Chytej.cz

Politická debata necteno

21.10.2013 | lunimus | 49.505 zobrazení | 726 odpovědí

Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti, emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím hádžte sem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 15. ledna 2014 v 15:28 ® FInnnp reakce na …

PALIVEC> Ty jsi dej pozor ať nemáš problém ze současným režimem.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 15:23 @ PALIVEC reakce na …

Alov> Napsal jsi kokote, či byl soud, že není rozsudek. Ať se babiš soudí s kým chce, k tomu, aby bylo jasné, že má záznam v registraci agentů, nemusí být soud. Zřejmě o tom víš hovno a v době, kdy byl Babiš aktivním spolupracovníkem StB a možná škodil kolegům, jsi byl na houbách. Já zjistil až po návratu z emigrace, že jsem měl dva kolegy stejně „čisté“ jako je Babiš. To byli to ty svině, pro které jsem měl problémy s komunistickým režimem. A když jsem si je po plyšáku podal a měli to chudáci těžké, svorně tvrdili, že oni nic, oni byli muzikanti.A já našel v jejich spisech hlášení o tom, jak jsem kritizoval režim, s kým jsem se setkával a odpovídalo to skutečnosti. JE NEŠTĚSTÍ, ŽE KOKOTI DNES TY SVINĚ OBHAJUJÍ.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 15:21 ® FInnnp reakce na …

Alov> Ono těch těch elitních pracovníků spolupracovníků StB nebylo mnoho......Hodně bylo,ale těch co štětkou namalovalo.SMRT KSČ.Pak to nafotilo a podalo hlášení.Odměnou byla i třeba dovolená v Bůlharsku.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 15:16 @ PALIVEC reakce na …

Sterkac> kokote

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 15:11 ® vezirek

Palivec, všechny tvoje výlevy a pohádky ti každý uvěří až vystoupíš z ananymity. Zatím tě všichni berou jako ukecánka.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 15:03 ® Alov reakce na …
Alov

FInnnp> No ono to s tím omezováním neomezováním není taky tak jednoduché. Pokud člověk jednou páchal dlouhodobě zlo, tak já zas nevěřím tomu, že není schopen nebo ochoten ho páchat znova. Ono asi taky záleží na tom, jakou funkci tam zastával…

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 15:01 ® Sterkac reakce na …

PALIVEC> JE OD VEČERA OPITÝ,PAK PÍŠE HOVADINY.JAK JE ASI NA CHYTEJ NORMÁLNÍ.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 15:00 ® FInnnp reakce na …

PALIVEC> Ty budeš asi silně poznamenaný jedinec.Šacuji tě na nějaké brejlaté,krpate stvoření krčící se za monitorem laptopu z OK na splátky na 4 roky.....Kristova noho.Chraň nás před těmito Gladiatory dnešní moderní doby.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:55 ® FInnnp reakce na …

Alov> Já zastávám trochu jiný názor,protože jsem si tou dobou prošel…Já jsi myslím,že o svém členství dobře věděl,ale nesouhlasím s tím,aby ho to v dnešní době nějak omezovalo.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:47 ® Alov reakce na …
Alov

PALIVEC> Až Ti zaberou sedativa a uklidníš se, tak mi najdi v mém příspěvku, kde jsem Babiše obhajoval. Jen jsem se pozastavil nad tím, že mi není znám verdikt slovenského soudu, tudíž by měla asi platit presumpce neviny. Samozřejmě chápu Tvůj postoj k estébákům a mi to taky tak úplně jedno není.
A že nesdílím Tvůj fanatický postoj neznamená, že mě můžeš automaticky urážet.
Ale pokud to tak u vás v hospodě je normál, tak si posluš. Já to snesu :-)

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:44 ® Alov reakce na …
Alov

FInnnp> Dokážu pochopit, že zřejmě spolupracovníkem byl. Otázkou je, za jakých okolností se do spisu dostal. U spousty lidí se zjistilo, že o svém členství v stb ani neměli tucha.
Pravda je ale ta, že člověk na tak vysokém politickém postu by měl být čistý. Otázka je, kolik by jich tam zůstalo, kdyby se po nich šlo důsledně.
Ale ať chcem nebo ne, pravdu se zřejmě nikdy nedozvíme. O to už se kluci postarají…

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:43 @ PALIVEC reakce na …

Alov> Tak proč mi píšeš kokote?

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:42 @ PALIVEC reakce na …

Slovník si určuji podle vzorů elit, blboune nejapný, školení si nech pro děcka, fotra, starou.Nemíním mlčet, když tu nějaký kokot obhajuje eštébáka. Pokuds se ti nelíbý ten blboun, tak věz že jsem tě oslovil jako pěkného ptáka. Zeptej se na něj Google. Babiš je snad příslušníkem elity, či ne? Má 140 miliard., bude ministrem: „Nejebte ma, lebo vás odjebem všetkých, koľko vás tu je, vy vyjebanci!“

Prijebať, rozjebať, odjebať aneb babišsko-český slovníček

http://www.reflex.cz/…ovnicek.html

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:41 ® Alov reakce na …
Alov

PALIVEC> Nestojíš mi ani za zamyšlení…

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:31 ® FInnnp reakce na …

PALIVEC> Prosím tě.Jen slušně.Občas se tu na Chytej hádáme,ale rozhodně si tu nenadáváme.Jetli máš potřebu se takto vyjadřovat.Tak jsi běž na MRK.Tam najdeš sobě rovný.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:25 @ PALIVEC reakce na …

