Vyhledávání
Severní Morava-lov NON-STOP 2014
20.11.2013 | Petula | 11.439 zobrazení | 104 odpovědí
Víme všichni,jak je to v ČR s lovem non stop,můžeme děkovat,že na Severní Moravě máme pro rok 2014 povolenou Sl.Hartu.Mám však obavy,jestli to Harta unese,ten kdo v roce 2013 byl v období 3 týdnů na Hartě,kdy byl lov non stop povolen viděl,co se tam dělo.Povolit jedinou vodu v širokém a dalekém okolí non stop se mi zdá nešťastné,mělo se takhle otevřít více velkých vod,ať se tlak rozloží.Jaký je Váš názor?Myslím si,že varianta buď všechno nebo nic se zdá být nejrozumnější.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. prosince 2013 ve 22:06 ® soleno
-
Nevíte jak to bude v ČRS V roce 2014 s lovem nonstop,kde bude povolen?
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 v 9:02 ® malamut reakce na …
-
Petula> to se naštěstí jen tak nezmění a i výjimky budou bývat. Pamatuju na bandy ožralejch Ostraváků na Rozkoši a slyšel jsem vyprávět o tom co se dělo na Nových mlýnech, taková svoloč si žádný výjimky a ústupky nezaslouží, maximálně nakopat prdel. To nepíšu proto, že jsi z Ostravy, všichni stejní nebudou a slušnejm se omlouvám, ale prostě je to fakt.
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 v 5:47 ® Petula reakce na …
-
malamut> tak se zákon změní o co jde,když se dají dělat vyjímky zákon ztrací na důležitosti.Pořád se tady něco omílá a nic z toho.Bez nonstopky se ožralí budou válet taky a s nahozenýma prutama,jelikož je ožralému vše šumák.
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 v 5:35 ® malamut reakce na …
-
Petula> protože jsou daný zákonem, už to kurva pochop. Proč jde každýmu o ty čtyři hodiny hlavně v létě, a to, že v zimě musí od vody v šest sere málokoho? Protože je náramná pohoda mít nahozeno nonstop a chrápat, chlastat, prostě provádět činnosti nesouvisející se samotným lovem. Lovit ryby chrápajíce v bivišti je urážkou ryb. V zimě to taková pohoda není, tak to sportovce moc nesere, že nemaj nonstopku. Jestli někoho obtěžuje o půlnoci stáhnout pruty a ve čtyři opět nahodit, neměl by se rybařině věnovat vůbec.
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 v 5:22 ® Petula reakce na …
-
malamut> nechápu,proč ti jde o ty čtyři hodiny,když v nich každý prd chytne,já zastávám názor buď všechno nebo nic.
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 v 5:20 ® malamut reakce na …
-
Petula> co to plácáš? Samozřejmě, že mám pravdu, tady je vidět, kam vedou veškerý výjimky. Teď budou nonstopkáři argumentovat tím, že se revír s výjimkou devastuje a je tedy třeba navést nonstopku plošně. Asi aby se mohly zdevastovat všechny revíry, jinej důvod nevidím. Můj názor je neměnnej, nasrat.
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 v 5:15 ® Petula reakce na …
-
malamut> S tebou je to vždycky těžký,máš svojí pravdu a držíš se jí jak bible,modli se k ní a né k nám.Ty budeš nespokojený i kdyby se děly zázraky.
reagovat - Sobota 21. prosince 2013 ve 4:28 ® malamut reakce na …
-
Petula> naruby nic neobracím, jen ti vysvětluju, že kážeš bludy.
reagovat - Pátek 20. prosince 2013 ve 23:24 ® Petula
-
Mimochodem,kdo si myslí,že právě v těch čtyřech chráněných hodinách ryby berou nejvíc se plete.Ryby z mé zkušenosti berou nejméně,ale právě díky tlaku vytvořeném na jeden jediný revír na celé SM a JM je tato přehrada v ohrožení.Jak může někdo tvrdit,že se tlak při otevření všech vod nerozloží.Kdyby k tomu došlo,tak by byl tlak na vodách úplně stejný jako když nonstopka nebyla.Ty pouhé 4 hodiny rybám v republice neublíží,ale právě ty 4 hodiny na jediné vodě široko daleko ublížit můžou.
reagovat - Pátek 20. prosince 2013 ve 23:13 ® Petula reakce na …
-
malamut> že ty vždycky oponuješ hovadinou,chytneš se jedné fráze dialogu a meleš tu svou.Jsi stejný jako MRKnato.Chápeš vše pouze po svém a bez nádhledu.Stejně tak potom vypadají tvé reakce.Komentovat už tě nebudu,stejně to nemá význam,obrátíš to naruby.
reagovat - Pátek 20. prosince 2013 ve 21:25 ® malamut reakce na …
-
Petula> takže povolením nonstopky se revír nenávratně ničí, to je ti jasný, ale povolením nonstopky se budou ničit všechny revíry, a to je ti šumák, ty si prostě myslíš, že se tlak rozloží, ale to je prostě blbost, bude všude, ty jen chceš prosadit svou a co se na revíru děje, je ti prdel, ty chceš sportovat a chránit ryby nonstop a všude.
