Vyhledávání
Pivní deníček
7.11.2013 | džigit | 15.714 zobrazení | 194 odpovědí
O pivu a všem okolo něj,
bůček a jiné, k pivu hodící se poživatiny, nevyjímaje :-)
Prostě pokec o vlastní výrobě a zkušenostech s různými malopivovary.Ty
velké nás masírují dostatečně…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 21. ledna 2014 ve 14:24 ® OBr reakce na …
-
džigit> tyjo, když jsem prvně viděl tu zmenšeninu fotky, tak to vypadalo jako zajímavej matroš – v pytlíku nějaký barevný pilulky, vedle hadice na nasávání
Až to budeš mít sestavený, nafoť mi celou sestavu, jsem zvědavej, jak bude fungovat
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 ve 13:07 ® džigit
-
tak balíček dorazil
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 v 15:57 ® džigit reakce na …
-
OBr> jj
reagovatzítra,nebo večer nafotím bečku,nějaká umělá hmota s Korb systemem narážení.Na boku to má ještě jeden otvor.Lehké praktické,jen mi ještě není znám vnitřek
- Pondělí 20. ledna 2014 v 15:40 ® OBr reakce na …
-
džigit> my, když stáčíme, tak se taky většinou už nehneme z místa a jen ochutnáváme
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 v 15:29 ® džigit reakce na …
-
ona tam byla nějaká exkurze a sládek stáčel,tak jsem se vlastně ani dál nedostal
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 v 15:20 ® OBr reakce na …
-
džigit> první fotka z varny.. dál už nemělo smysl fotit
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 ve 14:24 ® džigit
- reagovat
- Neděle 19. ledna 2014 ve 22:36 ® OBr reakce na …
-
Chorchus> jj, dobrý zápas
džigit> Díky za starostlivost, trochu si mě tou chutí navnadil
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 19:34 ® Chorchus reakce na …
-
OBr> tož umíte i ten hokej hrát. Fakt pěkný mač, plichta – na nájezdy rozhodl „PAN“ hokejista Straka, byla se radost na něho dívat.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 16:17 ® džigit reakce na …
-
OBr> huš su zpět.Beskydský ležák obstál,enem se zaprášilo,pokud se to teda dá říct o „tekutině“
reagovatOproti Garážmajstrovi není taková plnost,ale hořčinka nádherná.Pěna paráda,celkový dojem velmi velmi pozitivní. Včil mi dali doma 12°Staropramen a mám pocit,že piju vodu
Chtěl sem Ti vzít džbánek,ale financ za to velký,tak to pořeším před výstavou nějakým přeplněným do 5L soudku
- Neděle 19. ledna 2014 v 15:53 ® OBr reakce na …
-
Chorchus> neboj, dopadne to dobře a vyhraje ten lepší tým
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 13:29 ® Chorchus reakce na …
-
OBr> tož dopoledne jsem pokróóhal trocha trávy a teď sa du mrknout, jak kromě toho vynikajícího piva hrajete hokej
reagovat. „Vííííííí-tko-vi-ce“
- Sobota 18. ledna 2014 ve 23:49 ® OBr reakce na …
-
nnnap>
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 22:55 ® nnnap
- vždycky si na vás kluci vzpomenu, když si v auti dávám todle. Snad to nebude špatně pochopeno. Ať žije žateckej červeňák. Forever. reagovat
- Sobota 18. ledna 2014 ve 22:19 ® OBr
-
plzeňská večeře
reagovat - Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 21:23 ® OBr reakce na …
-
džigit> nemusíš to hrotit, myslel jsem jestli by měli jednu, dvě lahve… jinak Ti budu samozřejmě moc vděčný, ale jak říkají na jihu u moře – „no stress“
reagovat - Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 21:10 ® džigit reakce na …
-
OBr> no ještě zes napsal,oni mají své obaly.Zakoupím Ti tedy a do Brna,pokud se něco nezvrtne,už snad budu mít možnost přetočit něco do 5L soudečků.Sklad Beskydu mám 7 kiláčků od domu.
reagovat
Asi bude na stánku Chytej veselo - Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 21:02 ® OBr reakce na …
-
džigit> To je mi jasný, ale i k tomu uzenýmu musíš mít přece nějakou trochu ješitnou motivaci, když nedáš vydělat nějakýmu dobrýmu řezníkovi z okolí a sám si ho doma děláš, ne?
