Vyhledávání
Pytláci, podsekávači a jiní dobytci u vody
15.10.2013 | HaD | 63.671 zobrazení | 904 odpovědí
Rád bych, abychom v tomto fóru soustředili naše zážitky s pytláky či rybáři, co na svazových vodách hrubě porušují rybářský řád (nezapsaná docházka či zapomenutý metr to fakt není) a i jak se případně podařilo pytláctví vyřešit. Zkušenosti určitě pomohou ostatním. Naše svazové vody si musíme chránit!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. října 2013 v 19:08 ® malamut reakce na …
-
Robur> ty se vtipnou kaši cpeš snad třikrát denně…
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 18:41 ® Robur reakce na …
-
David H.> zato může malamut, žere kapry, nepouští a ještě se nemyje a pak jsou taky na vině dědci.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 18:25 ® HaD
-
Trochu se nám to tu zvrtlo mimo téma
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 16:02 ® malamut reakce na …
-
kerob> no jo, tak pouštěj a já holt ty kapři odchytám za tebe, co mi zbejvá.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 15:52 ® kerob reakce na …
-
malamut> chapu, nicmene ja radsi budu rybam delat do huby dirky hackama bez protihrotu, nez abych se na rybarinu vykaslal. Ryby to sice nebavi a nelibi se jim to, ale me to bavi a libi se mi to. A mam moznost zabit/pustit a volim to, co je podle me vhodnejsi z dlouhodobyho hlediska. A vidina trofejni ryby je to, proc to delam a proc me to neprestava bavit. Kdybych chytal a poustel stejne velky ryby bez relativni sance na trofej, bavit me to nebude, protoze to bude porad dokola to samy. Kdybych ale lovil pro maso, budu v dany situaci naprosto spokojenej.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 15:32 ® malamut reakce na …
-
kerob> ale kapr je hodně snadno reprodukovatelnej, takže je lepší, když se masí kapr, než třeba okouni, i když bych si je dal raději. A co se týká pouštění, tu rybu to nebaví, ani jí to věčné ochytávání nijak neprospívá, takže nelovím cíleně ryby, které nechci sežrat, nepotřebuju si honit ego tím, kolik za vycházku omatlám a popíchám ryb, a nemám ani potřebu machrovat s trofejními úlovky. To je asi nejrozumnější, co se dá dělat.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 15:22 ® kerob reakce na …
-
malamut> ty ses mi nejakej vztahovacnej…
BTW: ja ryby zeru, miluju je a zral bych je snad denne, ale ne kapra, to povazuju za jidlo jen s primhourenyma ocima. Zral bych okouny, candaty… nicmene je radsi poustim s vidinou, ze je sance tu rybu ulovit znova, ze se treba rozmnozi driv, nez ji sezere nekdo jinej. Nepovazuju vody za zasobarny masa, ale za zdroj zabavy.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 15:15 ® kerob reakce na …
-
džigit> ja taky obcas vytahnu samodomo musak co si deda vyrobil z anteny z tanku (fakt
reagovat), ale urcite ne proto, ze bych chtel usetrit nebo ze by to byl zazrak dokonalosti
… mozna az si nekdy pujdu zabobkarit, nasadim monterky, dve Sony 3,5m na jednu dam Stabila, na druhou treba Tapa nebo Roena, sednu k vode, kde nasadili a budu sledovat cvrkot z druhy strany barikady
… ba ne delam si prdel, nebavilo by me to ani pul hodiny
. Historicky vybaveni necham odpocivat tam kde ho mam ulozeny.
- Čtvrtek 17. října 2013 v 15:10 ® malamut reakce na …
-
kerob> že ty ryby nejíš je jen tvůj problém, já kapra dám klidně dvakrát i třikrát týdně, je to lepší, než žrát anaboliky a antibiotiky vyhoněný kuřata nebo vepřový mršiny z Polska. Ale rozhodně nechtěl, aby se ostatní řídili podle tebe a nikomu nevyčítej, že si vezme rybu.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 ve 13:29 ® džigit reakce na …
-
kerob> tuš to ses dovolil moc! Naše Ostravská bamboo sekce si to právě takto užívá.Bambusák a Tap,Rex,Roen! Není lepší kombinace pro sportovní zážitky u Širdů na kačoku
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 ve 13:11 ® kerob reakce na …
-
Ja už nekolik let nechytam ani na feeder ani na polozenou a ani na plavanou, PVA jsem nepouzil nikdy a puncochu na kuri oka taky nepotrebuju
A v zadnym pripade si nemyslim, ze jsem neco vic, ale chodim na ryby, vytvarim si zazitky a chci a chytam na takovy vybaveni a takovym zpusobem, aby me ulovena ryba potesila, nikoliv tak, abych za kazdou cenu neco chytil a pokud mozno neutratil vic nez je hodnota odneseneho masa. Proto i kdybych chodil bobkarit, tak nebudu chytat nasadaky na teleskopy co pamatujou zacatky myho dedy s reexem na 0,32 mm vlasec s rohlikem – tohle by me proste nebavilo a pochybuju, ze by to nekoho, kdo to vnima jako sport mohlo bavit.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 ve 12:39 ® nnnap reakce na …
-
kerob> ano, on umí chytit rybu úplně normálně. Bez internetu. Si myslíš, že když k tomu ty potřebuješ pva punčochu s kuřincem, že jsi něco víc, kool?
