Chytej.cz

Politická debata necteno

21.10.2013 | lunimus | 49.359 zobrazení | 726 odpovědí

Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti, emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím hádžte sem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:39 ® džigit reakce na …

Fryw> jake podpasovky? Co to kujwa meleš? Tohle sem Ti řek už v Pasohlavkach,tak ubliženecky nebeč. Přečti se řadně,co sem napsal a pak vzlykej. Pokud tam je cosik pod pas,tak se rozběhni a uper lebeňu v mur,možna Ti svitne. Furt enem bečiš,až budeš dulni osel bez vzdělani,keremu zeberu zbijak a on ty ruky nebude mět užit,bo mu hlava neporadi,pak na to budeš mět pravo!

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:36 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus> EU ne, Ukačka budou mít bohužel smůlu a myslím, že do toho nepůjdou ani amici

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:33 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> panebože, ještě že mě nenapadlo si to pustit, asi by mě jeblo … :-O

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:32 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> je to kdo z koho, EU se bude snažit si vylepšit reputaci, USA krouží v zákulisí a čekají, jestli ten kulhavej vlčák pomůže zahnat ovečky zpátky do ohrady před medvědem, kterej by si taky rád smlsnul… není to dobré, není.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:31 ® Prichy reakce na …
Prichy

OBr> fuj…tys to dal

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:30 ® Prichy reakce na …
Prichy

Fryw> Jsem si naprosto jist, že většina lidí nebude dlouhodobě spokojena nikdy. Již se jim to nedaří od období staršího a středního paleolitu ( a bůh ví, jak to bylo předtím). Jestli si myslíš, že Ti někdo vyprávěl, že to někdy bylo jinak, je to pouze tím, že mu to zkreslil jeho vlastní mozek. Ten samý člověk, je schopen např. tvrdit ( reálná situace z práce), že za komárů, bylo hovězí víc hovězí.

Můžeš si myslet, že si tu všici vymějšlíme, ale mělo by ti být poněkud divné, že drtivá většina ( byť má výhrady) by tu dobu zpět nechtěla…tedy možná tak jen ten mladý věk. :-)

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:26 ® regulus
regulus

OBr (dnes v 15:29)> úplně stejně blbej pocit mám taky, vypadá to fakt na velkou melu, Rusi do toho určitě strčí rypák a EU potažmo NATO nejspíš taky, samozřejmě v tichosti i amíci, protože ti asi v tomto případě se jakoby přímo angažovat nebudou. Rozdělení myslím asi nehrozí, protože když už by se to rozpůlilo, tak asi Dněprem což je na východ a západ. Ono je ale třeba si uvědomit, že přes Ukrajinu vede ropovod a plynovod do Evropy, takže Rusi mají problém, kterej jen tak nenechají, což ovšem ještě přilije olej do ukrajinskýho ohně. Prostě to vidím možná víc černý než to je.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:24 ® OBr
OBr

ufff, jsem duševní masochista, ale těch 52 minut Hydeparku jsem dal, nebudu popírat, že jsem to nesledoval nezaujatě.

Hovoří jako průměrný český politik, v řadě věcí si odporovala (nulová nezaměstnanost před 89 vs. právo na práci vs. přiznání, že v každém režimu jsou nezaměstnaní), uši mi trhalo skloňování (asi nervozita, to jí nevyčítám)…co bych vyzdvihl za zajímavé myšlenky, které se v té šedi politického blábolení(které lze nalézt napříč politickým spektrem) vyskytly:

4:41 Nezaměstnaným je zcela určitě upíráno právo na práci, na spravedlivou mzdu

6:40 Nevadilo vám, že za minulého režimu se nesmělo z politických a ideologických důvodů studovat? Já si myslím, že to je velice zjednodušený pohled

30:27 Za prvé musím odmítnout srovnávání nacismu/fašismu s komunismem…vět­šinou co tady režim dělal, dělal pro většinu lidí.

33:34 Já když sleduju, kdo všechno byl tzv. obětí komunistického režimu, tak je to více lidí, než má republika obyvatel, ty čísla jsou nadsazená.

36:34 O tom dost pochybuji,že to byla vynucená přiznání…(Mila­da H.)

38:20 1968 – Já bych to okupací nenazvala, já bych to nazvala internacionální pomocí.

..uff, jdu si dát něco ostřejšího

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:20 ® Fryw reakce na …
Fryw

nnnap> Přemýšlím co bych musel mít s mozkem abych si za cca 13 let nevšiml pár věcí který nejsou tak uplně v pořádku :-)

Prichy> jo prostě celá tvá teze se motá kolem myšlenky že ten kdo poctivě pracuje, ví co má dělat a dělá to nemůže být nespokojený. Pokud je nespokojený, je to prostě flákač a blb…

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:16 ® Prichy
Prichy

nnnap: palec nahoru, denně jsem svědkem obcházení výrobních přespisů zaměstnanců, naprostý amaterismus, totální nezájem co dostane zákazník…jen už aby padla ( a byly stravenky)

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:10 ® nnnap reakce na …
nnnap

Fryw> jako sorry, ale setrvačník v kačeru se ti ještě nepřestal točit a už víš, co je v bolševických fabrikách špatně? Masakr totok.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:08 ® Prichy reakce na …
Prichy

džigit> Ani já ne. Jen ho neberu tak vážně. Pořád si myslím, že se to může zlomit…podmínkou asi ale je, aby udělal co píšeš. Zvedl prdel a začal makat.

