Vyhledávání
Mistrovství světa ve feederu 2013 v JAR
19.11.2013 | HaD | 9.034 zobrazení | 102 odpovědí
Online zpravodajství od Věry Papírníkové z DAIWA-CORMORAN, tak jak je posílá mobilem…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 26. listopadu 2013 ve 13:52 ® HaD
-
Dnešní rozlosování, nálada je dobrá, všichni jsou motivovaní
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 13:52 ® HaD
-
Tak už chytáme, tady je rozdělení sektorů s čísly
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 13:51 ® HaD
-
Jěšte se namažeme 50 faktorem a můžeme vyrazit.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 ve 13:49 ® HaD
-
Tady ještě nějaké retro:
A je nachystáno, za chvíli odjezd na závodní trať. V 7 bychom měli vědet čísla a první závod může začít. Chytá se od 9:30.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 10:47 ® HaD
-
Ale no tak chlapi!
Já mám závody rád a fandím jim. Sám jsem to roky dělal. Feeder bych ale chytat nemohl – je to proti mému přesvědčení rvát ryby do vezírku a tím část zabíjet.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 10:24 ® džigit reakce na …
-
Fryw> zatím ne,Věrka nedala ani na FB
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 10:11 ® Fryw
-
Nějaký fotecky africkejch úlovků na feeder by nebyly?
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 10:09 ® Martin Chmelík reakce na …
-
džigit> téma je o něčem jiném, mé nevýznamné poznámce o MM není třeba věnovat pozornost. Pokud fandíš Baníčku, také nepřeješ Spartě.
reagovatJe na tom něco divného?
- Úterý 26. listopadu 2013 v 10:02 ® džigit reakce na …
-
Martin Chmelík> tak to tu nesej a nebudu to řešit!!!
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 10:01 ® Martin Chmelík reakce na …
-
hraji> tvoje vyjádření se také nějak nevymyká tvým dlouholetým příspěvkům, (ne)sportovče. Jistě jsi dělal manažera nejméně Realu Madrid. Měj se.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 9:57 ® Martin Chmelík reakce na …
-
džigit> neřeš to, do čeho ti nic není. A už vůbec Ti není nic do toho, kdo komu nadržuje. A hlavně to není o nadržování, ale o obchodních vztazích. To jen pro pořádek.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 9:53 ® džigit reakce na …
-
Martin Chmelík> a copak se asi stane,ty chytrej,když budeš osobní věci ventilovat přes tento web,který ti tak trochu nadržuje?!?
reagovat
Copak,Martin šlápl Martínkovi na bebí? - Úterý 26. listopadu 2013 v 9:45 ® hraji reakce na …
-
Martin Chmelík> na svůj názor máš samozřejmě nárok. Nikdo ti jej nebere. Ale za sebe ti napíši, že jsi napsal neuvěřitelné sračky, ale k tobě mi to sedí.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 9:36 ® Martin Chmelík reakce na …
-
džigit> ano, jsou to osobní věci.
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 9:24 ® džigit reakce na …
-
Martin Chmelík> pokud by byl MM od „nachytáno“, či jiného,taky napíšeš tuhle blbost o konkurenci?
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 9:20 ® Martin Chmelík
-
Nejsem příznivcem jakýchkoliv závodů v lovu ryb, ale jsem s těmito aktivitami smířen a nebudu je kritizovat. Jen mi připadá úsměvné, že tu někdo srovnává hokejisty a fotbalisty s rybáři. Fotbalisti a hokejisti se rvou pouze mezi sebou, tedy rovný s rovným (jasně, někdo je lepší, někdo horší, každopádně od mládí dřou a dřou pokud se chtějí prosadit). Ale co „sportovci“ rybáři? Mají snad ty ryby šanci proti dnešním moderním technikám, kterými (ne)sportovci rybáři disponují? Kdyby ryba měla takové možnosti jako sportovec rybář, vystrkovala by nejspíše na sedící rybáře na břehu prdel. Teď napíši blbost, ale představte si, že si jdete dát k obědu guláš se šesti, najednou rána, máte v držce háček a nějaký sportovec Vás heveruje od stolu..... Hezký den sportovci.
PS: jinak hezký úspěch českých reprezentantů, ještě že Maťák není na bedně nebo v první desítce, to by u konkurence bylo veselo.
PS 2: a protože jsem sám sportoval na profesionální úrovni, pak vězte, že financování fotbalu, hokeje a dalších sportů je úplně jiné. V posledních 20 letech jde na sport z erární kasy minimum prostředků, kapitalista dokázal vytunelovat i takovou firmu jako je SAZKA, jejímž posláním bylo odvádět 80% příjmů do sportu, především na výkoností sport a na mládež. Dnes již neodvádí nic, výchovu mládeže si platí samotní rodiče. Co se týče profesionálního sportu, pak v zahraničí si ho víceméně platí fanoušci, a to tím, že investují nemalé peníze do pernamentek, pronájmu sky boxů a hlavně fun artiklu. Když Messi přestoupil do Barcelony, tak značná částka, co stál jeho přestup, byla obratem získána za prodej dresů s číslem 10. Pochybuji, že teď po JAR chodí někdo s dresem např. Konopáska.
