Vyhledávání
Politická debata
21.10.2013 | lunimus | 49.322 zobrazení | 726 odpovědí
Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti,
emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do
kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné
karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam
sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a
podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím
hádžte sem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. března 2014 v 10:56 ® regulus reakce na …
-
Palivec> děkuji nemlsám …
Víš, seš asi dost starej na to, abys byl trochu nad věcí. Když něco napíšeš na net, je třeba počítat s tím, že ne všichni budou souhlasit i kdyby jsi měl tisíckrát pravdu a že si někdo sem tam rejpne patří k věci.
Je mi úplně jedno, že sereš na to co píšu, ale na faktu, že tvoje reakce jsou placama neadekvátní to nic nemění. No a pokud to nechceš pobrat, tak je to smutný.
reagovat - Úterý 4. března 2014 v 10:26 @ Palivec reakce na …
-
regulus> Polib miprdel,může š i 15×. Seru na to, co píšeš. Nezvládáš to, soudruhu. Pokud tady budou vypisovat šulini idiocie od věci a podjebávat jako jakýsi exemplární šulin Obr a ty budeš školit napadené tímto idiotem, aby se jim to líbilo, tak běž se svým školením editora do prdele. A RYCHLE. On je ten ultrakokot Obr prostě debil. Obyčejný provokující debil. A vyjadřovat se k autorovi, ne k věci, je zásadní problém, českých šulinů na webu. Píše se o tom i v GB. Na příklad. Oni ten problém znali už jedni ze zakladatelů fundamentu evropské kultůry, staří strejci z Řecka:již staří Řekové si velmi nevážili lidí, kteří namísto argumentace k věci (ad rem) argumentovali k osobě (ad personam). Předpokládám,že Obr je výsledkem křížení ovce typu Merinio a ovcomrda. A za to, co je, nemůže. Chudák…
reagovat - Úterý 4. března 2014 v 10:04 ® regulus reakce na …
-
Palivec> trochu přibrzdi, jednak seš se svým odhadem úplně vedle jak ta jedle a za druhý, zkus vypustit některý výrazy a chovej se jako slušnej běloch.
reagovat - Úterý 4. března 2014 v 9:48 @ Palivec reakce na …
-
OBr> Ty jsi prostě exemplární vůl. Spíš kokot. Takové kokoty já mám rád minimálně 50 let. Gottwald (ze sousední dědiny), Husák, Biľak… Ty jsi ale jen takové hovínko nevýznamné, jen obyčejné smradlavé hovno, co chce školit chlapa, co byl 10 let v emigraci, protože měl s komouši zásadní rozpory. Kdyby tady byli komouši u moci,nejspíš by jsi jim pokorně sloužil, jako fotr. Na 1. máje pod tribunou by jsi vyřvával „ať žije ksč“, „ať žije sovětský svaz“, „ať žijí kokoti jako já, Obr“. Hňupe, ty mi tady budeš psát co jsem objevil? Když jsem funfgioval na akademnických sítích v Německu a ve státech, ty jsi nebyl na světě, nebo retardovaný fotr vyráběl,šuline. ¨Typuji tě na voliče agenta Bureše, šuline.
reagovat - Úterý 4. března 2014 v 0:38 ® džigit reakce na …
-
OBr> Tý woe, ve světě malem valečny stav a Ty pustiš netolerantnimu brňakovi vyhodu…
reagovat - Úterý 4. března 2014 v 0:36 ® džigit reakce na …
-
regulus> Ty to platiš? Nesej
reagovat - Úterý 4. března 2014 v 0:27 ® OBr reakce na …
-
regulus> my jsme tolerantní a pokoje neničíme, akorát jeden plzeňák pravidelně ničí svoje játra a žaludek
reagovat - Úterý 4. března 2014 v 0:13 ® regulus reakce na …
-
OBr> hlavně z toho pokoje neudělejte kůlničku na dřevo nebo budete příští rok spat pod mostem …
reagovat - Úterý 4. března 2014 v 0:03 ® OBr reakce na …
-
džigit> beru do batohu 2l džbánek zdravotního ze zahrádky..snad se vejde, muším nějak pořešit cestovní chlazení, možná zatknu ještě nějakou zásobu, podle místa. Chorchino musí mít velkej kufr, jinak bude na pokoji táborák z pařezu… na pokoji bude asi i tak veselo
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 23:28 ® džigit reakce na …
-
OBr> mám tu 5L Beskyd ležák,dovez bych i jiné,ale ještě nevím nic o dopravě…
reagovat
Chorchino to natahuje,prej se ozve .-) - Pondělí 3. března 2014 ve 23:02 ® kubas reakce na …
-
OBr> Tak určitě!
