Vyhledávání
Politická debata
21.10.2013 | lunimus | 49.362 zobrazení | 726 odpovědí
Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti,
emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do
kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné
karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam
sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a
podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím
hádžte sem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:58 ® Fryw reakce na …
-
džigit> Já to vím, znám tvůj postoj k Rusku a k levici. Nevidím v tom překážku. Pokud ty ano, tak to je tvá věc a tvůj boj jak se s tím vyrovnáš. Já s tím problém nemám no, nemyslím že to je to na čem by stálo a padalo naše kamarádství…
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:54 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> Ale mě je fuk, jak si to zařídíš. Dáš mi spravedlivě půlku výplaty a je to. Mohu třeba vařit kávu a nebo brát telefony.
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:54 ® nnnap
-
hele kluky, tu bolševickou pochvu si nebudu pouštět, leda na doporučení soudného člověka, ale chystám se polknout nějaký svařáček, tak snad abych preventivně dostal ban
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:50 ® džigit reakce na …
-
Fryw> Tebe je synku dost,a lagr mě nepodsuvaj!Tym se uměli ohanět RUDOŠI !
reagovat
Tu KUbu bych Ti ještě zbaštil, ale totok ne.Tuš se mivej, tu se nam ztraca společna nit - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:48 ® Fryw reakce na …
-
Prichy> To jsi na špatný adrese .-) Já se živím svejma rukama, ne zaměstnanejma lidma. A má to svoje jasný důvody. Ty nevymyslíš…
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:42 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> Poptávám, poptávám u Tebe práci, tak mi ji dej.
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:33 ® Fryw reakce na …
-
Prichy> ty jsi mi neukázal nic, jen jsi napsal nějaké sebemotivační věcičky které mi nejsou nijak cizí a se kterými souhlasím
OBr> To je prostě o reálnejch možnostech. Střední Evropa nebyla narozdíl od Afriky kolonizována, nebylo v ní dbáno na monokulturu která má naplňovat potřebu naprosto jiného světadílu a nebyl zde uměle udržován zastaralý výrobní způsob. Prostě na tomto základě rozhodně není potřeba řešit otázku zda bydlet v domě nebo v jeskyni…
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:24 ® OBr reakce na …
-
Fryw> to já právě nevím, jestli to je, nebo není o odtrhávání od huby.
Už jsem to psal dřív, jakej je rozdíl mezi černochem v Africe, kterej ti pálí měsíc dřevěný uhlí a vydělá si tolik, co ty za půl dne?
Je to spravedlnost, když on se nadře jak magor jen na to, aby sis mohl udělat klobásu na grilu a vydělá si tolik, že si ani tu klobásu za celej svůj život nikdy nebude moct dovolit?
Teď trochu pokrať vzdálenosti a porovnej situaci pražskýho bankovního úředníka a vietnamce, co u nás maká na černo a dělá za bídný prachy věnečky na Vánoce… je v tom rozdíl? Myslím, že není. Je to spravedlivé? Nevím, ale spíš tíhnu k tomu, že ano.
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:22 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> no sláva…to byla ale doba
Teď vážně, v reálu jsem Ti ukázal jak funguje poptávka na potřebu, ještě jsem Ti u toho málo „nadával“. Většinou se (ten kdo se má postarat), že je vyžírka, zloděj a já nevím co ještě. Ty jsi pár příspěvků zpět psal asociál.
PS: jak dojde, hele jestli se Ti to nezdá, my Tě znárodníme a zavřeme do lágru
V tuhle chvíli chci, aby jsi se postaral, abych měl práci a 12 hrubého? zapomen, já chci alespoň 25, ostatně mám na to právo ne?
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:11 ® Fryw reakce na …
-
OBr> Pohoda.Ale přeci to není o tom, kdo si má ještě co od huby odtrhávat…
Přichi> já nevím co přesně potřebuješ vědět. Nebo co chceš slyšet. Obecně je problém v tom, že tento ekonomicko společenskej systém neodpovídá rozvoji produktivních sil, naopak jej brzdí a devastuje. Stejně jako se to dělo například ve feudalismu…
p.s. však ať dojde, je to fuk. Však musení a nemusení jsi nahodil ty…A až dojde tak zavřeš prohlížeč no, se nic nestane předpokládám zvláštního
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:10 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> stále čekám .....už mi ale velmi dochází trpělivost
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:09 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> šup šup, už to trvá velmi dlouho, snaž se trochu
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:06 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> V čem je problém? Neříkej, že bys mi to nemohl nějak najít, červeně podtrhat a spolu v jedním vychlazeným přivést?