reagovat - Pátek 20. prosince 2013 ve 12:39 ® Petula reakce na …
-
hudy1969> právě o tom to je,voda se nenávratně zničí
reagovat - Středa 18. prosince 2013 ve 22:08 ® hudy1969
-
tak to s tebou souhlasím,u nás otevřeli jen kousek labe,z toho na jedný straně je CHKO takže se dalo chytat z jedný strany a to si nedovedete představit jak to tam vypadalo,příští rok už 24 nebyla,prej velký tlak,se nedivim na celý severní čechy takový kousek
reagovat - Pondělí 16. prosince 2013 v 7:19 ® Petula reakce na …
-
kingkubik> Pytlák,respektive žena pytlák byla dopadena,ty ženské už vážně fušují do všeho
reagovat - Neděle 8. prosince 2013 ve 23:08 ® Petula reakce na …
-
kingkubik> taky to není poprvé.
reagovat - Neděle 8. prosince 2013 ve 22:13 ® kingkubik reakce na …
-
Petula> ja na podobny pocin narazil minuly rok u poloostrova z ty nepristupny strany nekde mam jeste foto kdyby jsem to pohledal
reagovat - Neděle 8. prosince 2013 ve 20:01 ® Petula
-
Předevčírem jsem při vláčce v Razové narazil na místo,kde cca na 20 metrech bylo přivázáno k pařezům 18 pytlaček,co se podařilo vytáhnout,tak na tom bylo olovo,lanko a rybka,vše na silonech tak 0,40 mm.Podle preciznosti v navázání bych to typnul na rybáře-zoufalce-masaře.
reagovat - Čtvrtek 5. prosince 2013 ve 21:54 ® Petula reakce na …
-
kingkubik> Jojo,pohled je každým rokem horší a kolik se toho nachází na dně přehrady ani nemluvě
reagovat - Čtvrtek 5. prosince 2013 v 1:13 ® kingkubik
-
tady mam foto z posledni vypravy:D
reagovat - Středa 4. prosince 2013 ve 13:34 ® kingkubik reakce na …
-
pristi rok to bude na harte opravdu velike.jen je mi lito ze to odsere ryba ktera za to vbc nemuze a ktera je na nesetrny zachazeni nejvice narocna:/zabrat dostane nejen ryba ale i priroda kolem harty jelikoz auto uz dneska muze kamkoliv,ohen se dela taky vsude a nikdy jsem nevidel ze by si nekdo dovezl svy drevo…na co kdyz zatopova zona je hned za zadkem.na frak taky poradne dostane slusny rybar …na divoky vecirky profirybaru u vody neni nikdo zvedavy ale na vyber moc nebude:/…jednou ocekavam clanek Harto je mi z tebe smutno!jelikoz ten nabeh a potencial je velice podobny jako tehda v JC.nesmirne me popudilo a zklamalo ze nonstop lov nenese zadny specialni pravidla …osobne jsme zkouseli bojovat za minimalni delku nastrazni rybicky ale nikdo o tom nenchtel prej ani slyset:/ par fotek z letosni tritydeni nonstopky! chtel by jsem podotknout ze v letnich mesicich jsem i 5× tydne u vody ale kontrolu jsem nemel ani jednu jedinou!!!!
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 ve 14:47 ® Petula
-
Že by?ještě se hoši poperem,hihihi
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 v 11:05 ® nnnap reakce na …
-
džigit> to bych si čertíku nedovolil, být ti nevěrný.
reagovatDost, že se o mne musíš dělit s jirkou.
- Středa 27. listopadu 2013 v 10:44 ® džigit reakce na …
-
Petula> jak tak koukám,na více fórech, máš nový vztah
reagovat
Enem aby vam ho nnnnnnnnnap nechcel narušit - Úterý 26. listopadu 2013 ve 23:55 ® Petula reakce na …
-
malamut> neztotožňuji,jen jim rozumím,to je rozdíl
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 23:03 ® malamut reakce na …
-
Petula> ztotožňovat se s nimi nemusíš, je demoška, prý
reagovatAle jednou na to příjdeš sám
- Úterý 26. listopadu 2013 ve 22:47 ® Petula reakce na …
-
malamut> já jim rozumím,ikdyž...........
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 22:18 ® malamut reakce na …
-
Petula> já si naopak myslím, že mé názory jsou prezentovány srozumitelně pro všechny, kteří používají alespoň půl mozku, a navíc jsou konzistentní.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 21:43 ® Petula reakce na …
-
malamut> já jen,že jsem ještě o žádný tvůj názor nezavadil v různých diskuzích,vždy jen komentuješ názor toho druhého,ale i to je názor a já ho respektuji.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 21:37 ® malamut reakce na …
-
Petula> nejsem rýpal, jen se nebojím sdělit svůj názor, ať je u stáda jakkoliv nepopulární.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 21:33 ® Petula
-
malamut> ty už ses jako věčný rýpalista musel narodit,ale mně to nevadí.I takové je třeba mezi náma.
reagovat