reagovat)
- Úterý 26. listopadu 2013 v 7:51 ® malamut reakce na …
-
jepice> zrovna v tvým oboru se ta hranice bude vymezovat velmi těžko, tak jestli se někdy potkáme na rybách, máme co probírat
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 6:47 ® Fryw
-
Tak rozhodně jsem radši když jdou „moje“ peníze na rybářský závod a ne na Topolankovu kopulaci kdesi ve vile či blízkovýchodní blitzkrieg. Jak vypadá kaprik z JAR? Máj taky lysou a supinatou formu?
reagovat - Úterý 26. listopadu 2013 v 0:36 ® jepice-zruseno reakce na …
-
malamut: Jsou kupodivu i možnosti, jak se konkrétně v mém odvětví v současnosti živit i „bez Systému“, pokud lze tedy tu hranici mezi „Systémem“ a „nesystémem“ nějak přesně vůbec vymezit. To je ale na jinou diskuzi.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 ve 23:57 ® malamut reakce na …
-
Cudla> to ještě neznamená, že se nebudu zajímat o to, jak s mými příspěvky hospodaří Svaz.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 ve 23:15 ® Cudla
-
Nejsem závodník,ale nevím co řešíte.Naši politici pro.rdaj tolik peněz že to co se zaplatí na závody jsou proti tomu halířový položky a navíc ti kluci a holky dělají naší zemi větší čest než ti nahoře.Nebo vem čutálisty a hokejisty co se tam utopí.........
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 ve 22:51 ® malamut reakce na …
-
jepice> jestli jsem správně pochopil tvůj studijní obor, předpokládám, že budeš na veřejných financích přisátej zbytek života, pokud se tedy od základu nezmění Systém. Ale nejsi jediný, tak ti to nezazlívám, mojí starostí je přispívat Systému co nejméně, i když je to hodně těžký.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 ve 22:31 ® jepice-zruseno reakce na …
-
malamut> Je to věc názoru – na jiný sporty dáme ze svého tak jako tak asi mnohem více – ať už to je přes duklu, ministerstvo vnitra, nebo MZe (možná sportovní rybáře sponzoruje podobně, jako reprezentanty a závodníky v orbě). Na další sporty přispívaj organizace tybu česká pošta nebo t-mobile, takže to nakonec jde stejně z „našich“ kapes, akorát jinou oklikou. No konec konců já momentálně žiju taky převážně ze státního, tak bych měl bejt rád, že se pořád něco rozděluje.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 ve 22:09 ® malamut reakce na …
-
jepice> přerozdělování oběživa nikdy k ničemu dobrýmu nevedlo, takže každý sám. Vrážet do těchto akcí nějaká procenta z vybraných příspěvků se mi nelíbí. Pokud budou „sportovat“ za své, úspěch jim každý bude přát o to více. Je pravda, že mi paní Hnízdilová říkala cosi o nějakých dotacích z MZe, které svaz dostává díky „sportovní“ činnosti. To mi ale příjde zvlášť podivné, že by byly dotace od MZe podmíněné sportováním. I když, v téhle žumpě mě máloco překvapí, a už těžko něco, co se týká různých penězovodů.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 ve 22:07 ® Jarda Š.
-
noba> Většina úlovků prý byli kapři kolem 40 cm, mezi nimi občas nějaká africká ryba.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:39 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Kubah> Tak já reprezantům českého rybaření úspěch přeju. Faktem ale je, že na závody ze svazu odchází celkem ranec peněz. Otázka, zda na to má přispívat i člen – nezávodník je nasnadě a je celkem rozumná. Říkám to zároveň jako občasný závodník (v jiné disciplíně), který tyto finance na tuzemských akcích občas využije. V zásadě tu vidím dvě možnosti – buď to financovat jako dosud, tedy z peněz všech členů, nebo to financovat pouze ze zvláštních příspěvků, které by hradili všichni závodníci. Ještě je tu velkorysá možnost, že by se podílel svaz a navíc závodníci a rozpočet by byl tak vysoký, že by se nestávolo, aby kvalifikovaný závodník z finančních důvodů nemohl reprezentovat a jel by za něj ten, kdo na to má (jak se občas nyní stává). Poslední extrémní možností je, že si všechno budou závodníci hradit sami. Konkrétně ale v plavaný nebo feederu, kdy se masakr peněz proháže ve žrádle do vody, je to už pokud se nemýlím tak, že kdo na to má peníze a chuť, jde rovnou závodit do ligy. Samozřejmě to ještě neznamená, že bude mít hned úspěchy jako bratrstvo Konopásků.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:11 ® Kubah
-
To si děláte srandu? Zadarmo na výletě tam nebyli, co vím tak každý účastník musel pěkně sáhnout do kapsy…
No jo, úspěch se v ČR nepřeje…
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 v 19:57 ® noba
-
kapři jo? no tak to se jistě nejvíc chytalo na kolínko ve strouhance
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 v 19:45 ® jepice-zruseno
-
noba> Hlavně asi kapři, zřejmě i v dost velkým počtu.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 v 18:07 ® Bigpista
-
noba> Prej hlavně kapř.
reagovat