Vyhledávání
Nechranická přehrada
14.4.2005 | weird | 4.440 zobrazení | 17 odpovědí
Jezdíte tam už někdo na ryby?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 25. dubna 2005 v 11:37 ® weird
-
Jo,ve Vykleticích to nemá chybu-ryby,pivčo,buchty,tam je to fakt supr. Kdyby jste měli zájem sehnal bych vám tam caravan bez papírů,na celý rok to tam stojí 4000kč,nebo alespoň ještě loni stálo a nemusíš to nikam tahat a jezdit tam můžeš kdykoli.
reagovat - Pátek 22. dubna 2005 ve 22:01 ® MARTINJ
-
Chtel sem jet zejtra ,ale nechal sem se ukecat na Skalku u Chebu. Vetsinou jezdime tak na 3,4 dni na louku pod Visku. Ja osbne rad jezdim i do kempu do Vikletic,kde soupekny hospudky a vobcas tam v lete najizdej nachcany samicky do treni
reagovat - Pátek 22. dubna 2005 ve 20:28 ® weird
-
Tak jestli pojedete,dej vědět co jste nachytali,já jsem celý víkend v práci,takže na ryby pojedu až v pondělí. Jezdíte na ryby na Nechranky někdy na dýl,než na jeden den?
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 22:54 ® MARTINJ
-
tak to uz vlastne vim kde,je to kousek nad loukou . Tak to uz mas nechranici asi pekne prozkoumanou. Ja mozna pojedu v sobotu asi pod oblouk ,ale to pocasi co hlasej se mi moc nelibi.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 22:45 ® weird
-
Mám člun i echo,rád bych. Tak to jsem tedy nějak neodhadl ty dva kyláky,možná je to o něco níž,auto necháváme ve Vísce,je to tam fakt dobrý,kousek koryto a kameny po celém břehu až ke dnu. Na té Želině největší 87,jinak mezi těmi 50–70.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 21:13 ® MARTINJ
-
tak ted to mam trochu pomichany -cca 2 kilaky pod hradcem je sempra ne? Takze nekam kolem sempry??Tam je vsude hodne vody a bahno,nebo se pletu?Ja prave myslel ,ze nad Hradcem,kde uz je to trochu vic melky a snad se tam da i trochu brodit. Pod tou zelinou ale moc velky nejsou,ne? Ja kdyz sem tam chodil vlacet,,tak sem nechytl vetsiho nez 40cm. Rad bych zajel na nechranky,ale ted neni moc cas,kdyz zacala pstruhovka. Nas tam ceka letos asi uplne jiny chytani,pac kamos koupil clun,motor a echolot. Tak az se s tim naucime trochu zachazet,tak by to vo necem mohlo bejt,zatim do toho echolotu cumime a moc tomu nerozumime. Jestli mas lodku,tak se muzes nekdy pridat,kdyz budes chtit.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 13:06 ® weird
-
Občas na candáty taky zajedem,v létě jezdíme jak se říká–na kameny–to je tak 2km pod Hradcem. Ale vůbec,nejlepší je to tak ke konci října a začátkem listopadu pod želinou,tak půl hoďky před šeřením,lidi odjedou,takže tam nebývá ani noha a candáti se začínají krmit. To nám snad každý rok vychází. Nachytám vždy i já i když to neumím vodit,na přívlač nechytám. Spolehlivě tam berou obyčejný dřevěný pepíky(levný woblery).
reagovat - Úterý 19. dubna 2005 ve 23:53 ® MARTINJ
-
Na zelinu chodim. Ale tech lidi je tam fakt moc.
reagovat
Na plavacku a mouchu skvely. Nechodis na candaty?Slysel sem,ze se na ne chodi nekam mezi zelinu a hradec. nevis? - Úterý 19. dubna 2005 ve 13:04 ® weird
-
Plotice žádná,což jsem se divil. Na Hradeckej rybník nechodím,ten rybník je šíleně zanešenej,takže se tam dost brzy kazí voda. Tak to jezdíš asi i pod Želinský jez,co?tam jsou ryby to je šílený,před pár dny jsme se tam byli jen podívat,fakt nádhera. Jen ty mraky lidí,když se to otevře,to je taky nádhera.
reagovat - Neděle 17. dubna 2005 ve 22:23 ® MARTINJ
-
Na boili nechytam vubec. vetsinou feeder,plavacka. Tak to je peknej vysledek ty cejni. Plotice zadny? POd hradcem je to super-taky tam jezdim-akorat ten kopec je strasnej. V lete,kdyz sou paraky tam chodime na kapry-chytame v proudu v koryte pod skalou-na feeder super. Na Hradec chodis?
reagovat - Neděle 17. dubna 2005 ve 20:36 ® weird
-
Byli jsme kousek nad obloukem ze strany od Hradce,pár cejnů kolem tý padesátky,ještě to není to pravý. Tam jezdíme vždy začátkem května,bývá tam dobrá rybačka aniž by si musel předem krmit. Je dobrý tam pak dávat nástrahu na vlas. Chytátš kapry na boili?Jinak já to mám na Nechranky pár kyláků,ale na boili tam už nejezdím.....
reagovat - Neděle 17. dubna 2005 v 19:47 ® MARTINJ
-
v okoli Ostrova to na kapry ani na jiny ryby moc dobry neni . Ohre tady nejevi znamky zivota a okolni stojaky nic moc ani se tam na moc necpu. Radeji jedu na nechranice nebo jinam. Dej vedet jak si dopadl .
reagovat - Sobota 16. dubna 2005 ve 12:09 ® weird
-
No,nevím pod tou Semprou jsem byl včera celý den a jen dvě plotice,zítra to pojedu zkusit o něco víš-pod Oblouk-dám vědět co to tam dělá. Je tam u vás v okolí Ostrova nějaká voda na kapry?
Quote: On 2005–04–14 23:09, MARTINJ napsal: sme to tam pred projizdeli echolotem pred 14 dny. ryby ve sloupci na hloubce . melciny byly jeste prazdny. voda mela 6 stupnu. dobry chytani je pod semprou . nejlepe z protejsiho brehu.
reagovat - Pátek 15. dubna 2005 v 0:09 ® MARTINJ
-
sme to tam pred projizdeli echolotem pred 14 dny. ryby ve sloupci na hloubce . melciny byly jeste prazdny. voda mela 6 stupnu. dobry chytani je pod semprou . nejlepe z protejsiho brehu.
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2005 ve 22:22 ® silur
-
kamoš z Ostrova nad Ohří mi volal že tam byli a bez ůspěchu ale jiná parta v ten samej den na jinym místě nachytali kapry pěkný.
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2005 v 17:21 ® Zlinsky_lovec
-
pro mě taky.......
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2005 v 16:58 ® Ebobo
-
Je to moc daleko
reagovat