Vyhledávání
Politická debata
21.10.2013 | lunimus | 49.499 zobrazení | 726 odpovědí
Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti,
emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do
kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné
karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam
sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a
podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím
hádžte sem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 23. ledna 2014 v 19:15 ® malamut reakce na …
-
Fryw> ano, vím. Pamatuju si to už od základní školy.
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 19:07 ® Fryw reakce na …
-
malamut> Víš co to slovo znamená? Kdo to je proletář?
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 19:01 ® malamut reakce na …
-
Fryw> neodváděj pozornost od tématu, jímž je momentálně tvé proletářské založení. Ty z proletariátu pocházíš, nebo jsi se jím stal na základě studia, případně vlivem nějakého úrazu či ošklivé nemoci?
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 18:39 ® Fryw reakce na …
-
malamut> Neurážej svojí inteligenci prosím tě… To že někdo nechápe jednoduchý psaný text je smutný. Ale když někdo nepochopí jednoduchý psaný text jehož je i navíc autorem, je to celkem tragédie…
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 18:13 ® malamut reakce na …
-
Fryw> vylejvat si mindráky, které jen tak mimochodem nemám, zrovna na tobě, by mohlo napadnout málokoho, rozhodně ne mě.
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 17:56 ® Fryw reakce na …
-
malamut> Já tě nepřeceňuju, neměj péči .-) Kdyby jsi si byl jistej v kramflecích tak si tady nevylejváš mindráky na kde koho při jakýkoliv příležitosti.-)
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 17:48 ® malamut reakce na …
-
Fryw> hmm, továrníku, to mě maličko přeceňuješ, ale pane mi říkat můžeš, tím nic nezkazíš.
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 17:36 ® Fryw reakce na …
-
malamut> Aha, jen jestli si nepletete pojem s hnojem, pane továrníku
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 17:17 ® malamut reakce na …
-
Fryw> ne, jen nehodlám vyhovět proletáři.
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 17:13 ® Fryw reakce na …
-
malamut> Demonstruješ že nechápeš.
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 17:02 ® malamut reakce na …
-
Fryw> chápu, neboj, ale jak jsem psal, ty nejsi z těch…
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 16:54 ® Fryw reakce na …
-
malamut> Aha, vidím že to nechápeš. Tak znovu. Prostě mě ignoruj, nereaguj.-D
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 16:26 ® malamut reakce na …
-
Fryw> ty nejsi z těch, co by mi mohli radit, nebo dokonce určovat, co a jak mám dělat, mluvit, či psát. To zkoušej mezi sobě rovnými, proletáři.
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 15:59 ® Fryw reakce na …
-
malamut> Hele, mluv radši o tom jak si děláš z kapra žrádlo. Nereaguj vůbec už. Nemám nejmenší zájem s tebou něco takového řešit. Děkuju že to pochopíš.-)
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 15:59 ® Fryw reakce na …
-
Doufám že můj tiskovej mluvčí pracuje zdarma. Nerad bych dostal pak nějakou fakturu o které nevím
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 15:56 ® malamut reakce na …
-
Fryw> buď věšet, nebo vám naordinovat vaši vlastní medicínu, převýchovu.
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 15:46 ® Fryw reakce na …
-
malamut> Chceš věšet?
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 15:31 ® malamut reakce na …
-
regulus> to je strašný, mít dítě s takovým názorem, asi bych zbytek života odseděl. Už aby se proletáři všech zemí spojili a táhli někam do ztracena. Veletržní sraz s takovou debatou musel být skutečně lahůdkou, tedy pokud pominu to, že se veletrh říká výprodeji a všichni ho takový chtějí, pokud možno s velkými slevami, ale takový už je proletariát, získat co nejvíc, za co nejméně, pokud možno zadarmo. Kdyby měl být veletrh skutečným veletrhem, tak se tam ta holota proletářská dostane jedině v noci, ve funkci počišťovače
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 14:50 ® regulus reakce na …
-
malamut> nedělá, on je přesvědčenej, zeptej se Chorchuse a džigita, jak loni na veletržním srazu probírali kubánskou revoluci …
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 13:49 ® malamut reakce na …
-
Fryw> to si asi děláš prdel ty proletáři. Nakopat proletariát do prdele a pověsit.
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 0:24 ® Fryw reakce na …
-
aspius> Jediný lék na tyto hovna je proletářská revoluce…
reagovat - Středa 22. ledna 2014 ve 21:12 ® aspius
- reagovat
- Pátek 17. ledna 2014 ve 23:21 ® gavlos reakce na …
-
Fryw> diky.uz se tesim jak malej kluk na vanoce…
reagovat - Pátek 17. ledna 2014 ve 23:17 ® Fryw reakce na …
-
gavlos> Tak hlavně ať to všechno ukočíruješ a daří se
reagovatOno chvilku potrvá než si lidé uvědomí (a zrealizují) že bez Bakalů je přecijen o něco lépe…
- Pátek 17. ledna 2014 ve 23:12 ® gavlos reakce na …
-
Fryw> jj.bohuzel bydlim u pana Bakaly
reagovata tomu zlodeji uz nechci dat ani ká..pokud potrebuje rolexky za milion bude muset zdimat jine.ja uz na nej z vysoka …
- Pátek 17. ledna 2014 ve 23:02 ® Fryw reakce na …
-
gavlos> To má takhle asi většina lidí s „normálním“ přijmem dneska :-/ A k tomu všemu náklady na bydlení, které jsou v některých lokalitách až 80% přijmu rodiny…
reagovat - Pátek 17. ledna 2014 ve 22:56 ® gavlos reakce na …
-
Fryw> to kazdopadne.ale najem se neumerne zvysuje oproti platu.hypoteka bude porad „jen“ ty tri melouny.diky tomu jsem nucen jit taky do hypoteky..zrovna obiham nove sousedy a cekam na vyjadrovacky vsech potrebnych subjektu..a hura na zakladovku
reagovat - Pátek 17. ledna 2014 ve 22:51 ® Fryw
-
Je ale sakra rozdíl mezi – holá prdel a holá prdel + 3 000 000 dluh + nejisté zaměstnání.
reagovat - Pátek 17. ledna 2014 ve 22:19 ® jepice-zruseno
-
regulus> Nedávno mě kdosi uklidnil, že to je úplně normální, že mladá rodina začíná s holou prdelí. Prej to tak bylo vždycky.
Myslím, že Evropa jako taková se bude muset vypořádat s tím, že se pojem trvale udržitelný růst už pro ní neplatí. Starý kontinent už značnou část svých znalostí a dovedností předal mladším nadějím a měl by si užívat poklidného a také skromného života aktivního důchodce. Starý kontinent by si měl udělat konečně čas na svoje zahrádky, králíky, slepice, rajčátka a kedlubny.
reagovat - Pátek 17. ledna 2014 v 19:43 ® Fryw
-
regulus> Však pohoda. Chápu že to je dobrovolná debata a myslím že tady tohle vlákno nemá téměř žádnou důležitost. Jen se vyblbnout, trošku si procvičit psaní, snad možná i polemiku atd.
reagovat