Chytej.cz

Hlubokopotápivé Illexy

17.10.2013 | peloš | 7.161 zobrazení | 73 odpovědí

Používáte někdo tyto woblery na přehradách? Jaké dravce na něj lovíte? Chtěl bych si nějakého přídit, ale nevím jestli ta kvalita opravdu odpovídá ceně.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Neděle 27. října 2013 ve 20:50 ® dam reakce na …
dam

peloš> Měl jsem možnost o víkendu vidět a zkusit spoustu hlubokopotápivých wobů z kolekce na 2014 od Illexu a Pezonu a sortiment je velice rozšířený a velmi funkční… Bodou i hodně rychle potápivé kousky…krásně se ovládají…

reagovat
Sobota 26. října 2013 ve 14:39 ® peloš reakce na …

U toho cherry 5,5 cm se udává (při normální rychlosti vláčení) ponor do 3 metrů, což tě alespoň podle mě, může limitovat při chytání na údolních nádržích, kde budou konkrétně candáti přes den asi v trochu větší hloubce. V tomhle ohledu mi právě příjde vhodnější ten Mascle Deep, kterej (jak psal níže Dam) můžeš vláčet prakticky přes celej vodní sloupec.

reagovat
Sobota 26. října 2013 ve 14:18 ® jam reakce na …

Který model myslíš ?

reagovat
Sobota 26. října 2013 ve 4:44 ® troutkiller reakce na …

jam>Prubni i tu červenou,u nás tutovka i v té málopotápivé verzi:-)

reagovat
Pátek 25. října 2013 ve 20:32 ® jam

Já používám tento model na candochy a dost dobrý http://www.mojerybarina.cz/…herry-5-5cm/ ta bílá jim prostě chutná

reagovat
Čtvrtek 24. října 2013 ve 12:45 ® troutkiller reakce na …

dam>Protože si vizionář:-)) )Já jdu zítra podráždit okouny na žumpu:-) V práci na to hážu bobek a hned ráno jdu do nich.

reagovat
Středa 23. října 2013 ve 21:42 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> tak každý se učí…třeba já neustále objevuji něco nového a staré věci dělám špatně:-)

reagovat
Středa 23. října 2013 v 19:12 ® troutkiller reakce na …

dam>Třeba nelape céčka tak proto nepotřebuje chytat u dna:-)) )

reagovat
Úterý 22. října 2013 ve 21:24 ® dam reakce na …
dam

peloš> podle mě chodí dolů tak, jak jím to dovolíš a jaké máš podmínky…s wobem 4+ můžeš klidně chytat ve 2m, bude v té hloubce dřív a dá se ovládat…není nutné rýt dno a nebo být mimo aktivní vrstvy…proč myslíš, že dole už ryby nejsou? Záleží přece na místních podmínkách, ročním období, obsádce atd. :-)

reagovat
Úterý 22. října 2013 ve 21:22 ® dam reakce na …
dam

David H.> tak oni jsou vlastně všechny kolem 5–8cm…o víkendu si snad vyzkouším dost novinek na příští rok, mělo by jich být podstatně víc…i když já třeba po větších jak 10cm moc netoužím

reagovat
Pondělí 21. října 2013 v 16:26 ® peloš reakce na …

Na hlubokých vodách jsou lepší ty woblery 4+, nebo chodí až moc dolů, kde už tolik ryb neni?

reagovat
Pátek 18. října 2013 ve 13:30 ® HaD reakce na …
HaD

dam> jaké máš velikosti?

reagovat
Čtvrtek 17. října 2013 ve 22:13 ® dam
dam

Používám je jak na přehradách, tak na řekách…já jsem s nimi spokojený…na stojácích chytám s nimi hlavně okouny a štiky, na řece se přidávají i tloušti a klidně sumíček…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1