Chytej.cz

Politická debata necteno

21.10.2013 | lunimus | 49.379 zobrazení | 726 odpovědí

Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti, emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím hádžte sem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 20. února 2014 v 19:11 ® Prichy reakce na …
Prichy

Fryw> Omyl, mohu, ale nemusím

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 19:10 ® OBr reakce na …
OBr

10× jsem to přepisoval…ale na tohle už nemám sílu :-((

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 18:33 ® Fryw reakce na …
Fryw

Prichy> Fajn video. S paní naprosto souhlasím. Teď je (pro tebe) důležité jí férově názory vyvracet a snažit se aby další sympatizanty nijak nezískala, prostě ji nedávat skutečností za pravdu…

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 16:29 ® OBr
OBr

Tady jdou žížaly stranou, to už není legrace. Já se obávám, že se v tom naplno střetne Rusko se svými majetnickými zájmy a EU se svou ochranářskou snahou…bohužel to asi tak jako tak dopadne blbě pro samotné ukrajince.. leda že by se nějak „nenásilně“ rozdělili na dvě části.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 15:59 ® Mysak1 reakce na …

regulus> Tak tam je to velkej průser a to opravdu beze srandy. V po mi dojeli na firmu čtyři ukr. pracovníci a říkali ,že to bude občanská válka. Moc jsem tomu nevěřil ale už to vážně smrdí!!! Chjo ,jen doufám že se do toho nenavrtá ještě někdo třetí!!! Průser je že to zase odserou jen ti pěšáci. :-(

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 15:21 ® regulus
regulus

No koukám, že to berete s humorem, ale mě se přestává líbit tohle http://www.novinky.cz/…mrtvych.html , mám blbej pocit, že to je jen úplnej začátek daleko větší mely, navíc když si vezmu, že jedni jsou za osmnáct a druzí bez dvou za dvacet … 8-(

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 13:53 ® Mysak1 reakce na …

OBr> Pokud vím tak u počítadla zůstala trepka velká (paramecium caudatum sterkacum) tak můžeš zkusit tam. My žížaly ti velkoryse odpouštíme a klidně s tebou půjdem někdy na ryby! :-))

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 12:31 ® OBr reakce na …
OBr

Mysak1> tak dlouho jsem vybíral tvorečka, který snad nemá přístup na internet, až jsem se neomylně trefil ;-) Kde se ten pokrok zastaví ? Příště zkusím něco vývojově nižšího. Prosím tedy o velkorysé přehlídnutí mé neomalenosti ;-)

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 ve 12:02 ® Mysak1 reakce na …

OBr> Sorry ale nech nás žížaly na pokoji a neurážej,ju? :-)

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 10:49 ® OBr reakce na …
OBr

nnnap> tyjo, tolik písmenek kvůli objektu, co má morální hodnotu tlející žížaly… za tu dobu by člověk stihnul dvě sklenky, což by bylo pro zdraví mnohem přínosnější, si myslím ;-)

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 9:27 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> proč, čertíku- stačí analýza dvou příspěvků a víš, že to je pouze zhrzený kokot. Žárlivá hysterka. Taková zagorka. Paci end jako my všichni ostatní tady. Prostě jeden z nás. Tady dochází se učit, že není na zeměvarleti sám. Jako pedagogicky to schvaluji. I společnost to potřebuje, naučit se žít společně s lidmi, kteří patří do klecového lůžka. Jak říkám- pouze skupinová terapie, zde, nic víc. Může být problém, že se méně postižený paci, ještě ent, zalekne těžkokokotonážních pochodů nás paci end u, a vyjeveně kouká a ani nekvoká, nicméně i tento čekatel na paci end saje moudro nás, těžkokokotážních paci endu a netrpělivě čeká, až mu tento level sám spadne do klína, za což si u mne zaslouží nadávku do socek, protože pečení holubi nepadaj do huby.Tento težkokokotážní čekatel definitivy Na Těžkokokotážního Paci end a senior, vykazuje drobné znaky netrpělivosti s drobnými náznaky, že ho rada starších těžkokokotážních paci end u nevpouští úplně mezi sebe, ale musím říci, zagorce, že si musí vstup zasloužit a nikoliv pouze kratičkými, povětšinou negativními glosami, ale souvislými, komplexními texty, které by ho katapultovaly mezi nás, senior kokoty. ehm, ehm.

Tedy zdá se mi tvá snaha o nápravu této duše pošetilou ale omlouvá vás, že jenom kokot pozná kokota. Tedy se za bratra přimlouvám. Dejme mu šanci na komplexní texty, buďme trpěliví. Musí psát přednášky pro děti, na veletrhy, scénáře… Tady mu už zbývá pouze energie na glosy. Ale to přejde, když si uvědomí důležitost této akademické půdy a nicotnost lesku, triviálnost póvlu u kterého tak exceluje. Větří, čmuchá, chtěl by dovnitř.

