Vyhledávání
Politická debata
21.10.2013 | lunimus | 49.315 zobrazení | 726 odpovědí
Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti,
emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do
kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné
karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam
sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a
podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím
hádžte sem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. března 2014 v 8:20 @ Palivec reakce na …
-
regulus> „za Orálek“ je relativně zdatný rétor. Ale teď, když opakuje to, co vyčetl na webu z vyjádření těch „větších“, je dost směšný. On nechce chudák udělat chybu. Málem jsem se dosral,když mlel o střílení na Maidanu a vysílal vážná varovaní idiotovi Janukovičovi, ale zvolenému v řádných volbách uznaných i pozorovateli EU, a jeden z českých novinářů se ho zeptal na tiskovce, že jakým kanálem ta svoje moudra Janukovičovi odevzdal. Za Orálerk chvílui pomrkával za optikou a potom vyblekotal, že „prostřednictvím České televize“.On Janukovič to tiž nedělal nic jiného, jako sledoval ČVT…Za Orálek se potom poradil se svými rádci a předvolal si si ukrajinského ambasadora a zopakoval mu své kecy, které měly na vývoj na Ukrajině vliv jako známé pohlaví housenky na rotaci zeměkoule, cheche.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 7:56 @ Palivec reakce na …
-
regulus> Nepochybuji, že primárním cílem USA je dotáhnutí NATO k hranicím Ruska všude, i na Ukrajině. Soros, který údajně dotoval převrat nan Ukrajině 5 miliardami $, nepustil svoje prachy, ale ty, co si nechal vytisknou milý černoušek Obama. Jako je jedním z cílů akce „Sýrie“ zlikvidovat Rusům vojenský přístav (jediný středomořský) v Tartouse, chtějí amíci zlikvidovat prostřednictvím kyjevskýcj „revolucionářů“ ruskou námořní základnu na Krymu a znemožnit tak Rusům reálný přístup do středomoří.
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 7:49 @ Palivec reakce na …
-
regulus> Já dodám, že mám hodně přátel bývalých (neudržované vztahy)v Rusku, na Ukrajině, ale i v Sýrii a US. Tam všude jsem aktívně pracovně působil a i když jsem moravská držka nevymáchaná a vždy co na srdci, to na jazyku a přesto jsem si získal přátele, co mi rozmněli.Ale vymírame… A teď se zase všechno sere…
reagovat - Pondělí 3. března 2014 v 7:40 @ Palivec reakce na …
-
FInnnp> Mi to vysvětluj trdlo. Když jsem byl ve státech tak se všichni radovali, když se zjevil Gorbačov a když se začal tzv. soctábor rozpadat, tak se v novinách psalo, kolik to stálo a kolik se ušetří. Ono to pokračuje. USA „obkličují“ Rusko a likvidují jeho spojence. Hlavní cíl: suroviny. A když se semele to,o čem se občas píše v USA, GB a v Rusku, tedy o US chutích na Sibiř (už známá česká židovka Madeleine Albright, bývalá ministryně zahraničí USA, svého času v kongresu či v senátě US prohlásila, že „bohatství Sibiře nepatří jen Rusům, ale celému lidstvu“). V US se provalilo že snad už před 10 lety byly vypracované studie o obsazení Sibiře. Samozřejmě se počítá s použitím strategických jaderných zbraních a současným útokem na velká ruská města. Rusové zase píší po tom, jaké úmysly mají amíci. V USA známý Gallupův ústav oslovil občany USA s otázkou, či by souhlasili s jaderným útokem na Rusko, pokud by měli sucho v nádrži své káry. 70% respondentů řekla YES, nebo podmíněné YES. Takže o tom to je. Kdy? Spekuluje seto horizontu 30–50 let. Naivní by měli vědět, že jako vedlejšák to odserou ti, co se motají MEZI, tedy střední Evropa. O tom nikdo nepochybuje. Mne to už nechytí.Ale potomky ano. A proto mne to trápí…
reagovat - Neděle 2. března 2014 ve 23:59 ® regulus reakce na …
-
FInnnp> nechci předbíhat a taky být nějakým věštcem, ale mám pocit, že Rusku, potažmo Putinovi nejde o rozdělení UK (Krym je něco trochu jinýho, myslím tu východní a západní část). Jednak by mu to jen velmi těžko prošlo v mezinárodní politice a možná na tom ani sám nemá zájem (dvě země, dvě smlouvy o tranzitu ropy a plynu). Rusáci zatím dělají bububu a čekají kdo se připosere, k tomu aby se to tam začalo mydlit není určitě daleko, ale asi se nedá jít za pomyslnou čáru. Těch zájmů co v tom je, může být víc než si možná dokážeme představit a proto nejspíš nemá cenu se nějak nervovat, nějak to dopadne. Zatím jsou dvě varianty, který možná nejsou o mnoho lepší než ta předchozí.
