Vyhledávání
Hlubokopotápivé Illexy
17.10.2013 | peloš | 7.161 zobrazení | 73 odpovědí
Používáte někdo tyto woblery na přehradách? Jaké dravce na něj lovíte? Chtěl bych si nějakého přídit, ale nevím jestli ta kvalita opravdu odpovídá ceně.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 30. října 2013 ve 13:33 ® troutkiller reakce na …
-
dam>Je to přesně jak řikáš!
reagovat - Středa 30. října 2013 v 9:22 ® dam reakce na …
-
troutkiller> každý rok je jiný, vždyť to znáš…a nejhorší je, když ti všichni volají, pojeď na ryby, a ty nemáš kdy…
reagovat - Středa 30. října 2013 v 9:21 ® dam reakce na …
-
jepice> tak samozřejmě jsou chvilky, kdy berou vše, co tam padne, ale těch mnoho není…Illex je ovšem nástraha, která i přes svou vysokou cenu není úspěšná pouhým vedením…s ní se musí pracovat, což je pro mě asi to nejzajímavější…a úspěchy se poznají podle dobře odváděné práce…stejně jako v životě…
reagovat - Středa 30. října 2013 v 7:38 ® troutkiller reakce na …
-
dam>I já mám popíky od Yo-zuri moc rád
reagovatJe ovšem fakt že loni to byl masakr a letos je to o dost vlažnější
No budu doufat že se to ještě rozjede.
- Úterý 29. října 2013 ve 23:55 ® jepice-zruseno reakce na …
-
dam> Věřit nevěřit, důležitý je mít něco, na čem je ten háček a házet to do tý vody. Někdy mám pocit, že je úplně jedno na co chytám. Ale nedávno se mi stalo, že svítivě žluto-zelený tvistr fungoval a nepatrně odlišný tvistr, snad o jeden odstín víc do zelena, nefungoval na okouny vůbec. Co se značek týče, na to moc nedbám. Myslím si, že ryby číst neuměj. A taky na ryby se blbě vyzrává s čímkoliv, protože jsou nevyzpytatelný. Někdy i víc, než ženský
reagovat - Úterý 29. října 2013 ve 23:11 ® dam reakce na …
-
Palivec> otázka tak zněla
reagovatČlánky z Kysúc znám a i autora. Byla by to dlouhá debata spíš ke sklénce, tak jako na Kysúcách
Fakt je asi ten, že každý má jiné možnosti, jinak loví, jinak věří…moje sbírky už nejsou tak bohaté…dost věcí jsem pustil z domu, čehož sběratelsky začínám litovat…nicméně chytám nejen s Illexy, ale mám své oblíbence u Salma, Rapaly, Dorada, Jackalu a jiných dalších,nedovedu si představit, že bych je neměl s sebou…nikdy by člověk neměl zakrnět u jedné značky nebo typu, žádná není univerzální. Jinak pokud jsi začal sbírat Yozuri, tak po těch letech to musí být pěkná sbírka…taky moc krásné věcičky, mám v oblibě jejich popíky
- Úterý 29. října 2013 ve 23:04 @ Palivec
-
Tyhle jsou také pěkné: http://www.berkley-fishing.com/…flicker-shad A kolik stojí?Pouze 1/3 Illexu. http://www.velka-ryba.cz/…-cm-cpr.html
reagovat - Úterý 29. října 2013 ve 22:43 @ Palivec
- reagovat
- Úterý 29. října 2013 ve 22:41 @ Palivec
-
Nějaké obrázky z jednoho článku z Kysúc.
reagovat - Úterý 29. října 2013 ve 22:26 @ Palivec
-
A teď si položme otázku, nakolik je to snobství, koupit si za 350 kaček 6 cm plastovou rybičku. Mám i dražší voblery, ale o tom, že jsou zásadně lepší, jako ty „normální“ (nemyslím šmejdy prodávané 1× ročně v Lídlu, čoi kde). Snad před 20 lety jsem založil sbírku krásných Yozuri. Víc je to o tom, že rybář věří, že na Illex ryby jdou a zkouší. A kdo zkouší, dosáhne i výsledek. Kdo z vás má skutečně poctivé srovnání těch Illexů, které tu ozpěvujete a adekvátních voblerů jiných výrobců? Asi nikdo. Víra i uzdravuje… Tím nechci tvrdit, že Illexy jsou špatné. To rozhodně ne, i když sám mám snad jednoho, či dva.
reagovat - Úterý 29. října 2013 ve 22:18 @ Palivec reakce na …
-
jepice> Nevhodné přirovnání. K vidlákovi Marešovi se vidle hodí perfektně. Nejvíc ty hnojové.
reagovat - Úterý 29. října 2013 ve 21:14 ® peloš reakce na …
-
troutkiller> Jo, já tomu věřim, možná to vypadá jako „zkrvavená“ rybka a líp to dravce vyprovokuje. Jestli si na to vytah i nějakýho candoše, tak je to super, protože skoro všichni vláčí právě s bílou, žlutou, světle zelenou. Snad v tý vodě ještě něco plave
reagovat - Úterý 29. října 2013 ve 20:38 ® troutkiller reakce na …
-
peloš>Zažil sem že tři chytáme na všechno možný a nic,po namontování červenáčka bylo vše obráceně.
