Chytej.cz

Politická debata necteno

21.10.2013 | lunimus | 49.649 zobrazení | 726 odpovědí

Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti, emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím hádžte sem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 29. října 2013 v 11:48 ® kubas reakce na …
kubas

OBr> No právě, že je to hodně názorný. Na tomto příkladu to pochopí snad každý :-D .

reagovat
Úterý 29. října 2013 v 11:40 ® FInnnp

Každopádně už vidím jak členská základna ČSSD podpoří Sobotku a Zeman ho bude muset jmenovat premierem.To bude sranda.

reagovat
Úterý 29. října 2013 v 10:35 ® Fryw reakce na …
Fryw

OBr> No, já se cítím celkem „dobře“. Splňuje má očekávání. Byť jsem po volbě slyšel jeden docela morbídní argument pro volbu KS… bych stejně z těchto dvou nevybral jinak. Byla to nejsmutnější volba u voleb kterou jsem musel učinit.

Jeho povolební řeč k zemanovcům, že by se měli osamostatnit byla velice trapná..

reagovat
Úterý 29. října 2013 v 10:24 ® OBr reakce na …
OBr

kubas> hele, díky za (v)tip, malá se mě teď ptala na to samé, vrabčáci vypadají dostatečně názorně :->

reagovat
Úterý 29. října 2013 v 10:16 ® kubas
kubas

No on to docela dobře vystihuje tento vtip: :-|

Ptá se synek tatínka: „Táto, co jsou to volby?“
„Pojď, já ti to ukážu.“
Na zahradě přistoupí ke keři plnému vrabců, zatleská a zakřičí: „Kšáááááá!!!“
Frr, všichni vrabci uletí, ale za chvíli jsou zpátky.
„Táto, vždyť jsou zase zpátky.“
„To ano, synku, ale každý na jiné větvi.“

reagovat
Úterý 29. října 2013 v 9:56 ® OBr reakce na …
OBr

jepice> no právě, když koukám na stav vítězné strany, která se není schopna ani dohodnout, kdo je vede, radši bych přetrpěl pár měsíců bezvládí, než několik let pod jejich, respektive prezidentovým vedením.

Fryw> jojo, je to zkrátka prezident všech, horních deseti milionů, jak říkal. By mě zajímalo, jak se teď cítí lidi, kteří ho volili a teď jim takhle kydá s úsměvem jemu vlstním sr*** na hlavu.

reagovat
Úterý 29. října 2013 v 8:46 ® Fryw
Fryw

S ohledem na to, jakou měly popularitu pravicové strany, a levicové preference, v době když ještě vládla trojkoalice…musím konstatovat, že Zeman tu záchranu celkem zvládl…

Jinak výsledky voleb?! Už když se kdysi jednalo o legalizaci lobbingu tak jsem nechápal jak může někdo seriozně takové téma vůbec řešit ve sněmovně…No, asi tu máme novej level…

reagovat
Úterý 29. října 2013 v 0:13 ® jepice-zruseno reakce na …

OBr> Tohle se snadno řekne, jenže tady je potřeba udělat spoustu věcí. Namátkou energetická a surovinová koncepce je platná do roku 2010. Když z toho bude něco podobnýho, jako bylo dosud, tak se poslanci nedohodnou ani na tom, kdo bude sedět na který židli, natož na něčem užitečném.

reagovat
Pondělí 28. října 2013 ve 22:01 ® FInnnp

Já jsem letos volil politické uskupení které bych snad nikdy nevolil.Byl jsem překvapen sám ze sebe co jsem za hovado.

reagovat
Pondělí 28. října 2013 ve 21:43 ® OBr
OBr

Po „pravdě“ to už nelze sledovat dávno.. ale nějak tomu nemůžu uniknout, jdu na mail, vidím SPOZ, chci na zprávy, samá ĆSSD, pak mi přijde sms od Agenta 009, u oběda řeší babi „Babišovo“ Vodňanské kuře… trochu nervozně jsem dneska vykydával ovce, jestli se v tom hnoji neobjeví nějaký další agilní politik :-((

reagovat
Pondělí 28. října 2013 ve 21:29 ® HaD
HaD

Já už to po pravdě raději ani nesleduju :-((

reagovat
Pondělí 28. října 2013 ve 21:20 ® OBr
OBr

ono to třeba na další pokus dopadne lépe, jen ať se ještě více odkopou.. než dalších pár let podivné vlády nevlády, to si radši počkám, překousnu nějakou tu další čistku od nastrčených „odborníků“ a uvidíme jak dopadnou další volby na jaře…

reagovat
Pondělí 28. října 2013 ve 21:19 ® HaD reakce na …
HaD

OBr> kdoví. Dobrý to ale není a kdoví zda bude…

reagovat
Pondělí 28. října 2013 ve 20:47 ® Taborak Tom

Já tam dal hajzlpapír pro neplatný hlas.V tomhle státě to nedopadne dobře,není koho volit.Komouši ze všech stran.

