Vyhledávání
Online CHAT na Chytej.cz
26.11.2013 | HaD | 2.938 zobrazení | 20 odpovědí
Zbrusu nová funkce
umožňující rychlou soukromou komunikaci mezi uživateli. Uvítáme nápady,
odhalení chyb apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:07 ® HaD reakce na …
-
mascha>
reagovat - Středa 18. prosince 2013 v 17:03 ® mascha
-
ještě drobnůstka, nešlo by si to pamatovat, že to má být vypnuté? jo vono to vlastně vypnout nejde, když kliknu na ten křížek, tak se mně to zeptá jestli jako vážně to chci vypnout a když dám že jo, tak mi to napíše že prdlajs a mám jít kamsi do horoucích nastavení…
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 22:49 ® Scanix
-
Jeste drobnustka, neslo by si pamatovat to, ze je chat minimalizovany i pri pristim otevreni
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 v 19:11 ® sethy reakce na …
-
Bigpista>
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 v 11:44 ® Bigpista reakce na …
-
sethy> No vidíš, když budeš potichu, tak si na tebe nakonec zvyknou
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 v 5:46 ® sethy
-
Cha dnes už 3
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 20:22 ® OBr
-
tak už mi ten chat jede i ve FF, nevím, jestli to byl zásah Boží, nebo Radima (obojí je ale prakticky srovnatelné), ale už je to dobré i zde
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:59 ® sethy
-
No uvidíme zítra ráno
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:56 ® HaD reakce na …
-
regulus> spíše už spali
reagovat)
- Středa 27. listopadu 2013 v 19:39 ® regulus reakce na …
-
sethy> to ještě všichni slušní lidi spali, tak se nediv …
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 11:12 ® HaD reakce na …
-
Sethy: Plašič
reagovat)
- Středa 27. listopadu 2013 v 7:13 ® Shrek reakce na …
-
sethy> to je tím, že se připojíš a všichni radši mizíme…
Chat je paráda, dlouho jsme ho chtěli zpět, díky za něj… Kdo ho nechce, má možnost si jej vypnout…
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 5:52 ® sethy
-
S kým si mám vykládat
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 16:45 ® _Beny
-
Je to rychlejší osobní pošta, dobrej nápad. Ale trošku mi vadí malá lišta na psaní textu, po několika slovech ani nevim, co jsem napsal. A pokud si to chci třeba překontrolovat, tak to jde obtížně neni vidět celej řádek.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 16:32 ® Scanix
-
A jeste jedna vec, pokud s nekym zavru okno s konverzaci a on mi pote odepise, okno se uz neotevre a jen sviti ikona oznamujici novou zpravu v osobni poste. Cekal bych znovuotevreni podobne jako na FB.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 13:28 ® OBr reakce na …
-
Draky> tohle se mi děje i v Chrome… holt to zatím není na dlouhé vykecávání
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 13:20 ® HaD
-
Já bych u jmen zobrazoval ten grafický symbol, který je zde: http://www.chytej.cz/…o-je-online/ – aby člověk věděl, jak dlouho byl uživatel neaktivní, když čeká na jeho odpověď.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 13:12 ® Draky
-
Pokud pisu do chatu delsi text, tak se me stranka zacina pomalu scrollovat dolu – co znak to male posunuti dolu (Prohližeč Opera next). Na mobilu me to zlobi take na Opere, ale tam stacilo zaskrtnout „prijmout cookies“ a vse zas funguje ok. Na prohlizeci od vyrobce (mam samsung galaxy s2) se chat neda zoomnout – proste nekam zmizi. Na mobilu jsem este zkousel chrome a tam bylo vse v poradku.
Vic jsem zatim nezkousel.
Ale celkovej dojem – dobry.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 13:06 ® OBr reakce na …
-
Houstone, mám problém ve Firefoxu (verze 25.0.1, Adblock vypnutý), tam chat nejede, jinde jede dobře.
Jinak za mě dobrý, pracuji na dvou strojích najednou, na PC(Firefox, kterej mi chat nezobrazuje) jsem odpovídal na osobku a najednou koukám, že na NTB v Chrome něco vylezlo
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 12:58 ® Scanix
-
Neni to spatna vec, kazdopadne by to chtelo tam udelat vyhledavani lidi, co jsou online, nezdalo se mi, ze jsou podle abecedy, nejakej quick search bar
reagovat