Chytej.cz

Zakaz vlacky na pstruhovem reviru necteno

14.4.2005 | pupak | 29.182 zobrazení | 386 odpovědí

Posledni dobou jsou v mode petice a proto se ptam „dali by jste svuj hlas pro zakaz pouziti trojhaku (pouziti jen jednohacku) na pstruhovych vodach“, jejich povoleni jen v urcitem omezeni a na velkych rekach ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. května 2005 v 11:44 ® pupak

4all – no vidite jak ste se hezky rozpovidali predevcirem tu bylo mrtvo a vcera prez 8000 kliknuti tak se mi to libi. Internet snese vsechno i to nadavani verbalne po drate uz sem dokonce dostal nekolikrat do drzky jen jednou sem se obtezoval na domluvene misto souboje v urcenou hodinu jit, samozrejme ze se abonent na duel nedostavil. Kdyz reknu, ze nekdo placa picoviny, myslim tim ze placa k dane verci opravdu picoviny, vetsinou osobni urazky vynechavam koukam, ze ne tak nasi mladi oponenti kterym rychle dojdou argumenty a nahradi je vulgarismy (napise-li jim clovek ktery jezdi po Evrope po pstruhovych revirech ZN), ze vlacka vetsinou neni povolena dostane sodu proc ne internet to unese a urcite nekdo ve sve nevedomosti pritaka a prisadi si. Nevidim v tom zadny problem omezit vlacku na pstruhovych vodach, a ted vazne myslim OMEZIT ne ZAKAZAT. Problem je v pohodlnosti a lenosti nechtit se naucit chytat ryby jinak. Nevlacet na pstruhovych vodach je me osobni rozhodnuti, ktere nikomu nevnucuji, pouze jsem trosku chtel touto otazkou naznacit, ze s trojhakem na pstruhovce se nejedna o sport a nikdy jednat nebude. Dokud vam Zakon umozni pouziti trojhaku na pstruhove vode pouzivejte je, ale rikam POKUSIM SE UDELAT VSE pro to aby to bylo znemozneno.

srama – OK v pohode jestli se potkame u vody tak si roztrhame obcanky . . .

Jo a cist to cely co ste tu naplkali vcera mi ani nenapadne jen sem to prolit . . .

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 11:25 ® pikos
pikos

pupák: jak velké budeš ctít ty Poseidony 3035?

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 10:56 ® srama
srama

Pánová dost se to tady zvrhlo. Po vychladnutí vím že sem to přehnal a nechal jsem se unést emocemi. Za to se všem ze srdce omlouvám (i pupákovi). Ale rozhodně neberu vinu na jen sebe. Jestli totiž ste féroví tak snad přiznáte že chyba byla na obou stranách.Že to trošku přehnali všichni. Jsem rybář a vláčím. Sem tam zajdu i s mouchou. A ty kecy o modré krvi (kdybyste četli pořádně,tak byste to pochopili) nebyly mířené na všechny muškaře ale pouze na sortu lidí která neuznává nic než svou a kterých je díkybohu míň. A taky sem řekl že hodně vláčkařů nejsou taky žádní svatoušci!Jen si to prostě ten příspěvek někdo špatně vyložil a nepochopil ho. Přečtěte si ho znova a možná pochopíte co jsem myslel.Že rybařina je o zábavě,kamarádech a přírodě!Proti nikomu nic nemám,když není namyšlený sobec. Pokud k nim nepatříte snad už konečně pochopíte co jsem chtěl PRVNÍM příspěvkem říct!No tak chlapi,už konečně zakopejme válečnou sekeru!!!! Co?????

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 8:39 ® toulovec
toulovec

denyg: fotky dávat nemusíš, ono mu to stejně nedojde

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 8:38 ® toulovec
toulovec

Tak koukám že otázka splnila svůj účel, teda tak jak to bylo myšleno. Myslím že otázka už se neřeší, ale plkáte o úplně něčem jiném, takže můžu něco prásknout, aby se potrefená husa chytla za nos. A nebo ne, ještě Vás necháme chvíli vydusit, jen Vám prozradím, (a s úsměvem) že se přesně ukázalo to co měl pupák na mysli. O otázce mi řekl dřív než ji napsal sem a opravdu se bavím, protože měl naprostou pravdu! Reakce namířené proti pupákovi si mladí a nadějní rybáři nechte pro sebe, protože když už se z jeho vystupování na chytej nedokážete poučit a čerpat z nich, tak vězte že vaše hysterické výlevy mu jsou zvysoka u ......... (tam co máte tu plínku). Nebudu nikoho jmenovat, aby mě srami nenapadal že jsem kokot nebo něco podobného, ale musím podotknout, že sám si tu udělal nálepku totálního pablba a hlupáka ale my mu to odpustíme, neb tak za 30 – 40 let až dosáhne věku a zkušeností pupáka, se sám chytí za rukáv a nafackuje si sám sobě.

trojháčky už komentovat nebudu, neb je to zcela zbytečné, ty prostě na pstruhovou vodu nepatří. Kdo tvrdí opak, asi v životě neviděl muškařské háčky, nebo je to kojot jako srami.