reagovat - Úterý 29. října 2013 ve 20:36 ® troutkiller reakce na …
-
skwor>Velikosti jsou dvě a barev je taky víc.Na co 20 barev když chytaji 3?Podle mně to stačí,nejvíc nachytám na Ayu , wairon a červenáčka.Koukni na Rapalu,barev hafo a kolik jich chytá??
reagovat - Úterý 29. října 2013 ve 20:28 ® skwor reakce na …
-
troutkiller> To už je velikost, kde je výběr.
jepice> Nilse koupíš i kolem sto pade.
reagovat - Úterý 29. října 2013 ve 20:28 ® peloš reakce na …
-
troutkiller> Tak ono je to naší českou povahou, kdy se kromě nějakych nestandartních situací (zakalená voda po dešti, šero, nebo chytání ve velké hloubce) bojíme a nevěříme těmdletěm nepřirozeným barvám.
reagovat - Úterý 29. října 2013 v 19:57 ® troutkiller reakce na …
-
jepice>Nilsu mám dvě bedny a vůbec je nechytám
reagovatAni nevim proč ale mám prostě jiný koně.
- Úterý 29. října 2013 v 19:49 ® troutkiller reakce na …
-
peloš>Já má zkušenost třeba s červenou barvou,je tak šílená že by mně střízlivého nenapadlo tuhle barvu namontovat!A ejhle opak je pravdou
reagovat - Úterý 29. října 2013 v 19:45 ® troutkiller reakce na …
-
skwor>Prubni Watermonitor,je to sice 85mm ale fišlím to vcelku šmakuje
reagovat - Úterý 29. října 2013 v 19:20 ® jepice-zruseno reakce na …
-
troutkiller> To je fakt taková senzace jo? Já už nejsem ochotnej obětovat několik stovek ani za jednoho nilsmástra (na který jsem míval úspěchy, než jsem je postupně utrhal).
reagovat - Úterý 29. října 2013 v 19:11 ® peloš reakce na …
-
jam> Jenom je škoda, že neni širší sortiment barev, nějaká reálnější imitace okounka by právě na okouny a štiky taky nebyla marná
reagovatSnad nejlepší ze současné nabídky mi přijde Ayu. http://www.rybolov.cz/…-skull-shell
- Úterý 29. října 2013 v 17:41 ® skwor reakce na …
-
dam> Chtělo by to nějaký malý hladinový walky, tak kolem 6cm. Tam bych si klidně připlatil. Mimochodem minule jsem chytil vcelku slušného tlouště na Tiny fry. Moc na ně nechytám, takže to byla asi první lepší ryba na ten wobler.
reagovat - Úterý 29. října 2013 v 17:36 ® troutkiller reakce na …
-
dam>Tohle je těžký vysvětlovat
reagovatKámoš na krámu tvrdí že nejtěžší je prodat toho prvního,potom už to jde samo
)Co se chodu týče tak neznám od Rapaly nebo Salma wob kterej by se mu vyrovnal.
- Úterý 29. října 2013 v 16:27 ® jam
-
Asi nejlepší na candochy co od nich mám je tento http://www.mojerybarina.cz/…s-225-6-1cm/ v bílé barvě je top
reagovat - Úterý 29. října 2013 v 0:18 ® jepice-zruseno reakce na …
-
troutkiller> Mě se zdá rapala zrovna dost drahá (na krámech), ale jsou lidé, co mají kontakty v normarku a maj jí za cca 60kč/ks. Ale v poslední době přešla taky dost na plasťáky pokud vím. Salmo je pro mě cenový strop
reagovat - Úterý 29. října 2013 v 0:01 ® dam reakce na …
-
troutkiller> je toho opravdu hodně nového, typově i barevně…brzy bude katalog on-line… Jinak, já budu klidně vykořisťovatel…já mám rád kvalitu a nestydím se za to, i kdybych měl mít jen jednoho…
reagovat - Pondělí 28. října 2013 v 18:38 ® troutkiller reakce na …
-
jepice> jak tak na to koukam tak se tu brzo budem delit na proletariat (Rapala a Salmo) a na vykoristovatele (Illex , Lucky craft a Yo-zury)
reagovat)
- Pondělí 28. října 2013 v 18:10 ® jepice-zruseno
-
Já nemám Illex ani jeden, protože jsou drahý, protože jsou drahý na to, že jsou to plasťáky a taky proto, že jistá nejmenovaná osoba (Jan Bohuněk) jich na nás vytáhl plnou krabici a machroval s tim, což se vzhledem ke stavu mých úspor jevilo značně nesolidárně
reagovatTato značka ve mě tedy probouzí třídní nenávist a také mám pocit, že se k mému rybářskému stylu hodí asi jako vidle k Leošovi Marešovi.
- Pondělí 28. října 2013 v 8:42 ® troutkiller
-
dam>Mají tam klucí něco zajímavého,nebo jen nové barvy?
reagovat - Neděle 27. října 2013 ve 21:57 ® HaD
-
peloš> tady jeden nově z galerie nástrah: http://www.chytej.cz/…gigan-3-9-f/
reagovat