Chytej.cz

Pytláci, podsekávači a jiní dobytci u vody necteno

15.10.2013 | HaD | 63.686 zobrazení | 904 odpovědí

Rád bych, abychom v tomto fóru soustředili naše zážitky s pytláky či rybáři, co na svazových vodách hrubě porušují rybářský řád (nezapsaná docházka či zapomenutý metr to fakt není) a i jak se případně podařilo pytláctví vyřešit. Zkušenosti určitě pomohou ostatním. Naše svazové vody si musíme chránit!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 14. ledna 2014 v 0:36 ® Petula reakce na …
Petula

David H.> Zkušenost z posledního roku.Pytláky už neřeším přímo s PČR,ale s MP.Jsou aktivnější a mají snahu něco řešit.

reagovat
Úterý 14. ledna 2014 v 0:20 ® FInnnp reakce na …

David H.> Jen by mne zajímalo.Jak takového sumce podseknout.Chytám přes 30 let,ale nikdy jsem se nesetkal s tím,že by někdo to to ovládal.U nás na severu se hodně pytlačí,ale trochu jinak.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 23:35 ® HaD reakce na …
HaD

Taborak Tom> Taborak Tom> tak těch jmen, kteří tady podsekávájí je dost. Dokázal bych udělat slušný seznam. Ale nikdo tak ve velkém.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 23:25 ® Petula reakce na …
Petula

FInnnp> pokud RS budou převážně dědci,kterým jde jen o to mít povolenku zdarma,nikdy se v tomto směru nic nezlepší.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 23:20 ® FInnnp reakce na …

Taborak Tom> Já osobně jsem počmáral jeden a půl povolenky a také pár navštěv pstruhových revírů jsem měl.Za minulý rok jsem neměl ani jednu kontrolu.........Na Pádu mě při tří týdeních rybičkách kontrolovaly asi 8 x a to tři kontrolní složky.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 23:10 ® Petula reakce na …
Petula

Taborak Tom> to není jen Tábor,to je skoro všude

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 23:08 ® Taborak Tom

Ono to chce hlavně častější kontrolu policie a ryb.stráže na Lužnici.Například okolo toho Tábora nechoděj skoro nikdy.Podsekávačů a podobných prasat je hodně,ale kontrol po skromnu.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:54 ® Petula reakce na …
Petula

FInnnp> Násilím nikdy nic nevyřešíš a toho se drž.Násilí plodí jen násilí a spor tím nikdy neukončíš.Pokud patříš do skupiny,kteří násilí vyhledávají,tak je něco špatně,nemyslíš?

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:45 ® FInnnp reakce na …

Petula> Dneska už jsem se hodně uklidnil,ale byli časy kdy jsem se serval i na rybářských závodech.Na Kaprařském Maratonu v Hlučíně.Také nás diskvalifikova­li.....Když on ten pořadatel byl divnej.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:31 ® Petula reakce na …
Petula

FInnnp> Mám to v práci na denním pořádku už 20let,takže vím o čem se bavíme.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:27 ® FInnnp reakce na …

Petula> Já vím.Píše se to hezky.Já měl dlouho dvě Restaurace v Žatci.Minulý rok jsem se jich zbavil,protože už to nešlo.Jedna byla pohodová a bezproblémová,ale ta druhá byla silně problémová.Klasická Nadražní putika.Rvačky na denním pořádku.Já jsem se vlastně 8 let jen rval jak zvíře.2× mě pobodali.Já moc dobře vím jak se rve z chlapíkem co má dva metry a je odhodlaný.Jen ti řeknu,že to není žádná prdel.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:15 ® Petula reakce na …
Petula

Sterkac> proč rušit chytej.cz?Když se ti tady nelíbí,můžeš odejít,nikdo ti v tom nebrání.Osobních sporů a různých přetahování se najde na každém chatu spousta a nikdo kvůli tomu nezruší server.Tady mě konkrétně zajímá jak to dopadne,jak se říká,na každou svini se voda vaří.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 22:05 ® Petula reakce na …
Petula

FInnnp> Takovému člověkovi není co domlouvat.Pokud má někdo strach s výšky nebo váhy o tom to přece není.Kdyby mělo dojít k fyzickému kontaktu,tak mu právě ta výška bude na obtíž,když víš po čem jít.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 21:53 ® FInnnp reakce na …

Petula> Záleží na tom jak je velikej.Když má někdo 210 cm.Tak se mu domlouvá dost špatně.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 21:46 ® Petula reakce na …
Petula

David H.> ale jak nám to ožilo v tomto tématu.Pokud je pravda co o něm píšeš,asi bych to neřešil jen policií.Ale jinač bych takového chlapa hodil velkému bílému žralokovi jako hračku.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:42 ® FInnnp

Chlapec mě překvapil.Už není anonym.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:37 ® HaD reakce na …
HaD

gavlos> nojo no. Dvěma bych to neuhlídal :-)

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:31 ® gavlos reakce na …
gavlos

David H.> tri oci :-D tak proto ty tri pruty :-)