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 22:30 ® OBr reakce na …
-
kubas> nejsem profík, to kopírování mi ještě nejde tak dobře, jako jinejm
reagovatV pátek si dáme školení u pivka, jo?
- Pondělí 3. března 2014 ve 22:27 ® džigit reakce na …
-
kubas> ma, náhodou o tym něco vím
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 22:20 ® kubas reakce na …
-
OBr> Nezkopíroval jsi to náhodou špatně? Já jen jestli to nemá být obráceně ten slovosled
reagovat.
- Pondělí 3. března 2014 ve 22:05 ® OBr reakce na …
-
Palivec> Baník!
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 20:45 ® nnnap
-
Palivec> tady s madalajdou souhlasím. Rozeberou si to číňané a usa. Pro ivana je to házení perel sviním.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 20:29 ® nnnap
-
vysvětlovat tady BBC, to je zralé na návštěvu neurologa spojenou s cucáním ariceptu
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 20:25 ® nnnap reakce na …
-
OBr> pověz mi též, jak se to dělá! Vždy mne to zajímalo a hodně jsem lidem ten rozum záviděl.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 20:25 @ Palivec
- reagovat
- Pondělí 3. března 2014 ve 20:24 @ Palivec reakce na …
-
OBr> text byl smazán z důvodu vulgárního charakteru příspěvku
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 17:59 ® OBr
-
Koukám, že tady někdo objevil Ctrl+C a Ctrl+V a činí mu nesmírné blaho se s tím chlubit… jako když děcko ukradne svojí první skleněnou kuličku
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 17:24 @ Palivec
-
„proruská komunistická“ BBC dává video o neonacistech:
NEWSNIGHT (BBC): Neo-Nazi threat in new Ukraine
Pokud někdo nevíte, co je to BBC: British Broadcasting Corporation (BBC) je rozhlasová a televizní společnost plnící funkci veřejnoprávního vysílání ve Velké Británii. Zajišťuje vysílání několika britských rozhlasových a televizních stanic i vysílání do zahraničí. Je všeobecně uznávána pro kvalitu a objektivitu svého zpravodajství. Byla založena pod jménem British Broadcasting Company roku 1922, od roku 1927 nese jméno British Broadcasting Corporation.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 16:51 @ Palivec
-
V USA prý hrozí revoluce. To není poplašná zpráva, ale varování exministra Clintonovy vlády.
http://www.parlamentnilisty.cz/…vlady-302268
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 16:31 @ Palivec
-
I když i ten je dobrý:
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 16:26 @ Palivec reakce na …
-
džigit> Ale ta ďáblova dcera Christabelle Andreoli (Connie Nielsen) se mi líbila mírně víc, jako Al Pacinův ďábel.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 16:20 @ Palivec
-
Na Ukrajině se uskutečnil státní převrat s nasazením teroristických technologií. Ideologií tohoto státního převratu byla a zůstala ideologie ostře nacionalistická až fašistická a momentálně je na Ukrajině nelegitimní vláda, kterou nikdo nevolil a která vznikla ze dvou pramenů. Jedním pramenem byl Majdan, kde kupa lidí křičela na náměstí, jestli je nebo není dobré, aby byl ten který člověk ministrem, premiérem a tak dále. Druhým zdrojem vzniku legitimity této vlády bylo hlasování v ukrajinském parlamentu, které bylo opravdu mimořádné, protože poslance tam drželi týden, nepouštěli ven, bili je, ponižovali.
http://www.parlamentnilisty.cz/…e-Ale-305824
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 16:19 @ Palivec reakce na …
-
džigit> Tak, tak…
reagovat - Pondělí 3. března 2014 ve 14:56 ® džigit reakce na …
-
Palivec> Ďáblův advokát mám moc rád a ďábel v podání Al Pacina je bezkonkurenční.On a Jack Nicholson jsou na tyhle týpky přímo stvoření!
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 9:59 @ Palivec reakce na …
-
džigit> Možná jsem ĎABEL sám! A ted se podívej na mysteriózní „The Devil's Advocate“ („Ďáblův advokát“), aby jsi věděl, vocogou. Čekej mne v Tuřanech na letišti…Oprava: v Mošnově…
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 8:57 ® džigit
-
Palivec> hezké pořadí Tvého příspěvku,takové „ďábelské“
reagovat