Jinak Tě plně chápu, moje hranice jsou na tom podobně. Vůbec jsem nechtěl rozebírat oplzlosti z videa. Slibuju, že tuto babu už sem nedám.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:08 ® Fryw reakce na …
Fryw

džigit> Ty víš co dělám za práci, a víš že tu práci dělám i při studiu. Jestli to nepovažuješ za pořádnou práci, tak budiž. Jelikož se v prostředí fabrik pohybuju od 18 let, tak si prostě troufám tvrdit v jakým stavu jsou ty továrny a za jakejch podmínek tam dělají dělníci.

Takže tak, souhlasit rozhodně nemusíš, to ani nečekám. Ale to že mě budeš takhle špinit, to jsem od tebe nečekal. Ale dobře, vidím že i podpásovky přijdou vhod…

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 23:05 ® nnnap
nnnap

tady právě komouši prchaj ze země. http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

Ne, nechcete mne tady někdo přesvědčovat, že to sou ti kapitalisti?, haha

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 22:52 ® džigit reakce na …

Prichy> to že je něco špatně v dnešní společnosti a jeho postoj k temu bych ještě bral,ale jako někoho,kery bez nějakych zkušeností z minulym režimen obhajuje jeho „kvality“ ? Ani jako!!!
Kdyby byl tak dobry aspoň v tym o čim nas tu furt přesvědčuje,neseděl by na řiti doma a už by byl ve světě,nebo něco rozumneho robil.Zatim tu akurat vyřvava z baraku a nic nedokazal,ani pořadně nerobil.Tym sem s otazku Fryw skončil

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 22:13 ® Prichy reakce na …
Prichy

džigit> Dej mu ještě šanci, bůh ví, co je na těch fakultách Ti teoretici učijó.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 22:11 ® Prichy reakce na …
Prichy

Fryw> Plně Tě chápu, mě by to také nebavilo. A ono to právě neoslovuje ani ty, co mají možnost zaměstnávat více lidí. Už nemají energii na to, proplétat se různými omezeními. Neustále se měnícím daním atd. Navíc „z lidu“ slyší co vlastně jsou. Zloději, vydřiduši a jak jsi to psal? asociálové?

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:48 ® džigit reakce na …

Prichy> až včil sem se teho všimnul :-D Na to se budeš muset najst kehosi kjineho.Nechcu urazit odkaz „velkeho“ Che, ten měl aspoň kule

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:44 ® Fryw reakce na …
Fryw

Prichy> Promiň, ale tohle je už taková úroveň, která mě nijak neoslovuje…

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:40 ® Prichy reakce na …
Prichy

Fryw> haloo tu práci

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:29 ® Prichy reakce na …
Prichy

Fryw> jsem tu pořád se svojí poptávkou na práci, jsi tam a nebo už si dáváš lahváča s klobáskou a dlabeš na mě?

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:22 ® Prichy
Prichy

tak co myslíte hoši, je to sice originál od kamaráda, ale byla to recese, myslíte, že bych měl?

reagovat
foto/forum/2014/th-img105021.jpg
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:16 ® Fryw reakce na …
Fryw

džigit> Pohoda, já ti to ulehčím .-)

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:16 ® džigit

Fryw> já s nikym nebojuju,to Vy rudoši máte pořád v pale jakysik boj.Já Ti jen sdělil svůj názor. Nemožu „sedět u jedneho stola“ s někym,kery popira politicke vražděni a jine zločiny bolševicke chatry.Tu mi konči argumenty a chce se mi grcat!!!!!!!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:15 ® Fryw reakce na …
Fryw

Prichy> Tak samo, když stát plní privátní zájmy .-) Mě se vůbec líbí když politici mluví o podnikatelích nebo živnostnících. Co všechno se pod tím pojmem dá schovat. Od zedníka, člověka co si vybuduje firmičku svou pílí po nadnárodního kapitalistu který si zformoval celou EU…

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:11 ® Prichy reakce na …
Prichy

Fryw> No ještě pár nefungujících státních firem by se tu asi našlo ne…zkus zapátrat v paměti. Jen si nejsem úplně tak jistej, co uděláš s těma zaměstnancema po­tom…

PS: něco pro Tebe mám brouku :-*, k předání dojde v Brně

EDIT: s proslovem čerta džigita

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:07 ® Fryw reakce na …
Fryw

Prichy> Ok, ještě pořešit co zprivatizovat. Teda, moc na výběr není…Nějaký návrhy?

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:05 ® Prichy
Prichy

Fryw> no takhle, když neponesu zodpovědnost a moc ( nic) by se po mě nechtělo, tak bych holt bral toho šéfa…to víš, ale zadarmo to nebude A6 ??? Pak bychom mohli být kamarádi…tedá občas Tě asi budu trochu pomlouvat, že jsi vydřiduch, že lidi šidíš na materiálu, že jim do produktů sereš kdejaký svinstvo.....no, to je ale ostaně tvoje věc, jsi tu od toho no ne?

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 21:00 ® džigit

OBr> ja, socky z natahnutu ruku leži na pupku jak kdysi,tak aj včil!
Neřikam,že se až tak ultra,jako nnnnnap,takže je mi lito těch,keři byli okradeni,ale nejvic tu řvu Ti,keři maju vlastni vinu hovno,ale chtěli by to,co vidi u bohatšiho suseda! Hloubějš nepudu,tohle mě tu nebere a jejich diskuze? Zrovna mě jeden taky vyzval na FB( v oblibenych všecki možne aj nemožne rude pseudoorganizace od mladych po duchodce), pry přijď pokecame,roze­bereme,možeš se poargumentovat!!!???!!! :-O Tohle mi připomělo politruka z vojny,kujwa kaj to spějem…
Mlady srač,kery to zna akurat z vypravěni mě bude poučovat o tym,jak to tu s nami ti rudi hajzli mysleli dobře!! Posrat a pochcat,zmetky …

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:59 ® Fryw
Fryw

Prichy> Jako že bys rovnou dělal šéfa jo? :-)

reagovat