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:31 ® FInnnp reakce na …

David H.> Asi jsi doma svítí petrolejkou a potřebuje rybí tuk..........­.Osobně jsem nikdy nepochopil jak někdo může koupit kapra,sumce atd. do Restaurace.Léta jsem provozoval dvě Restaurace a ryby se prostě nejedí.Určitě se tak,ale děje,protože znám lidi co sumce vozí na kšeft ze zahraničí....­.............­....Tak mu rozbijte držku.On bude o sobě alespoň na JIP přemýšlet.Také už mám kvůli posranejm rybám pár Justičních škraloupů.Ono to prostě někdy jinak nejde.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:30 ® HaD reakce na …
HaD

jameson> nevymyslel jsem si ani čárku. A Barvínkovi nikdy pokoj nedám. S takovým hnusem se nikdy nesmířím. Klidně si vymýšlej. Třeba že mám tři oči a tajím to.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:26 @ jameson

Opravdu nejsem Barvínek.Jmenuji se Petr Basler byblím v Táboře jako ty známe se a nevím proč jsi rospoutal tohle peklo.Je to hloupé a nikam to nepovede.Uvědom si laskavě že Tabor je malé město a moc toho o sobě víme.Nechtěj zničit sebe a dej Barvajzovi pokoj nebo já a pár kamarádů začne taky vspomínat a možná i lhát jako ty.Řeš si svoje mindraky jinak a neotravuj stím lidi.Pá Pá cinky linky po po

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:20 ® HaD reakce na …
HaD

FInnnp> tímhle celé fórum začalo. Připomenu to:

Úterý 15. října 2013 v 18:33 upravit® David H.

Já mám s pytlákem zrovna čerstvou zkušenost. Pan Antonín Barvínek z Tábora se jmenuje ten sráč. A proč tak hrubě? Jelikož tenhle syčák stejně jako jeho otec i děd podsekává ryby. Ve velkém. Zaměřuje se na sumce, ale jiných druhů poškodí a sejme taky mraky. Jen sumců má podle jeho kamarádů, kterým se chlubí, okolo 200 ks ročně. Dělá to řekněme 30 let, takže asi 6000 ks má na svědomí. Asi 60 tun sumců z cca 30 km řeky. A dalších řekněme 100–150 tun ryb jen protrhal. A na co tolik? Údajně na kšeft. Všichni to ví, všichni po něm jdou, ale dává na prdel řece stejně dál. V sobotu jsem toho zmrda potkal. Šel od vody okolo Harachovky. V ruce prut kalibru na žraloky a obrovský batoh. Odhadl jsem, ze s jedním či dvěma sumci do 130 cm. Zavolal jsem na naši MO. Nikdo nemohl přijet a tak jsem volal policii. Pak jsem ho šel hledat, aby ho našli. PČR Během pěti minut přijela a vlítla na něj do hospody ( tam jsem jo našel), kde si dával cestou domů kafe. BOHUŽEL u sebe uz nemel ani prut ani batoh s rybami. Někde je během 100m chůze schoval nebo někomu rovnou předal do kuchyně. Tzn. Opět se nic nestalo a já už zase několik dní vidím rudě!!! A to pozor – tenhle šmejd ani nemá papíry. Xkrát mu je sebrali a už je nemá vůbec.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:16 ® FInnnp reakce na …

David H.> Jestli je to on......Nechápu jak někdo může dělat obrovské škody.Jestli se to teda týká rybářského práva.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:11 ® HaD reakce na …
HaD

hraji> má. Roky po něm jdou na celém Táborsku. Dělá strašné škody. Nejde mlčet. Když jsem dnes přišel na policii a řekl své podezření, policisté se hned začali žulit. Moc dobře ho znají.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:08 ® hraji
hraji

David H.> hele, chlap, který se není schopen podepsat pod svůj příspěvek, navíc takový, je chudák po všech stránkách. Člověk může udělat chybu a děláme je občas skoro všichni, ale základní pravidla platí pořád stejná. Jestli vůbec má cenu se takovou špínou zabývat.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 ve 20:01 @ jameson

Nejlépe ale obrať se prosím na pana Havlíčka protože já ryby nepapám nepapáme nedávám neprodávám pouze chytám a poušťím.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 v 19:59 ® HaD
HaD

I když je otázka, zda má smysl na policii znovu chodit. Tenhle pán byl tuším dvakrát v kriminále za pytláctví, neplacení alimentů apod. A vzal bych si na ně tak maximálně orezlý trojháky, který mu zbyly po těch prasárnách, za který by zasloužil uřezat ruce.

Mě hochu nezastrašíš. Půjdu po Tobě do konce života.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 v 19:58 ® FInnnp reakce na …

Sterkac> Vysvětli.Nechápu.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 v 19:56 ® Sterkac

hraji> příspěvek není hloupej.Jsem pro zrušení chytej.cz.Pár chytrolínů,pom­louvačů a závistivců.

reagovat
Pondělí 13. ledna 2014 v 19:53 ® FInnnp

jameson> Pod takové prohlášení by se to chtělo alespoň podepsat.....Kris­tovo noho.Já už toho na pana Havlíčka slyšel…Na vlastní kůži vím.Co z lidma dokáže dělat závist.Na takové to udání je snad i škoda opotřebovávat klávesnici odpovědí.

reagovat