Chytej.cz

Politická debata necteno

21.10.2013 | lunimus | 49.322 zobrazení | 726 odpovědí

Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti, emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím hádžte sem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 4. března 2014 v 10:56 ® regulus reakce na …
regulus

Palivec> děkuji nemlsám … ;-)

Víš, seš asi dost starej na to, abys byl trochu nad věcí. Když něco napíšeš na net, je třeba počítat s tím, že ne všichni budou souhlasit i kdyby jsi měl tisíckrát pravdu a že si někdo sem tam rejpne patří k věci.

Je mi úplně jedno, že sereš na to co píšu, ale na faktu, že tvoje reakce jsou placama neadekvátní to nic nemění. No a pokud to nechceš pobrat, tak je to smutný.

reagovat
Úterý 4. března 2014 v 10:26 @ Palivec reakce na …

regulus> Polib miprdel,může š i 15×. Seru na to, co píšeš. Nezvládáš to, soudruhu. Pokud tady budou vypisovat šulini idiocie od věci a podjebávat jako jakýsi exemplární šulin Obr a ty budeš školit napadené tímto idiotem, aby se jim to líbilo, tak běž se svým školením editora do prdele. A RYCHLE. On je ten ultrakokot Obr prostě debil. Obyčejný provokující debil. A vyjadřovat se k autorovi, ne k věci, je zásadní problém, českých šulinů na webu. Píše se o tom i v GB. Na příklad. Oni ten problém znali už jedni ze zakladatelů fundamentu evropské kultůry, staří strejci z Řecka:již staří Řekové si velmi nevážili lidí, kteří namísto argumentace k věci (ad rem) argumentovali k osobě (ad personam). Předpokládám,že Obr je výsledkem křížení ovce typu Merinio a ovcomrda. A za to, co je, nemůže. Chudák…

reagovat
Úterý 4. března 2014 v 10:04 ® regulus reakce na …
regulus

Palivec> trochu přibrzdi, jednak seš se svým odhadem úplně vedle jak ta jedle a za druhý, zkus vypustit některý výrazy a chovej se jako slušnej běloch.

reagovat
Úterý 4. března 2014 v 9:48 @ Palivec reakce na …

OBr> Ty jsi prostě exemplární vůl. Spíš kokot. Takové kokoty já mám rád minimálně 50 let. Gottwald (ze sousední dědiny), Husák, Biľak… Ty jsi ale jen takové hovínko nevýznamné, jen obyčejné smradlavé hovno, co chce školit chlapa, co byl 10 let v emigraci, protože měl s komouši zásadní rozpory. Kdyby tady byli komouši u moci,nejspíš by jsi jim pokorně sloužil, jako fotr. Na 1. máje pod tribunou by jsi vyřvával „ať žije ksč“, „ať žije sovětský svaz“, „ať žijí kokoti jako já, Obr“. Hňupe, ty mi tady budeš psát co jsem objevil? Když jsem funfgioval na akademnických sítích v Německu a ve státech, ty jsi nebyl na světě, nebo retardovaný fotr vyráběl,šuline. ¨Typuji tě na voliče agenta Bureše, šuline.

reagovat
Úterý 4. března 2014 v 0:38 ® džigit reakce na …

OBr> Tý woe, ve světě malem valečny stav a Ty pustiš netolerantnimu brňakovi vyhodu… :-D

reagovat
Úterý 4. března 2014 v 0:36 ® džigit reakce na …

regulus> Ty to platiš? Nesej

reagovat
Úterý 4. března 2014 v 0:27 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> my jsme tolerantní a pokoje neničíme, akorát jeden plzeňák pravidelně ničí svoje játra a žaludek :-D

reagovat
Úterý 4. března 2014 v 0:13 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> hlavně z toho pokoje neudělejte kůlničku na dřevo nebo budete příští rok spat pod mostem … :-D

reagovat
Úterý 4. března 2014 v 0:03 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> beru do batohu 2l džbánek zdravotního ze zahrádky..snad se vejde, muším nějak pořešit cestovní chlazení, možná zatknu ještě nějakou zásobu, podle místa. Chorchino musí mít velkej kufr, jinak bude na pokoji táborák z pařezu… na pokoji bude asi i tak veselo :-D

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 23:28 ® džigit reakce na …

OBr> mám tu 5L Beskyd ležák,dovez bych i jiné,ale ještě nevím nic o dopravě…
Chorchino to natahuje,prej se ozve .-)

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 23:02 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Tak určitě! :-D

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 22:30 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> nejsem profík, to kopírování mi ještě nejde tak dobře, jako jinejm ;-) V pátek si dáme školení u pivka, jo?