reagovat - Neděle 2. března 2014 ve 23:51 ® regulus reakce na …
-
Palivec> myslím si, že žvásty našich politiků a tím nemyslím jen toho blba Zaorálka dneska už nikoho soudnýho nepřekvapí. Smutný je, že byť se nám to nelíbí, nelze s tím prakticky vlastně nic dělat, pokud se týká UK tak můžeme jen přihlížet a čekat jak to dopadne a co se týká naší politický garnitury, tak je to to samý v bleděmodrým, není koho volit, šašek vedle šaška a tak to vypadá tak jak to vypadá.
Pokud se týká zhodnocení situace, Majdan versus Krym, tak to možná není úplně to samý, ale hodně, hodně podobný, dá se říct, že s tebou téměř ve všech bodech souhlasím. Bohužel jsem něco podobnýho očekával.
reagovat - Neděle 2. března 2014 v 18:31 ® FInnnp reakce na …
-
Palivec> Je to obyčejná politika nic víc.Dnes USA stojí za Ukrajinou jen kvůli obrovským zásobám břidlicového plynu a dokonce mám dojem,že na Ukrajině získalo těžební právo firma Schell.Kdyby USA byli tak spravedliví a demokratický tak by nemohli přeci za použítí humanitárního bombardování rozdělit Srbsko.USA je úplně jedno co z Ukrajinou bude,ale ten plyn.Je to jen obchod.Mám ovšem dojem,že Putina už nic nezastavý a neodtrhne jen Krym,ale celou východní polovinu Ukrajiny.Putin má výhodu,že rychle jedná.USA a EU zatím jen plácají hlouposti a jsou úplně vedle.
reagovat - Neděle 2. března 2014 v 16:52 @ Palivec
-
Ne že bych chtěl, aby se kdesi válčilo. To ne. Ale nebylo by špatné, kdyby se všechno nepřekrucovalo. Dnes Zaorálek vyplakával o samozvancích a o neregulerním postupu samosprávtý Krymu, přičemž nedělají nic jiného, že uchopili moc stejně jako nacionalisti a benderovci z Majdanu. Moravec se zeptal Zaorálka, když vyplakával o hrozném ruském násilí, či je to jiné, jako to, co vidíme ve světě stále. Vzpomenul Irak, jako příklad agrese zvenčí, myslím , že padlo i slovo Afganistan. Zaorálek to taktně přešel a žvanil ty svoje frázy. Že se někdo nestydí rozmlátit Irak, či Líbyi s chutí na Sýrii a školí Rusy, kteří toho na svědomí přece tolik nemají.
Kdo neví, o čem píši, tak ať se dovzdělá: http://www.novysmer.cz/index.php?…
Nebo tady, taky pěkné: http://www.infoplease.com/…0931831.html
Na obrázku Soros, přez jehož „nadaci“ tekly peníze benderovcům.
reagovat - Neděle 2. března 2014 ve 14:29 ® regulus reakce na …
-
FInnnp> huš nesejčkuj …
reagovat - Neděle 2. března 2014 ve 12:46 ® FInnnp
-
Když cena nafty reaguje i na kde jaký nesmysl v Nigérii tak už vidím jak zareaguje cena na Ruskobanderovský konflikt.Počítám,že cena nafty vyletí jak raketa.To se to bude tankovat za 43 kč.
reagovat - Neděle 2. března 2014 ve 12:40 ® nnnap
-
a na obraně HEREC, hehe.
