Vyhledávání
Zakaz vlacky na pstruhovem reviru
14.4.2005 | pupak | 29.175 zobrazení | 386 odpovědíPosledni dobou jsou v mode petice a proto se ptam „dali by jste svuj hlas pro zakaz pouziti trojhaku (pouziti jen jednohacku) na pstruhovych vodach“, jejich povoleni jen v urcitem omezeni a na velkych rekach ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. května 2005 ve 12:59 ® pupak
-
ZN – neboj chvilku je nechame a pak zas neco vymyslime co vlackarum nadzdvihne mandle a priposerou se z toho . . .
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 12:11 @
-
pupak:
reagovat
a je klid. - Čtvrtek 5. května 2005 v 11:17 ® pupak
-
all – panove a vite jak se rozmnozujou volove???? — predavanim zkusenosti ---
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 11:15 ® pikos
-
občasný_piják: raději jsem hřebcem než valachem a to také kdekoliv
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 10:18 ® toulovec
-
Milky: ten link zná každej, máš ho tady: www. bolek. cz
ZN: tož děkovat nemusíš, stačí mi fotky ze soboty
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 9:43 ® Milky
-
ZN: neostýchej se a přihraj ten LINK!
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 9:08 ® pupak
-
ZN – Ty jantare kdyz my predkove bydleli ve mestech tak ste nekde u Visly spali jeste na vetvich vy hundahuove
reagovat)))
- Čtvrtek 5. května 2005 v 9:05 @
-
pupák, Milky: tak vidíte, v konečném důsledku jsme naplaveniny všichni, na barbarech trvám. Jedno je jisté, v našem Valašském RŘ není o trojháku ani zmínka.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 8:45 ® pupak
-
ZN – ja nejsem potomek germanu a do ceske kotliny sme priseli az v 11 stoleti takze jsme take tak trochu naplavenina
reagovat))
- Čtvrtek 5. května 2005 v 8:44 ® Milky
-
ZN: Dodej mapu! kde to najdu na netu
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 8:42 @
-
obcasny_pijak: děkuji. Tito nevzdělanci, potomci barbarských germánů prostě neznají mapu.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 0:52 ® fikus
-
Valašské království není omezené místem. Občanem valašského království se může stát každý kdo se cítí být valachem. A to bez rozdílů původu nebo náboženského vyznání. Například ministrem zahraničí je černoch. Černoch který se cítí být Valachem.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 0:26 ® Milky
-
ZN: je hezké, jak píšeš o vašem králoffství, ale proč se jezdí panovník seberealizovat do hlavního města sousední země, jiného zřízení, jiené kultury, jiného světadílu. Valašsko přece není v Evropě!
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 22:33 @
-
Pikoš. Ty optimisto,zatím to vypadá že Užhorod i Blava expandují sem.
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:51 @
-
Pikoš:Což mě připomíná tohle audítko,my se tu jebem o háček či dva navíc a kormoráni spokojeně mlaskají…
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:51 ® pikos
-
ZN: Díky za ní, město, jehož sláva hvězd dotýkati se bude, může směle dál expandovat až do Blavy
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:29 @
-
pikos: to je ta naše dobrota a lehkovážnost.
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:19 ® pikos
-
ZN: Jó, jó kultura, hádali jste se, řezali se a chlastali až jste o to knížectví přišli. A pak už jen závistivě koukali jak roste Přemyslovi knížectví a potom království…
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:08 @
-
Pikoš:Nemám enzymy na zpracování laktozy a tudíž bych se zesral a zeblil. Jednou jsem se po opici napil mlíka a blil jsem tvaroh. Holt jsem už starej kokot…
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:06 @
-
pupák, pikoš: u nás už byla kultura a k vám podnikaly nájezdy barbarské germánské kmeny. Pak se nedivte těm naplaveninám. Někdo tu kulturu a vdělání musel přinést. Krom toho nevíte, co je dobré pití, s obživou jste měli taky problémy, proto vymyslel nějaký Přemysl Pražský trojháky, protože na jednoháček nemohl nic chytit a asi by umřel hlady. Teď tady složitě řešíme nápravu.
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:03 ® pupak
-
pikos – mlycko ho naucim bumbat ja az prijede na chatu
reagovat)
- Středa 4. května 2005 ve 20:56 ® pikos
-
Karlos: ještě se musíš naučit pít mlyčko
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 20:46 ® pupak
-
Karlos – Tomi Poser americkej herec prej koreny plavacek jeden
reagovat)) 4All – Nepohadame se zas trochu vo ty trojhaky????
- Středa 4. května 2005 ve 20:42 @
-
Pupák:To jsou kořeny,jsem na ně hrd a naučil jsem se pít Bílou,vám tady stačí Chalupářská a ještě si chrochtáte
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 20:36 ® pupak
-
AAAAAA Karlos dalsi naplavenina . . .))
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 20:34 @
-
Tak to je jako konec a teď se jako budete všichni plácat po zádech nebo co?To mě nakrknete ZN:Nedej se,máš moji plnou podporu…
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 20:29 ® pikos
-
ZN: Jak říkáš, jak říkáš, Praha je Praha. Prostě jednička. O tom se nedá diskutovat. Má to však i negativní stránky, máme tu čím dál více naplavenin.
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 20:23 @
-
Milky, pikos: on občas do té Prahy zajede, něčemu se přiučit. Tam je tolik komediantů a taková hustota na km2(např. ve vládě a parlamentu), lepší školy nemůže být.
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 20:19 ® srama
-
pikos : ono je to tak půl na půl. On totiž na valašské poměry Zpražákověl (nevykládej si ti špatně ) a přestal se starat o svůj lid a staral se spíš o své dobré bydlo a tak ho lid slavný valašský sesadil z trůnu jako špatného vladaře! Ale možná ho zas zvolili – nevím .........
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 20:17 ® Milky
-
ZN: jak to, že v tom vašem klálofství nejště taky nemáš nějakoooo funkciju?
reagovat