Chytej.cz

Šance přežití candáta po vytažení z hlubší vody? necteno

30.12.2013 | cermi321 | 28.817 zobrazení | 381 odpovědí

Sance preziti candata po vytazeni z hlubsi vody?Jaká je šance na přežití candáta po vytažení z větší hloubky a opětovném puštění zpět do vody?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 5. ledna 2014 v 15:08 ® malamut reakce na …
malamut

David H.> ještě co se týká toho „shazování“, nejsem jedinej, kdo zde uvedené „záchranné“ postupy zpochybňuje. Také nemám ve zvyku měnit své názory jen pro to, abych se komukoliv zalíbil.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 15:03 ® pepanek reakce na …

David H.> Psal jsem o tom překlepu,který se nějak sám opravil:-D

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 14:51 ® malamut reakce na …
malamut

David H.> u některých přispívajících v této diskusi mi spíš připadá, že si potřebují nějak své počínání omluvit, bez ohledu na to, jaká je skutečnost.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 14:32 ® HaD reakce na …
HaD

malamut> podle Tebe je tedy velmi špatné chytat rybu jen pro potěšení. Opakuji co jsem už napsal. Dnes je čím dál více rybářů, kteří rybu nevnímají jako maso a rybaří pro zábavu. A to, že chtějí, aby po nich ve vodě neplavaly mrtvolky, je super. Ty ale dokážeš a chceš shodit vše, že…

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 14:26 ® HaD reakce na …
HaD

regulus: pomalé zdolání je taky myslím nejlepší už i proto, že tu jehlu má u sebe málokdo. Já to mám snadné – na tak velkých hloubchách chytám nerad, takže se s takovým problémem nepotkávám a candáty, které jsem kdy pouštěl myslím přežili úplně v pohodě.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 14:25 ® HaD reakce na …
HaD

pepanek: netuším o čem mluvíš.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 13:58 ® regulus
regulus

cermi321, malamut> chlapci dejte si spicha v Práglu, Pardibicích, Kolíně nebo kdekoliv jinde mezi Příbramí a Podkrkonoším, dejte si buď do držky, zajděte na ryby nebo se spolu vožerte, ale vyserte se na verbální machrování za klávesnicí.

Ty vaše sračky jsem smazal, oběma, aby jste si nestěžovali, že su zaujatej.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 11:56 ® Robur
Robur

problém některých jedinců je, že si strašně rádi povídají, ale nechtějí, aby se jim odpovídalo.-)

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 10:19 ® malamut reakce na …
malamut

jajco> + cujo: další pokus o humor?

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 10:18 ® malamut reakce na …
malamut

xxoo> nejsi z těch, co by měli soudit jiné.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 10:17 ® malamut reakce na …
malamut

Sterkac> tam už delší dobu pobýváš ty, tak to nepůjde.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 9:19 ® kamos007
kamos007

Tato diskuze byla na mrknu a někdo psal do vodňan jak to teda je a odpověd byla že po tomto zákroku candát pravděpodobně uhyne. Takže já bych do candáta určitě žádnou jehlou nepíchal, ani je nechytám na hloubce takže toto neřeším.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 8:46 ® Sterkac reakce na …

malamut> Běž třeba do p---le,tam patříš.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 6:57 ® Petula
Petula

už se poprali???:))

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 v 0:09 ® xxoo reakce na …

malamut> já se ti divím ze sem vůbec lezeš! Tak nepříjemnýho člověkem ať jde o jakékoli téma v diskuzích jsem ještě nezažil…

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 23:12 ® cujo reakce na …

jajco> já bych doporučoval spíš dva pod řitní otvor, nad by se jehla zlomila o kostrč :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 22:22 ® jajco reakce na …
jajco

malamut> Už zase se nafukuješ!:-)) Doporučuju se píchnout dva centimetry nad řitní otvor!:->

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 21:35 ® malamut reakce na …
malamut

jajco> co to tu zase plácáš? Jaký povýšený reakce? Že vyslovím svůj názor na likvidaci candátů za účelem honění si vlastního trika? Tvoje „poslední slovo“ je mi úplně volný, a vlastně ty celej. Ale klidně si zase nějakej blud napiš, já jdu koukat na Shreka, to mi do života dá víc, než diskuse s tebou.

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 21:20 ® jajco reakce na …
jajco

malamut> Pokus o humor??Jen reakce na tvoje pohotové odpovědi na kohokoliv a na cokoliv.Připadají mi trošku povyšující se a prostě já musím mít vždy poslední slovo.Jinak je to vše s úsměvem :-) a hlavně pivo bez stresu.

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 20:36 ® malamut reakce na …
malamut

cermi321> určitě, pro honění trika jich zpras co nejvíc, však když pouštíš, tak můžeš.

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 20:18 ® cermi321
cermi321

Poslednich par ,,nazoru'' je spise o psychologickem vyrovnani jednotlivych jedincu, coz je zcela od tematu a sem to nepatri a tudiz to ani nikoho nezajima. Diskuzi bych ukoncil a dekuji za nazory tem, jejichz nazory a zkusennosti jsou velice ponaucujici a je treba je uplatnit a vyzkouset v nasledujici sezone. Candat je ma nejoblibenejsi lovena ryba a rozhodne se ji nehodlam vzdat a prestat lovit kvuli necimu nazoru. Spise se budu i nadale ucit jak co nejvice jedincu vratit zpet vode…

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 v 18:06 ® malamut reakce na …
malamut

pepanek> nedá to moc práce, většina to zvládá sama.

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 v 17:57 ® pepanek reakce na …

malamut> hlavně že ty máš nadprůměrně inteligentní schopnost dělat z diskutujících blbce.

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 v 17:56 ® malamut reakce na …
malamut

pepanek> ono už asi není v tomto tématu o čem.

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 v 17:49 ® pepanek reakce na …

malamut> je tu nějak mrtvo,chtěl sem to oživit.

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 v 17:42 ® malamut reakce na …
malamut

pepanek> i přes jeden překlep průměrně inteligentní běloch ví, co chtěl David napsat, tak bych to nijak nehrotil :-)

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 v 17:34 ® pepanek

David H.> ten tvůj první odstavec se mi ale ani trochu nelíbí:-/:-/

reagovat
Pátek 3. ledna 2014 ve 22:44 ® malamut reakce na …
malamut

jajco> pokus o humor?

reagovat
Pátek 3. ledna 2014 ve 22:14 ® jajco
jajco

malamut> Aby ses i ty sám za chvíli nenafoukl z toho jak jsou tu všichni neznalí!:-)

reagovat
Pátek 3. ledna 2014 v 19:08 ® regulus
regulus

David H.> no a právě tento obrázek jsem nechtěl aby se tu objevil, dopadne to úplně přesně tak jak jsem psal, kdejakej lojza s injekční stříkačkou napíchne rybu a bude si myslet, že je všechno OK. Jenže ony se ty názory různí, jsou i názory ichtiologů, že se v mnoha případech ten vpich do vzduchovýho měchýře nezacelí a ryba uhyne, těžko říct čemu věřit. Za mě je nejrozumnější řešení pomalejší zdolávání a čistě logicky je otázka, jestli se ryba je nebo není schopna onoho nafouknutí sama zbavit postupným vyrovnáním tlaku, byť je nafouknutá jako balón, odpověď na tuto otázku neznám.

reagovat