Vyhledávání
Muškaření
8.10.2013 | ltrab | 3.407 zobrazení | 7 odpovědí
Jaký prut doporučujete rybáři co chce začít s muškařinou na ohři. Nemyslím tím značku či výrobce.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. října 2013 v 10:41 @ Palivec
-
Mušák pod 3 metry neberu.
reagovat - Středa 9. října 2013 ve 23:42 ® Cudla reakce na …
-
jepice> Ogarka je dost prostorná plně tam ten proutek uživí měl sem pujčenej desetistopák,ale to mi nevyhovovalo jeden je už línej se stím mordovat.Házet se dá vším,ale musí tě to chytnout.......
reagovat - Středa 9. října 2013 ve 22:54 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Cudla> Cudla má recht. Mě víc vyhovujou mušáky kolem 245 metru (takže spíš 8 stopáky). Ale je fakt, že na začátek je to skoro jedno. A až Tě to chytí, poznáš sám, co by se líp hodilo.
reagovat - Středa 9. října 2013 v 7:44 ® hraji
-
No tak to potom jo, přikláním se k názoru kolegy Cudly.
reagovat - Úterý 8. října 2013 ve 21:07 ® ltrab reakce na …
-
hraji> s muškařinou chci začít úplně prvně, Ohře je pro mě nejbližší revír, úplný začátečík v rybařině nejsem, jsem zaměřený spíše na jemné chytání, myslím si že prut je základem rybařiny od které se odvíjí to ostatní, proto se ptám na prut
reagovat - Úterý 8. října 2013 ve 20:42 ® hraji
-
Otázka je, zda chceš začít s muškařinou (jako vůbec úplně začít) a nebo už jsi muškař, a jen chceš začít chytat na Ohři. To jsou dvě naprosto rozdílné situace. Pokud jseš začátečník, pak záleží, zda jsi začátečník, který chce za levný peníz vyzkoušet, zda ho to bude bavit a něco chytí, nebo jsi již pevně rozhodnutý a připravený nainvestovat odpovídající částku do vybavení, což samozřejmě není jen prut, naviják a šňůra, ale i další potřebné věci. Takže shrnuto, příliš mnoho neznámých na to, aby šlo napsat něco konkrétního bez podstatného rizika, že to bude zbytečné ťukání do klávesnice. Jsi na tahu.
reagovat - Úterý 8. října 2013 ve 20:40 ® Cudla
-
devítistopák v pětce to je takovej univerzál,jak tě to chytne tak začneš stejně blbnout jak my skoro všichni...... a začneš si vybírat.
reagovat