EDIT: to není teď ode mne poptávka na mojí potřebu…aby jsi to špatně nepochopil
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:03 ® OBr reakce na …
-
Fryw> mám hypotéku, protože jsem lehkomyslnej a musím mít stejný „standart“ jako moje okolí. Kdybych byl skromnější, nemusel mít všechno nové, vlastní auto… tak bych žádnej dluh nemusel mít.
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:02 ® Fryw reakce na …
-
Prichy> Co potřebuješ vědět konkrétně? Hodně ti dá samostudium…
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 ve 20:00 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> aha, tady je problém, netuším, klidně se nechám poučit
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:58 ® Fryw reakce na …
-
Prichy> Ano, a já tuším že ti je jasné, že to není o uspokojování potřeb lidí .-)
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:57 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> tak nějak tuším, že víš o termínech nabídka/poptávka
reagovat…to jen pro doplnění
- Čtvrtek 20. února 2014 v 19:56 ® Fryw reakce na …
-
Prichy> Ano mám.-) Leč mé vidění světa není o supermanovi kterej všechno spraví na furt
OBr> A proč máš hypotéku?
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:51 ® OBr reakce na …
-
Fryw> kdybych si já kokot nevzal hypotéku, tak 12 tisíc hrubého, 5 týdnů dovolené a mít čistou hlavu, to bych bral, mě ke štěstí stačí fakt málo.
Prichy> dobře se máme skoro všichni, blbě se má babička v domově důchodců, na kterou se její děti vykašlali.
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:50 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> Máš samozřejmě pravdu, nemají kam jít, je to ( bez jakékoliv ironie) hrozné. A teď…
máš nějaký nápad jak z toho ven? ( vemme to v klidu, kousek po kousku ju)
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:42 ® Fryw reakce na …
-
Prichy> Tam kde se za dobře odvedenou práci žije důstojnej život .-) Minulej týden jsem byl svědkem toho jak si perzonalista pochvaluje obrovskou nezaměstnanost, že můžou tamní zaměstnanci pracovat za 12 000 hrubého, protože nemají kam jít…až tito asociálové nebudou rozhodovat o osudech lidí, budem trošku blíž tomu místu kde je dobře
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:40 ® Fryw reakce na …
-
Prichy> No jasně, prostě je důležitý se smířit s tím, že pokud to tady nebude v pořádku tak prostě budou opoziční názory. To je celý. A jak se s tím dokážeš vyrovnat, to je v tom jak moc velkej seš ve skutečnosti demokrat…
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:37 ® Prichy reakce na …
-
OBr> Tak to abychom sebou mrskli…čert ví, kde je to „mít se dobře“…
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:35 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> Sorry,nepsal, omluva. Mohl bych jí oponovat, ale nemusím, …a mě se nechce. Lágr také nebude, takže vlastně nic.
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:33 ® OBr reakce na …
-
džigit> pokud se podíváš na výsledek voleb do PSP ČR, tak jednoduchým násobením zjistíš, že z momentálních cca 300 online uživatelů chytej.cz může zhruba 45 sympatizovat s KSČM.
V jednom má Fryw pravdu, pokud chceme, aby je přestali adorovat, musíme jim dát takové argumenty, kterým rozumí a hovořit jejich řečí. Oni sami se starat nebudou, čekají, až se postarají jiní, aby se měli dobře.
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:18 ® pif
-
Ohmmmmm…vivat Tibet..
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:16 ® Fryw
-
Prichy> Jakej omyl, já psal že něco musíš?
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:15 ® Fryw reakce na …
-
džigit> Ano pane. Takže směr lágr nebo co?
reagovat - Čtvrtek 20. února 2014 v 19:11 ® džigit
-
Fryw> čtu dobře?
reagovatTy souhlasíš s tym co říká???