Vyhledávání
Jaký naviják k prutu
7.12.2013 | vamoson | 2.907 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně navijáku k prutu SAGE VPS 896 GRAPHITE III B. Chtěl bych chodit jak na řeku, tak i na rybník. Můžete mi poradit? Moc se v tom zatím nevyznám, začínám :)
Díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 2. března 2014 ve 21:31 ® vamoson
-
Cau, co tedy říkáte na naviják http://pruty.cz/…op/index.php?…
podle specifikace prutu (sage vps896) bych si mel koupit i 8ku šňůru. Otazka je jestli šňůru DT atd…
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 v 19:21 ® jepice-zruseno
-
Chápu dobře, že je to na osmičku šňůru? V tom případě si kup nějakej naviják velikostně na 8ku šňůru. Pokud to bude třeba plovoucí DT, tak zabere fůru místa. I když netuším, jestli je v tomhle případě dt vůbec vhodný … Já jsem s osmičkou nikdy nechytal. Začínat rovnou na osmičce šňůře je docela zajímavý – v případě, že to označení 896 značí 8ku šňůru, a 290 cm dýlky. Jestli jsem to označení pochopil blbě, tak se omlouvám.
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 v 19:17 ® jepice-zruseno reakce na …
-
kerob> Myslím, že to přestokaždýmu vyhovovat nemusí. Kdyby nic jinýho, zabírá to víc místa v kapse. A právě z grafitovýho mušáku to obyčejně sendávám na transport. Jedinej naviják, kterej takovej mám, je bájemi opředená verze lamsona za 1400.
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 v 18:57 ® kerob reakce na …
-
hraji> co znamena „mozna bych se nebal ani navijaku oznacovanych jako large arbor“?
Proc by se jich mel někdo bat? Vzdyt oproti klasice maj jenom vyhody a v podstate se klasika ani uz moc nevyrabi. Ja s radosti vymenil všechny klasicky za LA…
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 v 8:49 ® hraji
-
Nejlepší bude si koupit nějaký muškařský naviják, který je stavěný na šňůru číslo 6 (velikostně dimenzovaný) možná bych se nebál ani navijáků označovaných jako Large Arbor. Na značce moc nezáleží, důležité je, aby dobře fungovala brzda, výhodou je náhradní cívka k navijáku, abys mohl mít třeba dvě i tři různé šňůry a mohl je prohazovat.
reagovat