Vyhledávání
Šance přežití candáta po vytažení z hlubší vody?
30.12.2013 | cermi321 | 28.817 zobrazení | 381 odpovědí
Jaká je šance na přežití candáta po vytažení z větší hloubky a
opětovném puštění zpět do vody?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. ledna 2014 v 15:08 ® malamut reakce na …
-
David H.> ještě co se týká toho „shazování“, nejsem jedinej, kdo zde uvedené „záchranné“ postupy zpochybňuje. Také nemám ve zvyku měnit své názory jen pro to, abych se komukoliv zalíbil.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 15:03 ® pepanek reakce na …
-
David H.> Psal jsem o tom překlepu,který se nějak sám opravil
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 ve 14:51 ® malamut reakce na …
-
David H.> u některých přispívajících v této diskusi mi spíš připadá, že si potřebují nějak své počínání omluvit, bez ohledu na to, jaká je skutečnost.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 ve 14:32 ® HaD reakce na …
-
malamut> podle Tebe je tedy velmi špatné chytat rybu jen pro potěšení. Opakuji co jsem už napsal. Dnes je čím dál více rybářů, kteří rybu nevnímají jako maso a rybaří pro zábavu. A to, že chtějí, aby po nich ve vodě neplavaly mrtvolky, je super. Ty ale dokážeš a chceš shodit vše, že…
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 ve 14:26 ® HaD reakce na …
-
regulus: pomalé zdolání je taky myslím nejlepší už i proto, že tu jehlu má u sebe málokdo. Já to mám snadné – na tak velkých hloubchách chytám nerad, takže se s takovým problémem nepotkávám a candáty, které jsem kdy pouštěl myslím přežili úplně v pohodě.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 ve 14:25 ® HaD reakce na …
-
pepanek: netuším o čem mluvíš.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 ve 13:58 ® regulus
-
cermi321, malamut> chlapci dejte si spicha v Práglu, Pardibicích, Kolíně nebo kdekoliv jinde mezi Příbramí a Podkrkonoším, dejte si buď do držky, zajděte na ryby nebo se spolu vožerte, ale vyserte se na verbální machrování za klávesnicí.
Ty vaše sračky jsem smazal, oběma, aby jste si nestěžovali, že su zaujatej.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 11:56 ® Robur
-
problém některých jedinců je, že si strašně rádi povídají, ale nechtějí, aby se jim odpovídalo.-)
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 10:19 ® malamut reakce na …
-
jajco> + cujo: další pokus o humor?
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 10:18 ® malamut reakce na …
-
xxoo> nejsi z těch, co by měli soudit jiné.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 10:17 ® malamut reakce na …
-
Sterkac> tam už delší dobu pobýváš ty, tak to nepůjde.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 9:19 ® kamos007
-
Tato diskuze byla na mrknu a někdo psal do vodňan jak to teda je a odpověd byla že po tomto zákroku candát pravděpodobně uhyne. Takže já bych do candáta určitě žádnou jehlou nepíchal, ani je nechytám na hloubce takže toto neřeším.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 8:46 ® Sterkac reakce na …
-
malamut> Běž třeba do p---le,tam patříš.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 6:57 ® Petula
-
už se poprali???:))
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 0:09 ® xxoo reakce na …
-
malamut> já se ti divím ze sem vůbec lezeš! Tak nepříjemnýho člověkem ať jde o jakékoli téma v diskuzích jsem ještě nezažil…
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 ve 23:12 ® cujo reakce na …
-
jajco> já bych doporučoval spíš dva pod řitní otvor, nad by se jehla zlomila o kostrč
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 ve 22:22 ® jajco reakce na …
-
malamut> Už zase se nafukuješ!
reagovatDoporučuju se píchnout dva centimetry nad řitní otvor!
- Sobota 4. ledna 2014 ve 21:35 ® malamut reakce na …
-
jajco> co to tu zase plácáš? Jaký povýšený reakce? Že vyslovím svůj názor na likvidaci candátů za účelem honění si vlastního trika? Tvoje „poslední slovo“ je mi úplně volný, a vlastně ty celej. Ale klidně si zase nějakej blud napiš, já jdu koukat na Shreka, to mi do života dá víc, než diskuse s tebou.
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 ve 21:20 ® jajco reakce na …
-
malamut> Pokus o humor??Jen reakce na tvoje pohotové odpovědi na kohokoliv a na cokoliv.Připadají mi trošku povyšující se a prostě já musím mít vždy poslední slovo.Jinak je to vše s úsměvem
reagovata hlavně
bez stresu.
- Sobota 4. ledna 2014 ve 20:36 ® malamut reakce na …
-
cermi321> určitě, pro honění trika jich zpras co nejvíc, však když pouštíš, tak můžeš.
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 ve 20:18 ® cermi321
-
Poslednich par ,,nazoru'' je spise o psychologickem vyrovnani jednotlivych jedincu, coz je zcela od tematu a sem to nepatri a tudiz to ani nikoho nezajima. Diskuzi bych ukoncil a dekuji za nazory tem, jejichz nazory a zkusennosti jsou velice ponaucujici a je treba je uplatnit a vyzkouset v nasledujici sezone. Candat je ma nejoblibenejsi lovena ryba a rozhodne se ji nehodlam vzdat a prestat lovit kvuli necimu nazoru. Spise se budu i nadale ucit jak co nejvice jedincu vratit zpet vode…
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 v 18:06 ® malamut reakce na …
-
pepanek> nedá to moc práce, většina to zvládá sama.
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 v 17:57 ® pepanek reakce na …
-
malamut> hlavně že ty máš nadprůměrně inteligentní schopnost dělat z diskutujících blbce.
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 v 17:56 ® malamut reakce na …
-
pepanek> ono už asi není v tomto tématu o čem.
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 v 17:49 ® pepanek reakce na …
-
malamut> je tu nějak mrtvo,chtěl sem to oživit.
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 v 17:42 ® malamut reakce na …
-
pepanek> i přes jeden překlep průměrně inteligentní běloch ví, co chtěl David napsat, tak bych to nijak nehrotil
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 v 17:34 ® pepanek
-
David H.> ten tvůj první odstavec se mi ale ani trochu nelíbí:-/:-/
reagovat - Pátek 3. ledna 2014 ve 22:44 ® malamut reakce na …
-
jajco> pokus o humor?
reagovat - Pátek 3. ledna 2014 ve 22:14 ® jajco
-
malamut> Aby ses i ty sám za chvíli nenafoukl z toho jak jsou tu všichni neznalí!
reagovat - Pátek 3. ledna 2014 v 19:08 ® regulus
-
David H.> no a právě tento obrázek jsem nechtěl aby se tu objevil, dopadne to úplně přesně tak jak jsem psal, kdejakej lojza s injekční stříkačkou napíchne rybu a bude si myslet, že je všechno OK. Jenže ony se ty názory různí, jsou i názory ichtiologů, že se v mnoha případech ten vpich do vzduchovýho měchýře nezacelí a ryba uhyne, těžko říct čemu věřit. Za mě je nejrozumnější řešení pomalejší zdolávání a čistě logicky je otázka, jestli se ryba je nebo není schopna onoho nafouknutí sama zbavit postupným vyrovnáním tlaku, byť je nafouknutá jako balón, odpověď na tuto otázku neznám.
reagovat