Chytej.cz

Zakaz vlacky na pstruhovem reviru

14.4.2005 | pupak | 29.175 zobrazení | 386 odpovědí

Posledni dobou jsou v mode petice a proto se ptam „dali by jste svuj hlas pro zakaz pouziti trojhaku (pouziti jen jednohacku) na pstruhovych vodach“, jejich povoleni jen v urcitem omezeni a na velkych rekach ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. května 2005 ve 12:59 ® pupak

ZN – neboj chvilku je nechame a pak zas neco vymyslime co vlackarum nadzdvihne mandle a priposerou se z toho . . .

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 ve 12:11 @ 

pupak:
a je klid.

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 11:17 ® pupak

all – panove a vite jak se rozmnozujou volove???? — predavanim zkusenosti ---

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 11:15 ® pikos
pikos

občasný_piják: raději jsem hřebcem než valachem a to také kdekoliv

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 10:18 ® toulovec
toulovec

Milky: ten link zná každej, máš ho tady: www. bolek. cz

ZN: tož děkovat nemusíš, stačí mi fotky ze soboty

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 9:43 ® Milky
Milky

ZN: neostýchej se a přihraj ten LINK!

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 9:08 ® pupak

ZN – Ty jantare kdyz my predkove bydleli ve mestech tak ste nekde u Visly spali jeste na vetvich vy hundahuove:-)) )))

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 9:05 @ 

pupák, Milky: tak vidíte, v konečném důsledku jsme naplaveniny všichni, na barbarech trvám. Jedno je jisté, v našem Valašském RŘ není o trojháku ani zmínka.

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 8:45 ® pupak

ZN – ja nejsem potomek germanu a do ceske kotliny sme priseli az v 11 stoleti takze jsme take tak trochu naplavenina:-)) ))

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 8:44 ® Milky
Milky

ZN: Dodej mapu! kde to najdu na netu

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 8:42 @ 

obcasny_pijak: děkuji. Tito nevzdělanci, potomci barbarských germánů prostě neznají mapu.

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 0:52 ® fikus
fikus

Valašské království není omezené místem. Občanem valašského království se může stát každý kdo se cítí být valachem. A to bez rozdílů původu nebo náboženského vyznání. Například ministrem zahraničí je černoch. Černoch který se cítí být Valachem.

reagovat
Čtvrtek 5. května 2005 v 0:26 ® Milky
Milky

ZN: je hezké, jak píšeš o vašem králoffství, ale proč se jezdí panovník seberealizovat do hlavního města sousední země, jiného zřízení, jiené kultury, jiného světadílu. Valašsko přece není v Evropě!

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 22:33 @ 

Pikoš. Ty optimisto,zatím to vypadá že Užhorod i Blava expandují sem.

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 21:51 @ 

Pikoš:Což mě připomíná tohle audítko,my se tu jebem o háček či dva navíc a kormoráni spokojeně mlaskají…

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 21:51 ® pikos
pikos

ZN: Díky za ní, město, jehož sláva hvězd dotýkati se bude, může směle dál expandovat až do Blavy

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 21:29 @ 

pikos: to je ta naše dobrota a lehkovážnost.

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 21:19 ® pikos
pikos

ZN: Jó, jó kultura, hádali jste se, řezali se a chlastali až jste o to knížectví přišli. A pak už jen závistivě koukali jak roste Přemyslovi knížectví a potom království…

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 21:08 @ 

Pikoš:Nemám enzymy na zpracování laktozy a tudíž bych se zesral a zeblil. Jednou jsem se po opici napil mlíka a blil jsem tvaroh. Holt jsem už starej kokot…

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 21:06 @ 

pupák, pikoš: u nás už byla kultura a k vám podnikaly nájezdy barbarské germánské kmeny. Pak se nedivte těm naplaveninám. Někdo tu kulturu a vdělání musel přinést. Krom toho nevíte, co je dobré pití, s obživou jste měli taky problémy, proto vymyslel nějaký Přemysl Pražský trojháky, protože na jednoháček nemohl nic chytit a asi by umřel hlady. Teď tady složitě řešíme nápravu.

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 21:03 ® pupak

pikos – mlycko ho naucim bumbat ja az prijede na chatu:-)) )

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 20:56 ® pikos
pikos

Karlos: ještě se musíš naučit pít mlyčko

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 20:46 ® pupak

Karlos – Tomi Poser americkej herec prej koreny plavacek jeden:-)) )) 4All – Nepohadame se zas trochu vo ty trojhaky????

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 20:42 @ 

Pupák:To jsou kořeny,jsem na ně hrd a naučil jsem se pít Bílou,vám tady stačí Chalupářská a ještě si chrochtáte

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 20:36 ® pupak

AAAAAA Karlos dalsi naplavenina . . .))

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 20:34 @ 

Tak to je jako konec a teď se jako budete všichni plácat po zádech nebo co?To mě nakrknete ZN:Nedej se,máš moji plnou podporu…

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 20:29 ® pikos
pikos

ZN: Jak říkáš, jak říkáš, Praha je Praha. Prostě jednička. O tom se nedá diskutovat. Má to však i negativní stránky, máme tu čím dál více naplavenin.

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 20:23 @ 

Milky, pikos: on občas do té Prahy zajede, něčemu se přiučit. Tam je tolik komediantů a taková hustota na km2(např. ve vládě a parlamentu), lepší školy nemůže být.

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 20:19 ® srama
srama

pikos : ono je to tak půl na půl. On totiž na valašské poměry Zpražákověl (nevykládej si ti špatně ) a přestal se starat o svůj lid a staral se spíš o své dobré bydlo a tak ho lid slavný valašský sesadil z trůnu jako špatného vladaře! Ale možná ho zas zvolili – nevím .........

reagovat
Středa 4. května 2005 ve 20:17 ® Milky
Milky

ZN: jak to, že v tom vašem klálofství nejště taky nemáš nějakoooo funkciju?

reagovat