Alov> Babiš: O lustrační osvědčení nepožádám, raději nebudu ve vládě – to snad vypovídá dost. http://zpravy.e15.cz/…lade-1035744

Právník: Babiš do vlády nemůže, nesplňuje podmínky předseda hnutí ANO Andrej Babiš a třeba se i stane premiérem, se však s takovou myšlenkou může zase rozloučit. Babiš totiž nesplňuje jednu důležitou podmínku – nemá negativní lustrační osvědčení, tedy doklad, že vědomě nespolupracoval s StB. Podle zákona tak nesmí do vlády, říká ústavní právník Vladimír Balaš. http://www.tyden.cz/…_287364.html

Miroslav Bernášek: Babiš alias Bureš se vyhnul soudu. Mohl by ho ohrozit. http://www.ods.cz/…y-ho-ohrozit

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:23 ® FInnnp reakce na …

Alov> Odsouzení a rozsudku není třeba.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:18 @ PALIVEC reakce na …

Alov> Ty jsi asi vadný a v pořádném právním bezvědomí. Babiš už nikdy čistý lustrák mít nebude. Tak jako jej nemají ani ti, co soud vyhráli. Jen dostali rozsudek, že jejich zaevidování není podložené, protože byly zničeny podklady. Ty zřejmě žiješ z toho co čteš v Blesku. Ještě kdyby njsi si přečetl platný lustrační zákon. Já tyto estébácké kurvy nesnáším, dohnali mne k emigraci. To kokot jako ty zřejmě nepochopí. Jsem přesvědčen, že soudruh Babiš agentem StB byl. Měl asi stejné pohnutky, jakými vysvětloval vstup do KSČ. maminka mu řekla, ať tam vleze, že mu to pomůže v kariéře.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 14:11 ® Alov reakce na …
Alov

FInnnp> Babiš už je odsouzený? Už byl vynesen rozsudek? Já jen jestli mi něco neuteklo :-D
Jinak utopit jako kočky by zasloužili všichni politici za posledních 25 let podílející se na tomto morálním, ekonomickém a mafiánském balastu, co tady vznikl. Jeden vedle druhého …

reagovat
Středa 15. ledna 2014 ve 13:40 ® FInnnp reakce na …

PALIVEC> Pan Babiš aliaz Bureš.Je Komunista,STBák,Ko­rupčník,Čobol a Ohyzda.Jaký pak jiný slovníček od něho očekávat.....Už se těším jak ho naši politický matadoři utopí jak kočku.

reagovat
Středa 15. ledna 2014 v 9:18 @ PALIVEC

„Nejebte ma, lebo vás odjebem všetkých, koľko vás tu je, vy vyjebanci!“

_____________­________________________­_______________

Prijebať, rozjebať, odjebať aneb babišsko-český slovníček

http://www.reflex.cz/…ovnicek.html

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 v 15:01 ® malamut reakce na …
malamut

Sterkac> na tebe reagovat je, dle pořekadla, házení perel sviním.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 v 15:00 ® malamut reakce na …
malamut

FInnnp> to, že nechápeš, je tvůj problém…

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 14:59 ® malamut reakce na …
malamut

Fryw> určitě, ale jsou záležitosti, kde se nepaktuju. I tu komunikaci, pokud není vhodné, aby Systém nahlížel vedu úplně jinak. A že Systém nahlíží, o tom není pochyb.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 12:56 ® Fryw reakce na …
Fryw

malamut> Se systémem se paktuje každý člověk v ČR. Naprosto běžně. I ty během psaní toho příspěvku, v mezích zákona o telekomunikacích a dalších, které jsou produktem státu. Stát je zavedl a vymáhá je, ty to akceptuješ a řídíš se tím. A ne třeba proto že chceš. Nezávisle na tvé vůli.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 12:27 ® Sterkac reakce na …

FInnnp> On neví i jinde co píše.

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 ve 23:50 ® FInnnp reakce na …

malamut> Absolutně nechápu o čem píšeš.

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 ve 22:12 ® malamut reakce na …
malamut

Fryw> pak je na každým, jak dalece se se Systémem paktuje. Pokud po něm ale chceš nějaké benefity v podobě dotací a dalších zvrhlostí, pak se paktovat musíš. A nemyslím, že bych žasl, či fantazíroval.

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 ve 21:28 ® Fryw reakce na …
Fryw

malamut> To není o škole. S tím se setkává běžně každý člověk, ať už jako zaměstnanec nebo zaměstnavatel. Já nemluvím o fantazii „jak by to mělo ideálně být“, ale o tom, že to tak prostě je. A přijde mi divné nad tím žasnout nebo fantazírovat…

reagovat
Neděle 12. ledna 2014 v 19:25 ® malamut
malamut

Fryw> nemusíš mi opakovat to, co tě nejspíš učí ve škole, ale státu musí být hovno po tom, jestli jakýkoliv majitel soukromé firmy bude bohatě odměňovat pracovníka, který si to zaslouží. Nehledě na to, že právě stát na tom vydělá víc než dost na odvodech. Pokud vím, tak právě stát své zaměstnance značně přeplácí bez ohledu na hospodářské výsledky. Stát má dohlížet na výběr daní a nesrat se do vnitropodnikových záležitostí soukromých firem, pokud ano, jsme v bolševismu. No ale my tam stále jsme, takže vlastně proč ne.

reagovat