Chytej.cz

Politická debata necteno

21.10.2013 | lunimus | 49.349 zobrazení | 726 odpovědí

Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti, emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím hádžte sem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 21. října 2013 v 10:10 ® OBr
OBr

ale zpět k demagogii,hlasu lidu, ovčanům, daňovým poplatníkům, oranžovým růžím a koblihám zdarma:

http://media.novinky.cz/…l1-b713i.jpg

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 10:01 ® OBr reakce na …
OBr

Fryw> letos bylo třešní málo, jinak bych je též smáčel. Jsem pro rovnovážný stav i ve vodě, když nevedou dialog tupci, dá se najít vhodné řešení pro obě strany. Jen okolnosti tomu chtějí, že je letos víc zlatohlávků než třešní :->

Jinak největším pankáčem je podle mě lipan, ale ty jsem kupodivu viděl ve velkých hejnech jen u vás na Moravě, tuším, že to byla Ostravice, ale je to tak 20let zpátky :-((

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 9:50 ® Fryw
Fryw

Ale vidím že se angažuješ v předvolebním boji. Zatím co ty jsi krmil pravicovými larvami zlatohlávka, já letos jelce na třešně nechytal… :-/

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 9:46 ® Fryw reakce na …
Fryw

OBr> Má to svoji logiku. On když si mník lehne na záda, tak má takový decentní čírko…takže TOP?!

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 9:40 ® OBr reakce na …
OBr

Fryw> pevně věřím, že mým pravičáckým larvám zlatohlávka (původně chrousta), kteří po nucené emigraci čekají s plackou KS na novej život pankáče pod vodou :->

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 9:31 ® Fryw
Fryw

Můj dotaz je stručn a jasný. Komu dají mníci letos svůj hlas?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1