Vyhledávání
Pytláci, podsekávači a jiní dobytci u vody
15.10.2013 | HaD | 65.061 zobrazení | 904 odpovědíRád bych, abychom v tomto fóru soustředili naše zážitky s pytláky či rybáři, co na svazových vodách hrubě porušují rybářský řád (nezapsaná docházka či zapomenutý metr to fakt není) a i jak se případně podařilo pytláctví vyřešit. Zkušenosti určitě pomohou ostatním. Naše svazové vody si musíme chránit!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 22. ledna 2014 ve 14:42 ® dral reakce na …
-
Ano o tom rybaření opravdu není, to nevyvracím.
reagovat - Středa 22. ledna 2014 v 10:46 ® Sterkac reakce na …
-
13thFace> Co když je zláme někdo Tobě.S brekem půjdeš žalovat na policii vid,lamželezo.
reagovat - Středa 22. ledna 2014 v 10:26 ® Petula reakce na …
-
dral> Vzít si rybu,na tom nic není.Ale brát rybu jen proto,abych se ujistil,že mi zaplatila povolenku a jiné náklady o tom ta rybačka určitě není.
reagovat - Středa 22. ledna 2014 v 9:38 ® malamut reakce na …
-
13thFace> no jo, za klávesnicí je každej silákem a lamačem kostí…
reagovat - Středa 22. ledna 2014 v 1:11 ® 13thFace
-
vyborne… a navod je venku… ted uz jen doufat ze sou lidi takovy pitomci ze jim to nedojde..... tak dlouho ste se to snazili tajit a docela efektivne ze ted i nejvetsimu blbovi na svete dojde jak by to melo asi fungovat a vypadat… a ted se jen modlit aby se to nejak nerozmohlo, protoze lidi co sou zvedavi, si to asi i radi vyzkousej… nemyslim samozrejme vsechny ale pitomcu mame vsude jak maku… jeslti nekoho takovyho potkam tak mu beze slova zlamu nohy…
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 v 17:55 ® dral reakce na …
-
malamut> Nejvíc mi vadí že nikdo nenapíše, že si rybu vezme. Každý se jen s ní vyfotí a napíše plave dál a je nejlepší na světě.
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 v 17:48 ® malamut reakce na …
-
dral> každej ne, já si taky ryby beru, a takovej Jakub Lhář Vágner je aspoň olizuje.
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 v 17:41 ® dral reakce na …
-
Petula> Tady asi každy jen nakupuje nové pruty,navijáky, nástrahy a já nevím co ještě, ale rybu si nevezme. Radši si ji koupi v obchodu, aby nebyl za masaře.
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 v 17:35 ® dral reakce na …
-
FInnnp> Nejsem ani masař ani nevyznavam chyť a pusť. A co si mysli na Mrku je mi fakt jedno.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 23:20 ® malamut reakce na …
-
FInnnp> nehodlám to soudit, jen si myslím, „jaký si to uděláš, takový to máš“. Chinaski copy.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 23:09 ® FInnnp reakce na …
-
malamut> MRK je sice navštěvovanější,ale je to tam samý tupoun.Taky se tam poflakujou pěkný podvodníci.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 22:50 ® malamut reakce na …
-
FInnnp> na MRKu by to nikoho nesralo, tam jde o kapra a jeho chráníče a kamarády, a hlavně o inzerenta z carpbyznysu, proti nim nesmíš utrousit slovo.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 22:23 ® FInnnp reakce na …
-
dral> To byla jen sranda.....Buď rád,že jsi to nenapsal na MRKu.Tam by tě frajeři schroupali jinak.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 22:17 ® Petula reakce na …
-
dral> pořád tvá odpověď zavání přepočtem.Povolenka verzus ryby za ní.Rybolov si myslím o tomto vzorci není.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 22:02 ® dral reakce na …
-
FInnnp> Přepočet ne. Prostě když si zaplatim za povolenku, tak si za to chci nějakou tu rybu odnest.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 21:21 ® FInnnp reakce na …
-
dral> Jako přepočet masa v mrazáku na ůroveň nákladů za povolenku,benzín atd.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 21:06 ® dral reakce na …
-
FInnnp> Myslel jsem tím vrácením aspoň část nákladů na rybařinu.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 21:00 ® FInnnp reakce na …
-
dral> Co by se ti mělo vrátit.Jsi kup bumerang.Ten se vrátí vždy.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 20:11 ® dral
-
Pytláky podsekávače a jim podobné nesnáším. I když je někdy těžké poctivě nachytat ryby, aby se mi aspoň něco vrátilo, tak bych se k tomuto nikdy neuchýlil.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 17:58 ® Petula
-
Pokud ovšem nemá ani povolenku,tak potom nevím jakou tam máte členskou RS,ale určitě bych navrhoval jejich odvolání,jelikož se svým způsobem na této činnosti podílí,pokud jsou na problém upozornění a nekonají,nemají jediný důvod nosit odznak,který mají zřejmě jen kvůli povolence zdarma.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 17:49 ® Petula reakce na …
-
David H.> aha,rozumím 0 od 0 pošla
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 17:48 ® HaD reakce na …
-
Petula> měl
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 17:27 ® Petula reakce na …
-
David H.> a co na to naše profi RS?Měl by toto být jejich chleba.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 17:26 ® Petula
-
FInnnp> Ta metoda je neuvěřitelně účinná a hlavně poničí mnoho ryb.Jako pytláctví bych to ani nenazýval,spíše to zavání týráním,jelikož cícem je i úmyslně rybu poranit.Že u nás je vždy cesta právní či soudní hodně trnitá a dá opravdu zabrat dostat takového chcípáka před komisi či před soud,opravdovou škodu,která může v takových případech sahat až k statisícům se prokázat nedokáže.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 17:20 ® Petula
-
petrikveprik> Chápu tvé obavy,ale pokud to trvá už generace,tak si myslím že je tomu zapotřebí pomoct.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 23:21 ® Bulldog.o
-
To už není ani pytláctví.. doufám, že se dočkám a uvidím obdobné video jako bylo to o RS na Orlíku. Rád bych tyhle osoby viděl,… „jak se budou tvářit“..
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 0:18 ® Draky reakce na …
-
David H.> S kormoranem?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 0:17 ® FInnnp reakce na …
-
David H.> To jsem nevěděl.....Asi to bude bludný kruh.
reagovat - Pátek 17. ledna 2014 ve 23:54 ® HaD reakce na …
-
FInnnp> chápeš, že on nemá ani papíry? Si MO může nařídit třeba růžový trenýrky…
reagovat - Pátek 17. ledna 2014 ve 23:44 ® FInnnp
-
David H.> Neuvěřitelné.....S touto rybolovnou disciplínou nemám žádnou zkušenost.Takže na to tak musím pohlížet.Když si,ale předstávím,že takových lovců je tam více.Co pak v té řece těží.Vše má svou hranici.I ryby v řece.To tam pak v létě chytáte maximálně tak ševce......Proč teda ČRS Tabor nepožáda o vyjímku a nezakáže lov na trojháky.Třeba v Ustí se rabovaly v zimě Parmy.Tak tam se tam prostě udělala nějaká opatření.
reagovat