reagovat
Jasně se ukazuje, že je třeba při volbách nezanedbávat strategické elementy. Prakticky to znamená- žádná žena na důležité pozici, prakticky to vylučuje ženy na postech obrany a prezidenta, vedení senátu a sněmovny. Že to je zatím možné? Demokracie stáda je v posledním stádiu. Nastává korekce. - Neděle 2. března 2014 ve 12:27 ® nnnap
-
haha, Premiér Bohuslav Sobotka svolal zasedání předsednictva Bezpečnostní rady státu, hehe. To jste si zvolili šéfa, doprdele, hehe a vrchní velitel ozbrojených sil Miloslavjejič zemanov, heh, to je taky bigurka jak cyp.
reagovatJSME V NEJLEPŠÍCH RUKÁCH HAHA
- Neděle 2. března 2014 ve 12:08 ® džigit reakce na …
-
nnnap> maš divat na čt24 a ni na sport…
reagovat - Neděle 2. března 2014 v 11:55 ® nnnap
-
haha, svět stoji na pokraji 3 světový války a ČT dávaj klasické lyžování
reagovat - Sobota 1. března 2014 ve 21:04 ® regulus reakce na …
-
Palivec> co na to odpovědět, měl jsem od začátku tušení kudy by se to mohlo ubírat, ale kam to ve finále dojde si netroufám odhadnout ani omylem, křišťálovou kouli nemám …
reagovat - Sobota 1. března 2014 v 17:22 @ Palivec
-
Ruské jaro…
reagovat - Čtvrtek 27. února 2014 ve 23:32 ® regulus reakce na …
-
Sterkac> máš problém??? Svěř se Sally.
reagovat - Čtvrtek 27. února 2014 v 15:37 ® Sterkac
-
Vy čtyři dole určitě spíte pod rádiem . Ta chytrost k nevíře.
reagovat - Středa 26. února 2014 v 19:04 ® FInnnp
-
Já to říkal.Jediný kdo to na Ukrajině může vyřešit je Putin.Politici z EU jsou nemastní neslaní a slabý.Navíc i EU už se začíná rozcházet na dění na Ukrajině.Poláci,Maďaři a Rumuni jsou pro razantnější jednání z Ukrajici…Je vidět,že ti nový Ukrajinští politici nebo co to je ti vůdcové kriminálníků z Dynama Kyjev jsou neobratní a dosti najivní.Rozčílit Putina je strategická chyba.Však on už jim Putin vyžene toho Banderu z hlav a nepomůže jim nikdo ani slavná EU.
reagovat - Středa 26. února 2014 v 16:13 ® OBr
-
jsem zvědavej na Putina, už chrastí s ostny
reagovat - Středa 26. února 2014 ve 12:12 ® džigit reakce na …
-
Prichy> on by byl, ale v jaké podobě? Se zřejmými zásahy i tady ve fóru…
reagovat - Středa 26. února 2014 v 9:20 ® Prichy reakce na …
-
první o co bychom přišli by byl internet…důvod už by se našel
reagovat - Středa 26. února 2014 v 1:52 ® džigit reakce na …
-
regulus> a kdo ví, jak početnu buňku si vychovava
reagovat - Středa 26. února 2014 v 1:41 ® regulus reakce na …
-
džigit> pustil jsem si asi 20 nebo 30 vteřin a úplně stačilo, fujtajbl …
reagovat - Středa 26. února 2014 v 1:02 ® džigit
- „naše“ rudá budoucnost, zřejmě z Frywovy buňky reagovat
- Úterý 25. února 2014 ve 12:23 ® FInnnp
-
Ukrajina než rozdělení snad ani jinou možnost nemá.
reagovat - Úterý 25. února 2014 v 9:44 ® OBr
-
Dělnickej prezident: http://www.novinky.cz/…ukovyce.html
reagovat - Úterý 25. února 2014 v 1:57 ® Fryw
-
regulus>„tak se netajím a nikdy jsem se netajil tím, že mám komouše rád jako trn v prdeli, vždycky jsem věřil, že jednoho dne budou viset na lampách“ Bez komentáře…to Z si škrkni.Dobře jsi se deklasoval…
reagovat - Úterý 25. února 2014 v 1:54 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> pověsit je na lampy. jak demokratické, jak pro evropské…
reagovat - Pondělí 24. února 2014 ve 20:07 ® nnnap
-
je prakticky velice obtížně publikovatelné, kde mám nějaké autocensured ukáčka. Je to autocensured, která do evropy nepatří.
reagovat