Srami: hochu a teď už k tobě! Nemám nic proti tobě, věřím že budeš dobrej kluk, možná zapálenej rybář, ale když už se pustíš na takto tenký led, tak už musíš být safra frajer, abys to ustál. Bohužel jediné co jsi dokázal je to, že sis uřízl ostudu jako trám. Pokud máš nějaké výhrady vůči komukoliv, není problém si to vyříkat osobně, všichni co tady už nějaký rok působíme, máme v kartách jak Jména, ICQ, e-maily, adresy, někteří i telefony, máš tedy šanci se s kýmkoliv spojit. Bohužel toto nemůžeme učinit totéž s tebou, neboť ty jsi pro nás jen nějakej (možná) Jára Šrámek z Budějovic.

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 8:17 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Sramiho manželka:Promin,za­poměl jsem přidat foto,tak tu je:

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 8:16 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

CeP:Můžem pupákovi založit fanklub,ne?

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 8:15 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

sramiho manželka:Myslíš si,že pupák(ten vlevo)není ani deset let ze základky?Dovol mi se zasmát

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 0:28 ® CeP
CeP

ja vim ze je to skoda, vsak ho taky hodlam nekdy prubnout. jen najit nejakyho silence kerej mi pujci nadobicko. no prece nebudu nakupovat nastrahy za tezkou vatu abych je pak nechal ve vode, no ne?

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 0:25 ® CeP
CeP

jasne, kazdej ma svoje zebricky, nechci pausalizovat, ale cim mladsi generace tim horsi. taky nemyslim ze sem spickovani nepatri. kazda spicka byla jasne adresovana, ti lide vi o cem mluvi a umi to cist. to je vse. mne proste nadzvedlo co jste tady predvedli. to je proste vrchol hulvatstvi a to nemuzu jen tak prejit. podivej. mozna zacal bracha prvnim prispevkem, ale cim jste pak zasypali pupaka oba dva? sice pises o profilu. zrovna z vasich profilu se moc nevycte, ale porad jsi nerekl jestli vis do koho ste navazite…? btw : rozhodne se nepovazuju za nejchytrejsiho; a starsi. kazdej jak se cejti. jenom vic pamatuju …

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 0:04 ® srami
srami

To že nevláčíš je možná trošku škoda

reagovat
Úterý 3. května 2005 v 0:02 ® srami
srami

TO Cep i… a k. t si myslím že je ve stejne kategorii jestli máš jiný žebříček tak je to tvá věc co si tady napsal brácha je jeho věc a nebudu to řešit za něj ale myslel jsem že tady je diskuze trošku na urovni a nějaké špičkování tady fakt neberu. Srandu si můžeme dělat jinde a ne když o něčem diskutuji. Ale asi si starší a myslíš si že nejchytřejší

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 23:56 ® CeP
CeP

>srami/srama: otazku chovani jsme snad vyresili, takze ted k tematu. sam osobne nevlacim ani nemuskarim a obe discipliny povazuju za vysokou skolu; tedy troufam tvrdit ze budu nestranny:

otazce jsem se venoval az dnes ale rekl bych ze pupak vlacku na P nezakazuje, nebo snad jo? je to dlouha diskuze a cetl jsem ji jen jednou, tak doufam ze jsem neco neprehledl. myslim ze se debata zvrhla spatnym smerem tedy skoro lyncovani vlackaru jen proto ze si nekdo precetl nadpis a obsahu otazky uz nevenoval pozornost. pak snad kazdy pochopil ze mu jde o trojhak a ne o vlacku jako takovou.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 23:54 ® srami
srami

milý cepe klidně se mrkni do profilu všechny údaje jsou pravdivé beru to že se to trošku zvrhlo ale za svým si stojím co pupák vyprovokoval a všem rybářům co potkám při vycházce vykám!!! toť asi vše.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 23:44 ® CeP
CeP

>srami/srama: hosi, hosi. zrovna vy dva se moc neohanejte toleranci atd. ono totiz tohleto s toleranci a pochopenim nema pranic spolecneho : Quote: srama

2005–05–02 v 16:17 . vytáčí postoj „modré krve“. trapný a ubohý pokus egoistických ortodoxních „modráků“. namyšlený egoismus…

dost naslapnuta snuska hulvatsky bezostysnych invektiv a pak placete ze na je vas pupino sprostej kdyz udela maly baf! ono totiz slovo PICOVINA je dneska stejne hovorova jako vami proklamovany VUL. ovsem KOKOT jak je zde uzit je snad jeste porad ostra urazka, alespon v mem zebricku. naopak; myslim ze prave vy byste potrebovali par lekci slusneho chovani. vzhledem k vasemu veku, abyste vedeli jak se chovat. IMHO hrdinove jste jen diky anonymite internetu. stat pred pupakem a mnohymi z nas tady, tak nam budete vykat a nacurate si do plinek… nedelejte ukvapene zavery ze spickovani jinych matadoru Quote: …30 let ze základky ale dělá domácí ukoly s rysy do školy tak se trošku zamysli kolik mu asi je z cehoz mi vyplyva ze opravdu nevite s kym mluvite. tak se poradne rozhlidnete, neco si prectete a pak se podle toho laskave chovejte. OK?

