Chytej.cz

Zakaz vlacky na pstruhovem reviru necteno

14.4.2005 | pupak | 29.184 zobrazení | 386 odpovědí

Posledni dobou jsou v mode petice a proto se ptam „dali by jste svuj hlas pro zakaz pouziti trojhaku (pouziti jen jednohacku) na pstruhovych vodach“, jejich povoleni jen v urcitem omezeni a na velkych rekach ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 17. dubna 2005 ve 22:16 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Wolf:Nááádherně řečený.......

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 22:13 ® Ebobo
Ebobo

Wolf:To jsi rekl vyborne!-s tim naprosto souhlasim!Pupak uz de ke dnu

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 21:52 ® Wolf

Pupak: jakej je podle tebe rozdíl v tom jestli pstruha píchnu jednohákem bez protihrotu na třpytce nebo na mouše. Já byt vama bych se na takový diskuze vy… a šel na ryby.

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 21:46 ® FERENC

Vlackare na pstruhovce bych zakazal hned !!!

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 21:38 ® Milky
Milky

pupak: Jestli ti šlo . cituji: me slo trochu o potocaky a jejich roztrhany huby .. tak si vylej svoje srdíčko na lepším hrobě. Za to asi můžou jen vláčkaři a tak bys jim zatrhnul pstruhovku. To je super řešení. Tak aby netrhali huby i jenej rybám, tak někdo stejně osvícený jako ty by to zatrhnul vláčkařum na MP. A zakončením Hawk dáváš poměrně široký prostor pro diskuzi, že? Hodně to připomíná jeden druh státního zřízení, ve kterém má jedna část nadlidí absolutní pravdu. Ještě zbývá protlačit návrh, aby muškaři měli rudý povolenky

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 21:34 ® Ebobo
Ebobo

pupak:Ke „klanu trhacu drsek potocmenu“ nepatrim,na P. vodách nevláčím.-i když „nevim“ co tím přesně myslíš!Nepoužíváš háčky(i bez protihrotů)?Po­točákovi taky uškodíš,když ho píchneš i samotným jednoháčkem háčkem bez protihrotu. I když o moc méně. Jinak k rybám se snažím chovat,jak nejlépe to jde!

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 21:27 ® pupak

Milky – sorry ja sem se take choval slusne a nikdo se tam nepral s vlackarema na brehu, ne me slo trochu o potocaky a jejich roztrhany huby a ty nemaj nic spolecneho s tim jestli se chovas k ostatnim rybarum slusne a meles nejake picoviny o modre krvi. HOVG domluvil sem !!!!

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 21:20 ® Milky
Milky

pupak: Já na zahájení byl a všichni se tam k sobě chovali slušně. Ohleduplně k rybám, co ti na tom vadí???? To je špatně pro panáčka s modrou krví?

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 21:18 ® pupak

Milky – pristi rok te zvu na zahajeni neodmitej a prijed uvidis sam a prestanes me zbytecne napadat.

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 21:12 ® Milky
Milky

Celej rok tu láteříme nad novým zákonem, jak ho poslanci zprznili, ale jsem rád, že ho nedělá pupák se Slámou. Byl by jednoduchej:

1. voda muškařská, bez protihrotů, CaR, pro rybáře s trvalým místem pobytu nad 1.000.000 obyvatel – povolenka zdarma.
  2. voda kaprová, nutnost jen chytat na koule, nutnost zavážet, nutnost používat hlásiče.

… je to fakt, vlastně to s tím zákonem nedopadlo zas tak špatně!

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 21:09 ® pupak

Milky – beres si to prilis osobne . . . Ebobo – tebe neznam ani nevim jestli patris ke klanu trhacu drsek potocmenu tak sorry nebudu ani reagovat.

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 20:31 ® Ebobo
Ebobo

Milky: s tou skolou me to taky napadlo

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 20:27 ® Milky
Milky

pupák: jestli půjdeš konečně prvního září do školy, tak snad dostaneš rozum. Tak krystalický šovinizmus, který za tebe hovoří .....

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 20:08 ® pupak

Vazeni pratele ma otazka mela pouze rozproudit diskusi a to take udelala nic vic nic – nic min. Nikdo nebude delat zadnou priblblou petici a nikdo nechce vytlacovat vlackare z pstruhovek, ale verte mi pokud by ve svazu nekdo dal tento navrh tak po letosnim zahajeni na pstruhovce pro nej okamzite zvednu ruku. Lovu zdar a tesim se na prvniho zari.

