Vyhledávání
Šance přežití candáta po vytažení z hlubší vody?
30.12.2013 | cermi321 | 29.464 zobrazení | 381 odpovědí
Jaká je šance na přežití candáta po vytažení z větší hloubky a
opětovném puštění zpět do vody?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 10. ledna 2014 v 8:56 ® HaD reakce na …
-
regulus> nenechává.
reagovat - Pátek 10. ledna 2014 v 8:33 ® vezirek reakce na …
-
regulus> Není lepší se na tuto rubriku vykašlat a nereagovat?
reagovat - Pátek 10. ledna 2014 v 1:14 ® regulus
-
Když to tady tak čtu, tak by se asi něco dalo vymazat, ale vzhledem k tomu, že majitele serveru to zdánlivě nechává chladným, tak na to budu asi taky rezignovat …
Jinak se domnívám, že podobný žabomyší války jsou k ničemu, teneager se dostal do konfliktu se starším borcem, to není nic neobvyklýho, souboj mohl dopadnout jakkoliv, ale bohužel dopadl jak už to ve většině případů bývá, že se útočník odstřelil sám. Věk není v žádném případě něco navíc, něco navíc jsou zkušenosti za ty roky bez internetu, kdy si každej musel všechno poctivě vyzkoušet a zjistit, ne jen zadat www.google.com a dotaz, v tom je největší rozdíl mezi tou starou a mladou generací. Navíc ještě dostatek sebereflexe a řekněme úcty nebo respektu.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:22 ® Fryw reakce na …
-
ten dodorider> Jo. Od někoho to beru dokonce jako pochvalu
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:14 @ ten dodorider reakce na …
-
Fryw> Je to hold tak, ty ses dokázal přizpusobit a asi ti tedy nevadí, když tě někdo nazve d.bilem, ale ja to jen tak nepřejdu, pokud by mi malamut neustále tloukl a vnucoval své názory a za mé mne neuzážel, též bych to přešel.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 22:11 @ ten dodorider reakce na …
-
David H.> spíše jeden co obchází všchny stoly.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:54 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> Skoro to začíná vypadat na tu nižší teplotu
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:50 ® HaD reakce na …
-
ten dodorider> pokud je to tady samý blbec, nic jiného Ti nezbývá. Good luck.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:42 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> myslíš na 36,6°C, ne na 21°C. To se pak blbě diskutuje
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:34 ® Fryw reakce na …
-
ten dodorider> Nezvládáš ten konflik a je asi i pravda to co napsal malamut. Už mu to fakt nedá žádnou práci tě zhodit…máš to ve svých rukou. Já se s ním taky myslím někdy trochu „chytl“, vidím ale ten jeho styl diskuse a nějak tak se podle toho chovám, nějak na to reaguju. U toho netu je perfektní i to, že to prostě můžeš zavřít a zareagovat až vychladneš…a nebo nezareagovat vůbec. Co si myslíš že jako teď bude? Jakej cíl sleduješ?
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:31 @ ten dodorider reakce na …
-
kubas> když si z profilu smažeš datum narození, dobu, od kdy rybaříš a jiné udaje, skočí ti tam podobný věk, já tam svuj věk napsaný měl, než sem si vše smazal. Ale děkuji za příspěvek.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:26 @ ten dodorider reakce na …
-
David H.> Já to beru, ale co když v té hospodě začíná být u každého stolu nějaký ten blbec?
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:26 ® kubas reakce na …
-
David H.> Co chceš po někom, kdo si napíše do profilu, že je mu 14 let a pak se chvástá tím, že si to celé vymyslel
reagovat… Komického je toho povícero.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:14 ® HaD reakce na …
-
ten dodorider> přijde mi velmi komické, když někdo ruší profil kvůli střetu s někým jiným. Převedu-li to na běžný život, pohádám-li se s někým v hospodě, sednu si k jinému stolu a nebudu se s ním bavit anebo na celou hospodu zařvu, že už tam nikdy nevlezu a pak budu stát za oknem a pokračovat v hádce? Nepřijde Ti to směšné a komické?
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 21:06 ® malamut reakce na …
-
ten dodorider> ty už meleš z posledního, ser na to, nech si zkontrolovat úkoly, vykoupej se, vymoč a jdi chrnět, ráno čeká blbschool, tak ať nezmeškáš.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:57 @ ten dodorider reakce na …
-
malamut> a zase kecáš, nežádal jsi mě, abych nepsal sem, ale bych nepsal tobě. To je hnus, když někdo používá stejný systém buzerace jako ty, co?