Haha. NE.Jdu utrácet chechtáky, tak dál až večer.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 ve 12:34 ® nnnap reakce na …
-
kerob> prase, slepice… přestaň plácat. Zdejší socky jsou tak ochotny už maximálně stát u pásu v nošovicích nebo boleslavi. To je práce, čověče, ty ses zbláznil!!!
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 ve 12:31 ® kerob reakce na …
-
Kazdej ma limit vlastni spotreby jinde. Ja zkonzumuju jeden kousek kapra na vanoce a tim moje osobni spotreba kapru konci a je pro me stejne tezko predstavitelny, ze sezeru 60 kapru za rok, jako tech cca 700, ale podle ulovkovejch listku je hodne lidi, kteri nemaj problem sporadat (nakrmit tim slepice, prase, kocku a co ja vim co este) tech ryb i 300 za rok.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 ve 12:24 ® kerob reakce na …
-
nnnap> tomu snad ani ty sam nemuzes verit
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 11:27 ® malamut reakce na …
-
kerob> já psal něco i o vlastní spotřebě, tak pouvažuj.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 11:27 ® nnnap reakce na …
-
kerob> ale ten dědek, který dá kapra s rohlíkem toho ví o detailu daleko více jak všichni supermegagigahypercarp teamy na světě dohromady. Zdravím z Fuck BIG KHÁRP.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 11:15 ® FInnnp
-
Ja tomu světu už dneska nerozumím a né jen v oblasti rybařiny.Přitom jsem ještě mladej a chci poznávat svět.Táhne my teprve na 50…Někdo jsi jde třeba k vodě odpočinout a i když nic nechytí tak mu to nevadí a je spokojen.Já většinou když jdu k vodě tak odcházím z ryb totálně zničenej,špinavej a někdy i vynervovanej.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 11:02 ® kerob reakce na …
-
nevym z ceho si to vzdedukoval, ale hadat se s tebou nebudu. Stejne jako mam ja vyhrady k chovani nekterejch starejch, mate vy – starci
reagovat– vyhrady k chovani mladejch. Treba džigita bych mezi starce neradil, ale zaradil se tam sam. Ostatni neznam, takze kdo se kam zaradil, tam je. A k myslivcum me prosim neprirovnavej, ty nemam rad vsechny do jednoho.
- Čtvrtek 17. října 2013 v 10:59 ® džigit reakce na …
-
vezirek> nerob se nasili, oni Ti ho třeba mladi seženu a nasadi.Furt je na to dost času
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:58 ® kerob reakce na …
-
nnnap> v zakladu ano, nicmene i ja, jakozto nekdo, kdo k vode nikdy nesel s cilem lovit kapra, vim, ze o uspechu casto rozhodujou uplny detaily. Pokud si chci zachytat a rybarinu beru jako komplexni zabavu, tak ty detaily budu resit a budu vymyslet inovace, uz jenom proto, ze muzu.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:58 ® džigit reakce na …
-
FInnnp> no a ten, kero toto ma, je i nejlepšim ochrancem zvěře, ekologem,hospodařem a nejvaženějšim odbornikem v oblasti myslivosti
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:57 ® vezirek reakce na …
-
Po pozorném přečtení celé debaty, uvažuji vzhledem ke svému věku o koupi pevného provazu na oběšení. Mládí vpřed a staré pošlete tam kde slunce nesvítí.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:51 ® FInnnp reakce na …
-
kerob> Ty máš názory jak nadlidi v našem mysliveckém spolku.U nás ve spolku už dávno platí,že nejlepší myslivec je ten.Kdo má nejdražšího Jeepa a ruský kulobrok dekorovaný zlatem.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:46 ® nnnap reakce na …
-
džigit> ono to „dobytci u vody“ ani jinak nemohlo dopadnout. To se nabízí samo.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:45 ® nnnap
-
na blbého kapra potřebuješ stále stejné věci- háček, žvanec a silon 0,32. Nic jiného tam není ani v té „moderní“ kaprařině.
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:42 ® džigit
-
myšlenka fóra dobrá,bohužel se nám z toho opět stala postupně dopisovaná „balada o hovně“
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:39 ® kerob
-
malamut> v ramci platnych pravidel si muzes odnest 730 ks uslechtilych ryb, pripadne 2555 kg ryb ostatnich rocne, pokud by nekdo tyhle limity dokazal za rok nalovit, tak samozrejme nedela nic proti pravidlum, ale presto o nem prohlasim, ze ten clovek je normalni bezohlednej idiot.
reagovat
Jinak starecci samozrejme ryby chytat umej, jenze nejsou ve vetsine pripadu ochotni investovat do vybaveni, nastrah a tak chytaj desitky let stejne, ale doba a moznosti se mezitim dost zmenily… narozdil od mladych, kteri se i diky netu, casopisum… ucej velice rychle, pouzivaj moderni vybaveni a techniky. To, ze nekdo chyta ryby 50 let (stejne) este neznamena, ze umi chytat lip nez nekdo, kdo chyta 5 let. - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:33 ® Cudla
-
džigit> Toho se docela bojim jak nám to to mládí posere omlouvam se ,ale to neje napsat slušně.....
reagovat - Čtvrtek 17. října 2013 v 10:10 ® malamut
-
Robur> čerstvá ryba rybinou nesmrdí. A pokud někomu smrdí, je to většinou špatnou úpravou. Ale co, čím víc pomatenců bude jen pouštět, tím víc zbude na mě, takže vlastně proti C&R nic nemám, pokud mi ho někdo necpe jako jedinou správnou věc na světě.
reagovat