Dejme mu bratře šanci na zralost.

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 8:43 ® džigit reakce na …

Sterkac> je mi Tě líto, synku…

reagovat
Čtvrtek 20. února 2014 v 7:44 ® Sterkac reakce na …

džigit> Ty jsi sté nory vylezl.To tě chtěli vykopat jak jezevce a dali ti krumpáčem mezi oči.

reagovat
Středa 19. února 2014 ve 22:46 ® OBr
OBr

Dle mého rozumný přístup k problému „žirafka“: http://www.ceskapozice.cz/…-ale-z-maria

reagovat
Středa 19. února 2014 ve 20:55 ® džigit reakce na …

Sterkac> zalez do nory, blbe

reagovat
Středa 19. února 2014 ve 20:38 ® Sterkac reakce na …

nnnap> Zkrátka inteligenti zde na chytej.Zavřete to.

reagovat
Středa 19. února 2014 ve 14:25 ® OBr
OBr

By mě zajímalo, jestli i v tomhle nám mají být švýcaři vzorem: http://www.novinky.cz/…v-praci.html

O víkendu a v noci prostě nehlídáme, to je moc pěkné :-D

reagovat
Středa 19. února 2014 v 9:38 ® nnnap
nnnap

nab..to, to je takové delikátní. Hold, 2 visoké školy se nezapřou…

reagovat
Středa 19. února 2014 v 9:25 ® Sterkac

džigit se dal na politiku. To bude zas nab..to.

reagovat
Úterý 18. února 2014 ve 23:21 ® Prichy
Prichy

a nebo radši Sedláčka Kohouta nebo dokonce Macha? :-D

reagovat
Úterý 18. února 2014 ve 23:17 ® Prichy
Prichy

silné káva i pro otrlé …příště dáme Kellera nebo Švihlíkovou :-D

reagovat
Úterý 18. února 2014 ve 22:54 ® OBr reakce na …
OBr

Prichy> to ani pouštět nebudu, mě stačí, co jsem o ní doteď četl a tady se prostě srabsky schovám a budu dělat, že to nevidím, neb by mě asi opustil můj životní optimismus, který potřebuji jako sůl ;-)

reagovat
Úterý 18. února 2014 ve 22:47 ® džigit reakce na …

Prichy> na měsíc do lágru ať si užije! Ani to nepouštím,bo bych grcal a nadaval jak špak!!!

reagovat
Úterý 18. února 2014 ve 22:02 ® Prichy
Prichy
reagovat
Středa 5. února 2014 ve 23:24 ® nnnap reakce na …
nnnap

Sterkac> nemám potřebu řešit přízemí. Vyvětrej, nech si donýst vobjed, vymysli si další smrtonosnou úžovku pro sockinder…

Jako, řešit level socek…, sorry.

reagovat
Středa 5. února 2014 v 9:04 ® Sterkac

Zde3.2.ve 22.36 potvrdil, že pravdou je, že to máš v palic vyšukáno.Jinak normální člověk by nenapsal…2.2 v 16­.24..švorcka a haničinec se jdou pářit.Několikrá jsem psal, že na chytej chodí závistivci a chytrolíni. Ale to si o sobě jenom myslí.Jsou tady dobří---Fryv atd.Ty Malamut a pár dalších bezmozků mezi ně nepatříš.

reagovat
Pondělí 3. února 2014 ve 23:36 ® nnnap reakce na …
nnnap

Sterkac> ještě abych tam měl standardně… Jakube, máš rektoskopii za sebou, jak jsme se bavili, stavil bych se večer.

reagovat
Pondělí 3. února 2014 ve 14:47 ® Sterkac

nnnap> oni se chystaj pářit,ale k tomu nedojde.Zato Ty to máš v lebce fest vyšukano..

reagovat
Pondělí 3. února 2014 v 9:33 ® OBr reakce na …
OBr

Fryw> si stejně koleduješ, že na chytejáckým srazu budeš mít rezervovaný jedno vysoký ráhno :-D Ale vymyslel jsem dobrou ptákovinu, která tě od linčování ochrání, musíš to ale brát s nadhledem jako já z výšky 2 metrů nad zemí :-> Itinerář a obsazení hlavních rolí projednáme v Brně.

reagovat
Pondělí 3. února 2014 v 1:40 ® Fryw
Fryw

OBr> Nech toho, se mě bude zdát o oběšencích, to už je pokolikátý tady v tom tématu :-D Jestli se tady do těch fabrik vleze celá republika tak jedině dobře…

reagovat