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 22:27 ® džigit reakce na …

kubas> ma, náhodou o tym něco vím :-))

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 22:20 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> Nezkopíroval jsi to náhodou špatně? Já jen jestli to nemá být obráceně ten slovosled :-D .

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 22:05 ® OBr reakce na …
OBr

Palivec> Baník!

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 20:45 ® nnnap
nnnap

Palivec> tady s madalajdou souhlasím. Rozeberou si to číňané a usa. Pro ivana je to házení perel sviním.

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 20:29 ® nnnap
nnnap

vysvětlovat tady BBC, to je zralé na návštěvu neurologa spojenou s cucáním ariceptu

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 20:25 ® nnnap reakce na …
nnnap

OBr> pověz mi též, jak se to dělá! Vždy mne to zajímalo a hodně jsem lidem ten rozum záviděl.

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 20:25 @ Palivec
reagovat
foto/forum/2014/th-img105306.jpg
Pondělí 3. března 2014 ve 20:24 @ Palivec reakce na …

OBr> text byl smazán z důvodu vulgárního charakteru příspěvku

reagovat
Pondělí 3. března 2014 v 17:59 ® OBr
OBr

Koukám, že tady někdo objevil Ctrl+C a Ctrl+V a činí mu nesmírné blaho se s tím chlubit… jako když děcko ukradne svojí první skleněnou kuličku ;-)

reagovat
Pondělí 3. března 2014 v 17:24 @ Palivec

„proruská komunistická“ BBC dává video o neonacistech:

NEWSNIGHT (BBC): Neo-Nazi threat in new Ukraine

http://youtu.be/5SBo0akeDMY

Pokud někdo nevíte, co je to BBC: British Broadcasting Corporation (BBC) je rozhlasová a televizní společnost plnící funkci veřejnoprávního vysílání ve Velké Británii. Zajišťuje vysílání několika britských rozhlasových a televizních stanic i vysílání do zahraničí. Je všeobecně uznávána pro kvalitu a objektivitu svého zpravodajství. Byla založena pod jménem British Broadcasting Company roku 1922, od roku 1927 nese jméno British Broadcasting Corporation.

reagovat
Pondělí 3. března 2014 v 16:51 @ Palivec

V USA prý hrozí revoluce. To není poplašná zpráva, ale varování exministra Clintonovy vlády.

http://www.parlamentnilisty.cz/…vlady-302268

reagovat
Pondělí 3. března 2014 v 16:31 @ Palivec

I když i ten je dobrý:

reagovat
foto/forum/2014/th-img105294.jpgfoto/forum/2014/th-img105295.jpg
Pondělí 3. března 2014 v 16:26 @ Palivec reakce na …

džigit> Ale ta ďáblova dcera Christabelle Andreoli (Connie Nielsen) se mi líbila mírně víc, jako Al Pacinův ďábel.

reagovat
foto/forum/2014/th-img105292.jpgfoto/forum/2014/th-img105293.jpg
Pondělí 3. března 2014 v 16:20 @ Palivec

Na Ukrajině se uskutečnil státní převrat s nasazením teroristických technologií. Ideologií tohoto státního převratu byla a zůstala ideologie ostře nacionalistická až fašistická a momentálně je na Ukrajině nelegitimní vláda, kterou nikdo nevolil a která vznikla ze dvou pramenů. Jedním pramenem byl Majdan, kde kupa lidí křičela na náměstí, jestli je nebo není dobré, aby byl ten který člověk ministrem, premiérem a tak dále. Druhým zdrojem vzniku legitimity této vlády bylo hlasování v ukrajinském parlamentu, které bylo opravdu mimořádné, protože poslance tam drželi týden, nepouštěli ven, bili je, ponižovali.

http://www.parlamentnilisty.cz/…e-Ale-305824

reagovat
Pondělí 3. března 2014 v 16:19 @ Palivec reakce na …

džigit> Tak, tak…

reagovat
Pondělí 3. března 2014 ve 14:56 ® džigit reakce na …

Palivec> Ďáblův advokát mám moc rád a ďábel v podání Al Pacina je bezkonkurenční.On a Jack Nicholson jsou na tyhle týpky přímo stvoření! :-)

reagovat
Pondělí 3. března 2014 v 9:59 @ Palivec reakce na …

džigit> Možná jsem ĎABEL sám! A ted se podívej na mysteriózní „The Devil's Advocate“ („Ďáblův advokát“), aby jsi věděl, vocogou. Čekej mne v Tuřanech na letišti…Oprava: v Mošnově…

reagovat
Pondělí 3. března 2014 v 8:57 ® džigit

Palivec> hezké pořadí Tvého příspěvku,takové „ďábelské“ :-)

reagovat