reagovat
Pondělí 28. října 2013 v 17:49 ® jepice-zruseno reakce na …

Jsem slyšel, že Zamana museli hned v sobotu rychle odvízt do nemocnice, aby mu vyoperovali Haška z konečníku. Sice jsem něco podobnýho očekával, ale nečekal jsem, že to bude tak akutní…

reagovat
Neděle 27. října 2013 ve 23:34 ® OBr reakce na …
OBr

David H.> no, bude to ještě hodně zajímavé, možná si tu cestičku k urnám ještě v blízké době zopákneme…já mám z volebního dne naopak dobrý pocit, protože jsme včera vyhráli neoficiální soutěž o nejlepší komín vesnice, takže můžu ty volební lupeny s klidem prohnat v kamnech, ať si táhnou!

Jinak, my tady líčíme, ale asi máme špatnou návnadu, protože dravci se stále potulují jinde ;-)

reagovat
Neděle 27. října 2013 v 18:40 ® HaD reakce na …
HaD

OBr> já jsem docela rád, že mě to tentokrát minulo. Tedy předvolební diskuze. Odvolil jsem si po svém a čeče, stejně to dopadlo… mno, tak jak to dopadlo. Dále nekomentuji.

reagovat
Sobota 26. října 2013 v 0:05 ® jepice-zruseno reakce na …

OBr> Už jsem se dopracoval k tomu, že jsem přečetl některý volební programy. Základní a stěžejní věci leckde úplně chybí (dle mne). Místo toho jsou tam prkotiny, který mě v lepším případě nenaštvou.

reagovat
Pátek 25. října 2013 ve 22:42 ® OBr
OBr

volby v plném proudu a tady je ticho po pěšině… tak se přiznejte, Losna nemo Mažňák?

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 15:23 ® OBr reakce na …
OBr

Robur> jj, třebas tohle… a jak se píše níže, možná my ty kejkle žraloci žerou víc, než původně zamýšlel.

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 15:19 ® peta128 reakce na …
peta128

Robur>potápí se ze žralokama a už ho dlouho nikdo neviděl:-D

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 15:07 ® Robur reakce na …
Robur

OBr> myslíš jako změna člověka v obilí? CO vůbec Žito dělá?

reagovat
Pondělí 21. října 2013 ve 14:39 ® OBr reakce na …
OBr

mastrof> třeba ne.. to už je podobný příměr (ať se držíme politiky), jako že chytrej volí KS a hloupej volí MZ.

Blb možná zvolí KS, protože je cool a chytrák MZ, protože mu přihraje nějakej kšeft.

Z pohledu ontogeneze je zrovna Landu zajímavé sledovat.

Ale mluvím jen za sebe, zbylejch 10mega lidí na to bude koukat určitě trochu jinak.

reagovat
Pondělí 21. října 2013 ve 14:25 ® mastrof reakce na …

OBr> kdyby byla vybavena kvalitní mozkovou výbavou tak by landovi za jeho tvorbu a názory naplácala ploutví po tlamě až by byl celej barevnej!!!!

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 11:33 ® OBr reakce na …
OBr

Fryw> nene, bílá ryba není obdařena kvalitní mozkovou výbavou, aby rozpoznala jemné nuance této skladby. Ta si naladí Šlágr Tv(obrazně řečeno, nechci urazit) , spokojeně chroupe slávičky a přikusuje listy stulíku.

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 11:20 ® Fryw reakce na …
Fryw

OBr> Když seš u té bílé ryby, myslíš že si plotice a cejni ujíždí na „bílej jezdec“ od Orlíků?

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 11:20 ® lunimus reakce na …

OBr> ja len dúfam, že sa nám drobným bielym rybkám podarí včas uniknúť, keď sem zavíta politický žralok :-) … ale tiež sa obávam, že keď tu nebude mať dosť žrádla, že sa stiahne nazad do svojej vody … ale veď uvidíme … preto som vlastne zakladal toto fórum :-)

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 10:50 ® OBr reakce na …
OBr

lunimus> já vím, my tu děláme drobnou bílou rybku, abychom sem stáhli politické dravce z okolních témat :->

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 10:45 ® lunimus

teda páni :-) ste ma prekvapili … nie, že by ste sem nemohli prispievať, je to verejná diskusia, ale primárne som toto fórum zakladal pre nášho anonymného prispievateľa bez politickej orientácie večne kritizujúceho len pravicu, aby nám nepridával svoje múdrosti tam kam nepatria :-)

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 10:41 ® mastrof

OBr> ten pravděpodobně patří ochmelkovi z hradu…

reagovat