Vyhledávání
mladá boleslav
25.10.2013 | David Mišlan (Ghaz) | 2.593 zobrazení | 2 odpovědi
dobrý den chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s chytáním ryb nad jezem v čejetičkách v mladé boleslavi: jaké se tam nejčastějc chytaj ryby atd.. děkuji za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 5. listopadu 2013 ve 14:40 ® DJ reakce na …
-
Jizeru jako revír nedoporučuju. Žádné ryby tam nejsou a voda je nezajímavá. Být tebou, zajedu na nějaký soukromák.
reagovat
A pokud mě náhodou neposlechneš a tu řeku začneš milovat tak jako já ji miluju už od malinka, kdy mě ji učil poznávat děda. Říkej každému to, co ti doporučuju na začátku textu. - Pondělí 4. listopadu 2013 ve 20:12 ® Monty74
-
Několikrát jsem tam chytal, jsou tam krásná a klidná místa hlavně za čističkou, ale to je tak všechno. Bohužel jsem nikdy nic nechytil. Osobně si myslím, že se ryby zdržují v místech kde se mísí voda, soutoky a místa pod jezy. Na jedno takové místo chodím nebo jezdím s radosti a to podle toho jestli jdu na den nebo noc či víkend. Na místě o kterém píšu jsem chytil např. Kapra 70 cm, štiku 65 cm, tlouště 62 cm, ale i mnoho menších kaprů. Jistě pochopíš, proč se tu nebudu rozepisovat kde to místo je. Napiš mi na mail m-o-n-t-y@seznam.cz a napíšu ti kde to je, ale pod podmínkou, že si to necháš pro sebe, už tak tam chodí moc rybářů
reagovat