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 23:30 ® srami
srami

I když teď píšu pod přezdívkou mého manžela a jsem jenom pasivní rybař a začátečnik, tak si dokážu udělat obrázek o lidech na základě diskuze. Vím, že můj švagr je ještě mladý a bouřlivý, ale přijde mi chytřejší než ty Denyg, když pochopil, že pupak určite není ani 10 let ze ZDŠ. Zatím jsem manželovi nikdy neodepírala nic spojené s rybama, ale asi ten chat bude první. Proč by se měl obhajovat před někým jako je pupak, když žije víc rybama než se mnou:-)

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 22:56 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

pikoš::-) Srami:Víš vůbec,o kom se tu bavíme a urážíte ho?

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 22:55 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Srama řekl: „Pupaku, čistě sportovně si polib prdel! Nikdy jsem pstruhovi držku neroztrhl,taky ho nesmíš z té vody rvát jako kotvu na lod VOLE!Doufám že se na tom lovu pořádně zamotáš do šnůry a spadneš pod pěkně hluboký splav a tam si můžeš přemýšlet o té svoji teorii genocidy vláčkařů a spasení Nadrasy muškařů kokote! Zdar“

Myslíš,že to pupaka nenasralo?

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 22:53 ® pikos
pikos

pupákůůů, pupákůůů, budeš viset na trojhákůůůů

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 22:49 ® srami
srami

Denygu přečti si příspěvek z 16,28 a další ,o pič… tady mluvil pupák a my jsme psali o toleranci a podobně tak se potom nediv že se to zvrhlo a vole mi nepřipadá moc drsné nehlede na to že psal že je 30 let ze základky ale dělá domácí ukoly s rysy do školy tak se trošku zamysli kolik mu asi je

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 22:39 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

srami,srama:Mám citovat z vašich vůči pupákovi(myslím,že i vůči ostatním,protože to i na mě zapůsobilo)?nebo jsem i já podle vás lhář? Ps:Neberte to jako záminku ke konfliktu

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 22:28 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Srami:Jsme „kámoši“,čili se s tebou nemám zájem hádat,ale myslím,že pupák jedná seriozně a jen vy se do něj nevážíte. A i kdyby,měli by jste mít úctu ke starším(to co vy bych si k pupákovi nikdy nedovolil,snad ani ze srandy). Myslím,že bych asi taky vypěnil,kdyby mi někdo za můj názor nadával do volů,atd. Zamyslete se s bratrem nad tím

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 22:23 ® srami
srami

denygu přečti si pořádně naši diskuzi s pupakem. Nikdo se do něj nenavážel brácha vyjádřil svůj názor a pupák byl sprostý a co se týče ostatních věcí jsem se už vyjádřil

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 21:32 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

srami,srama:Mys­lím,že jen pupáka zbytečně dráždíte. Neserte se do něj a on nemusí být sprostý,ne?Mys­lím,že se tu snaží prosazovat správný názor,sice nesprávně formulovaný,ale přesto je myšlen dobře!Já se za něj stavím,protože pupak měl v tomto směru dobrý nápad. Proč trhat pstruhům trojháčkama tlamky,když můžete lovit na rotačky s jedním háčkem a bez protihrotu?Mi­mochodem,nedáv­no jsem zažil,co umí rotačka s malým pstroužkem a už nikdy to nechci zažít. Myslím,že vy,jako sportovní rybáři taky nee. Puúpak:Pupáčku my jsme s tebou,neopustíme tě,nikdy tě nezradíme....­.......

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:43 ® srami
srami

Mělo by se spíše řešit jak zlepšit prostředí pro život ryb a to v prvé řadě a pak případné další věci

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:39 ® Wolf

To taky, jedna říčka kousek od domu teď dvě léta po sobě vyschla a ted se tam dá potkat je granuláč a prej i pár přeživších puvodních veteránů, kteří už jsou ale tak chytří že je lapit je nadlidskej výkon.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:35 ® srama
srama

Je mi líto,tlačí mě čas. Snad příště můžem dořešit!Pěkné zážitky od vody s plechem i peřím!! Petru zdar !!!!

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:34 ® srami
srami

jo to taky a změna klimatu celkem suchý roky mimo povodní tedy

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:31 ® Wolf

Srami: a taky kormoráni a vydry, ty některým vodám dali taky celkem na prdel .

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:28 ® srama
srama

Já to beru. Prezentovat názory je svatosvaté právo každého. Ale slušně a mírnou formou!(uznávám že já to taky přehnal a dost,ale jsem strašný cholerik a rychle vypěním!!) Nikomu svůj názor nenutím!Ať si každý chytá jak mu to vyhovuje,a ať ho za to nikdo nekritizuje. Pak bude snad rybařina lepší ......

reagovat