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:55 @ ten dodorider
-
malamut> Nemám, jen sem napsal, že podle mého názoru je to horší, než rybu pouštět, ale tobě strašně vadilo, že si rybu na konzumaci raději koupím, tak co mi na to řekneš, ty s mou verzí níže máš velký problém, já jen napsal, že si myslím, že je lepší rybu pustit zpět vodě.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:52 ® malamut reakce na …
-
ten dodorider> ano, právě dělám druhou pánvičku kapřích škvarků, máš s tím problém?
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:50 ® malamut reakce na …
-
cujo> několikrát jsem ho žádal o to samé, nechápe, nechce chápat, nevím…
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:46 @ ten dodorider reakce na …
-
malamut> neléčím si mindrák, ale bráním svou osobu, neznáš mě, nechytal jsi semnou, jsou tu lidé, kteří ano, od těchto lidí bych to bral, jenže oni muj názor sdílejí.Ty zde o sobě napíšeš, že dokážeš sníst obrovský počet ryb ročně, že máš rybu i 4× týdně na talíři, tak sem na to reagoval svým názorem a tys mě nazval d.bilem.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:42 ® cujo
-
malamut> ten dodorider> pánové, můžete si vaše problémy řešit přes osobku nebo založit diskuzi jen pro Vás dva?
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:41 @ ten dodorider reakce na …
-
malamut> Ne ne, profil jsem zrušil, už ho používat nebud, dokonce sem se i ptal Davida Havlíčka, jak ho smazat, sem už se přihlašovat nehodlám. Napsal sem ten dodorider, aby to nevypadalo, že se snažím o anonymní navýšování své osoby. A opět, nemáš nic než to, že se snažíš člověka napadat za pravopis, mě to nevadí, já u vody nepíšu referáty z jazyka českého, nejsem za to placen!
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:40 ® malamut reakce na …
-
ten dodorider> kdybychom byli na konkurenčním webu, pošlu tě do prdele jednou, dám tě do ignoru a mám od tebe klid. Ty si zjevně chceš léčit nějakej mindrák a poměřovat si se mnou péro, ale to bys musel nějaký mít, takže tě veřejně žádám, nereaguj na mě, neoslovuj mě, neber si můj nick do huby ani do klávesnice, nebo z čeho píšeš, teď si to nech od někoho vysvětlit, co po tobě chci a respektuj to, buď zdráv.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:33 @ ten dodorider reakce na …
-
Fryw> Prosím, přečetl jsis diskuzi mezi mnou a panem malamutem?
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:32 ® malamut
-
ten dodorider> koukám, že jediný příspěvek od tebe, který je bez pravopisných chyb, je ten můj, co jsi zkopíroval, gratuluji.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:30 ® malamut
-
ten dodorider> že jsi změnil nick a profil máš anonymní, a přesto se hlásíš k původnímu, svědčí o tvém mdlém rozumu, stejně jako vše, čím sem přispíváš. Kdosi mi tu nedávno vytýkal, že dělám z lidí blbce. Fakt k tomu nemusím vynaložit sebemenší úsilí, alespoň ne v tvém případě, zvládáš to za mě a dost dobře.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:26 ® malamut
-
Sterkac> to netvrdím, ale k tobě jsem se již vyjádřil a názor neměním.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:25 ® Fryw
-
nnnap> Máš recht. Podle judikatury jistý člověk který byl označen za primitiva domáhal se ochrany osobnosti. Soud mu nevyhověl s odůvodněním, že primitiv není žádné hanlivé označení, že dnes se používá v souvislosti třeba s různými kmeny na nižším stupni civilizačního vývoje – primitivní kmeny, a že jeho chování které podnítilo toto označení bylo podobné chování příslušníků primitivního kmene.
Tady ty bouřlivý diskuse který končí vyhrožováním tohoto rázu svědčí dle mého názoru něco o mentální vyspělosti jenoho nebo rouvnou všech účastníků diskuse…
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:25 ® malamut
-
David H.> pravidla hovoří jasně, musel bych ho taky pustit, jen bych měl asi výčitky, neříkám, že svědomí, a ze zprasený ryby, která nedoroste a zahynula zbytečně. Pravda, chodil tam kámoš z RS, a doporučil nám, pokud se stane, že to má až v prdeli, vzít ho a napsat většího, nevím, zda to někdo dělal, ale jen blb by čekal na dva malý a měl z toho radost.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 20:15 @ ten dodorider
-
nnnap> Nevím zda se mám zasmát, nebo jít pro kapesník a nevím, zda má smysl zde něco řešit, pokud se do diskuzí zapojí človék jako Pan malamut.
Ještě sem Pane malamut zapoměl napsat, že na MRK registrovaný sem a stejný problém jako s Váma sem tam ještě neměl.
reagovat