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 ve 20:02 ® Ebobo
Ebobo

Ramstein:K tomuhle prispevku jsem uz mel napsanou dlouhou odpoved,ale. myslim,ze si kazdy udelame obrazek sam. No comment!

reagovat
Neděle 17. dubna 2005 v 19:06 ® Ramstein

Bobo Falknov:Tak už asi nebudeš vláčkař,když se všema těma nesmyslama souhlasíš!!!Vem si síťku na motýlky a choď k vodě. Já na svých drahých Rapalách a Meppskách budu sříhat ještě háčky??Nebo nebudu moc najednou vláčet kde váčím 15let?Fakt si myslím že pár lidí vymýšlí z nudy úplné pitomosti. Pokuď někomu dělá problém z pohledu píchnuté ryby na trojháčku,tak ať se na tu rybařinu vyprdne. Uznávám petici K70 kterou jsem podepsal,ale tenhle výplod co se tady napsal mě zvedl ze židle!!

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 ve 23:26 @ 

Když to jde na soukromých revírech. já začal u sebe.

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 ve 23:09 ® Láďa

Bože to snad ani není pravda. Nejdříve kapraři a teď mouchaři. Jste něco víc,nebo co?Proberte se!!!!!

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 ve 22:58 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Ramstein: Chlapče, rozum do hrsti by jsi měl vzít Ty…

P. S. Jsem vláčkař

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 ve 22:51 ® BigMike

Já bych to udělal jinak. Kdo by do výdejny povolenek přišel pro pstruhovku „muškařskou“, mušel by doložit 10 zobáků kormoránů, 2 kožíšky vydřích uličníků, 10 nožek z volavky a 3 vypraparované ledňáčky. Kdy by chtěl pstruhovku " vláčkařskou", musel by tento počet navýšit ve všech parametrech o polovinu a kdo by chtěl povolenky obě, musel by to vše hodit na druhou. Po konzultaci s „ochránci“ přírody by komise složená s báby z místních záchodků, starosty, místního vyhlášeného pytláka, vlakvedoucího z místní lokálky, poštovního doručovatele, místní bordelmamá, obecního blázna a šéfa RS posoudila, jestli je onen dotyčný vůbec oprávněn dostat jednu z těchto povolenek a jestli se dostatečně zasloužil o ochtranu rybí obsádky aby jí mohl během roku decimovat dle vlastního uvážení.

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 ve 22:46 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Karlos:jasně…

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 ve 22:43 @ 

Jistě,kleště ten problém vyřešily.

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 ve 22:37 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ramstein:na ně chytám běžně a fakaj naprosto normálně

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 ve 22:22 ® Ramstein

Karlos,tak se těším až budou všíchni dělat rotačky s jednohákem,jak budou fachat:-))

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 v 10:36 @ 

Jednoznačně jsem pro zákaz trojháků. Kdo někdy viděl ročka potočáka který se dokázal navlíknout na dvojku rotačku tak pochopí…

reagovat
Sobota 16. dubna 2005 v 1:15 ® Ramstein

Kerad:Ty jsi taky nějakej divnej!!Tak k té vodě nechoď vůbec,když tě to ta sere i s Pupákem. Už jsi viděl kolik umělých nástrah pro vláčkaře je s jednoháčkem???????,V­em rozum do hrsti,než napišeš zase nějakou kravinu!!

reagovat
Pátek 15. dubna 2005 v 16:44 ® jiris
jiris

Ebobo – a nejsou

reagovat
Pátek 15. dubna 2005 v 16:15 ® Ebobo
Ebobo

Zdá se,že poslední dobou se vymýšlí takový kraviny,řekl bych to asi takhle,jak nejvíc znepříjemnit rybařinu!Jde jenom o to,jak se kdo chová k přírodě,uloveným rybám. atd. Mohlo by se založit fórum:Petice,zá­kazy,omezení. Nemyslím tím,že všechna omezení jsou špatná. A zdá se mi,že někteří muškaři se chovají,jako kdyby pstruhová pásma byla jejich a ostatní rybáři jsou podle nich škodná!

reagovat
Pátek 15. dubna 2005 v 15:30 ® hraji
hraji

Kerad: a jak přesně jsi diskriminovaný a proti komu? Když tam nemůžeš zabrodit ty, tak asi ani nikdo jiný, když tam nemůžeš z belyboatu ty, tak asi ani nikdo jiný. Tak v čem je prosím tě ta diskriminace. Víš co tohle slovo znamená? A proč zakazovat dvojháčky a jiné věci na přívlač, nebo dokonce kulové plovátko? Léta bojujeme za to, aby bylo co nejméně zákazů a teď se tu objeví rybářští svazáci a zakázali by snad i háčky samy.

reagovat
Pátek 15. dubna 2005 v 15:18 ® Kerad

Zákaz vláčky je nesmysl,ale zrušil bych trojháčky,dvoj­háčky,protihrot a zakázal kulové plovátko. Jenom poznámka k diskriminaci někoho na P vodě,já se cítím jako muškař diskriminovaný na MP třeba tím ,že nemůžu používat bellyboat tam, kde nemohu nahazovat ze břehu a nemohu zabrodit…

reagovat