Jestli si na mne vzpomeneš, schovej mi jednu lahvinku (pokud bude stát za to). Píšou něco o hořkém pivu, to já rád.. hodně domácích
varů jede hlavně sladší a to mi moc nešmakuje.
Mě teď dorazila odrůda Vital, měl by mít vysoký obsah zdraví prospěšných látek, o víkendu budu vařit a na srazu ochutnáme, jestli to stojí za tu námahu
reagovat - Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 20:46 ® džigit reakce na …
-
OBr> těžko se pak vaří,když mám okolo sebe tohle a Gařážmistra
reagovatChuť se blíží původní receptuře Radegastu,ni temu včilejšimu ojropivu…
Dnes jsem udělal objednávku u Pili-rychlospojky,redukce,kohouty,náhr. těsnění apod. Dělam se tu přečerpavačku. Pomalu se zařizujiEnem roba se divně dívá,bo se začínám v prádelně roztahovat
- Čtvrtek 16. ledna 2014 v 17:33 ® OBr reakce na …
-
džigit> mají to moooc hezky napsané, hned mám chuť
reagovat - Čtvrtek 16. ledna 2014 ve 13:58 ® džigit
-
o fíkendu budu ochutnávat
reagovat
http://www.beskydskypivovarek.cz/?… - Středa 15. ledna 2014 v 0:35 ® džigit reakce na …
-
OBr>
reagovatuž je tam i jeden kupující
- Úterý 14. ledna 2014 ve 21:48 ® OBr
-
Tak koukám, na slevomatu mají super akci, sadu pro vaření piva po „slevě“ za 3600,– http://www.slevomat.cz/…-piva-deluxe?…
Úplně ta samá sada stojí v Polsku cca 1300,– …když koukám na jejich web, všechno mají minimálně o 100% dražší, než zatím nejdražší e-shopy… obdivuju lidi, co na tohle mají žaludek. To už je stejný, jako podobná akce v Tescu, kde měli plechovku sladu po slevě 60% pořád 2× dražší, než se dá normálně sehnat…
reagovat - Středa 8. ledna 2014 ve 23:18 ® OBr reakce na …
-
džigit> nevezmeš na sraz pár doušků k ochutnání? Abychom měli co popíjet, až bude Chorchus rozbalovat svoje nákupy
reagovatJá bych trochu domácího tekutýho chmelu dovezl…
- Neděle 5. ledna 2014 ve 21:36 ® OBr reakce na …
-
džigit> taky jsem četl, zaujalo mě, že místo chmele měli datle, ještě že nejsem v Egyptě, datle nmám rád
JInak jsem zjistil, že u nás nedávno vyšlechtili odrůdu Vital, která obsahuje vyšší množství zdraví prospěšných látek. Objednal jsem na zkoušku 2kg a uvidíme, jak se nám to projeví na zdraví
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 11:49 ® džigit
-
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 0:29 ® Rico reakce na …
-
OBr>
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 0:18 ® OBr reakce na …
-
Rico> za takovýhle fotky se není třeba omlouvat, sice je vidím 2×, ale to bude tím pivkem
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 0:10 ® Rico
-
Omlouvám se ale to vkládání fotek mě nějak zlobí.
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 ve 23:55 ® Rico
-
OBr> dobrá otázka, maso orestaváno, cibule orestovaná, černým pivem podlito a pak zlatavým mokem v žaludku zalito mno abych se přiznal i při přípravě tam nějaké zahučelo :o)
reagovat