Vyhledávání
Zakaz vlacky na pstruhovem reviru
14.4.2005 | pupak | 29.146 zobrazení | 386 odpovědí
Posledni dobou jsou v mode petice a proto se ptam „dali by jste svuj hlas pro zakaz pouziti trojhaku (pouziti jen jednohacku) na pstruhovych vodach“, jejich povoleni jen v urcitem omezeni a na velkych rekach ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. května 2005 ve 13:52 ® Milky
-
ZN: Vám se obecně podařilo odbourat nejslabší článek demokracie – voliče!
Vždycky jsem si myslel, že Asie začíná od řeky Moravy na východ, ale i ten zeměpis už není, co býval!!!
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 13:11 ® Mirek
-
No, ještě že to takhle dopadlo! Já už jsem se vyděsil, že by vám snad mohlo vadit třeba to, že se na pstruhovce může lovit na rybičku, nebo na chomáč žížal. No ale jste rozumní. Takové drobnosti ignorujete. Ovšem trojháček. to je sviňa.
reagovat - Středa 4. května 2005 v 11:18 @
-
pikos: za sednero horami a sedmero řekami je malé, krásné království. Republiku jsme dávno zavrhli, zbytečně moc demokracie.
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 20:36 ® pikos
-
ZN: Co to je Valašské království? Neznám. Omlouvám se. Ale asi to nepatří do ČR, my jsme přece republika.
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 20:32 ® Wolf
-
Playboy 007: správnej přístup
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 20:28 ® playboy007
-
pupák: eště jeden postřeh. došlo mi, v čem je asi zakopanej pes toho celýho nedorozumění. v obsahu tvýho fóra se ptáš celkem jasně: „byli byste pro zákaz používání trojháčků na pstruh. revírech…?“ o. k. jenže nadpis z ní jinak: „Zákaz vláčky na pstruhovém revíru“ a to myslím dost lidí naštvalo předem a ani si pořádně nepřečetli ten zbytek… a už dost, všechny zdravím a du chlastat!
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 20:23 @
-
pikos: I ve Valašském království je P pstruhovka MP mimopstruhovka. Začínám mít toho přehlížení naší malé země dost. -)
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 20:17 ® playboy007
-
pikos, pupák: o. k., beru to… rozhodně se nehodlám připojit k lynčujícímu davu…
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 20:06 ® pikos
-
playboy 007: na určitý druh ryb je lepší mít háčky, dvojháčky nebo trojháčky s protihroty, ptal jsi se na muškaření, jako muškař – panic, obecně, tak jsem ti obecně odpověděl, jinak nic
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 20:01 ® pupak
-
playboy007 – neberu to jako utok jen sem se ti snazil odpovedet po pravde a nedelat se lepsim nez sem. Prioritu spatruju spis v zakazu trojhaku nez v protihrotech.
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:59 ® playboy007
-
pikos, denyg: jo to už sem slyšel. co to na věci mění?
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:57 ® playboy007
-
pupák: neber to jako další atak na tvou osobu, tak sem to vůbec nemyslel. 100% máš pravdu, trojhák na rotačce a pidi háček na mouše je sakra rozdíl. taky sem to napsal. a taky ti věřím, že bys to podpořil. mě to příde jako dobrej první krok, zakázat protihroty (vláčka i moucha). a ptal sem se proto, že mě to zajímalo. to cos napsal mě rozhodně neudělalo radost, jak sem tě dostal, ani mě to nepohoršilo. prostě: kolik je rybářů, tolik je různejch názorů a postojů. věř mi, že ač tě neznám, vážím si tě, respektuju a fandím ti. protože seš jeden z mála, co chtěj něco změnit. většina má jen plnou hubu keců!
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:52 ® pikos
-
playboy 007: nedělej si srandu , ale pokud to nevíš P je pstruhový revír, MP je mimopstruhový revír (v ČR); jo, a taky se dá muškařit i na moři PS: ČR je Česká republika
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:49 ® Zlinsky_lovec
-
pikoš nejspíš chctěl vyjádřit,že muškařit se dá i na mimopstruhovém revíru.......
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:49 ® pupak
-
Tusil jsem kam tve otazky smeruji a presto jsem ti odpovedel po pravde. Asi ani nema cenu zde vedle sebe vyfotit bezny hacek pouzity na musce a trojhak od 1 rotacky ! ! ! Jak sis nevsim, nerek jsem zde jedinou pripominku k protihrotum, cela diskuse je pro zakaz trojhaku na P reviru. Prosadi-li vsak nekdo do zakona zakaz protihrotu, ver ze nereknu proti ani sluvko a vymenim vse za bezprotihrotovy.
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:48 ® playboy007
-
pikos: nevím, jestli se to dá brát jako „zpřísnění pravidel“, ale jelikož to byl fór:
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:46 ® playboy007
-
pikos: co myslíš tím P? pstruhy? pupáka?
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:45 ® pikos
-
playboy 007: muškařina není jenom o P
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:43 ® pif
-
playboy:tak tě nevím,co si mám představit pod větou,„souhlasím s každým zpřísněním pravidel“!!!!!!!!!co kdyby tam byla podmínka,mít tři oči,nebo minimálně třetí zuby?-:))))))))(to je fór)
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:36 ® playboy007
-
adresát pupák, samozřejmě
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:35 ® pikos
-
Jsou dokonce muškařské dvojháčky a trojháčky, luxusní záležitost
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:35 ® playboy007
-
tuším, že ty miniháčky třeba s protihrotem ryby nijak zvlášť nepoškozujou… ale upřímě, čekal bych (soudě podle tvých postojů), že zrovna ty je budeš používat výhradně. možná tomu ale nerozumím, potom se omlouvám. mimochodem, souhlasím většinou s každým zpřísněním pravidel a proto bych klidně podpořil zákaz trojháků. o protihrotech ani nemluvě-to beru jako samozřejmost. proti úplnýmu zákazu vláčky na PR bych ale protestoval!
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:27 ® pupak
-
playboy007 – tak pul na pul
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:21 ® playboy007
-
pupák: a ty je používáš?
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:05 ® pupak
-
playboy007 – ne nejsou
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 19:02 ® playboy007
-
otázka pro muškaře: jsou všechny muškařský háčky bez protihrotů? omlouvám se, pokud je to hloupá otázka, jsem muškař-panic
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 14:02 ® Zlinsky_lovec
-
Konečně chlapci,tak to má být!!!!!
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 13:50 ® srama
-
Pupák : až se u té vody potkáme,tak si můžem v klidu pokecat a ne něco trhat nemyslíš?? Každý má své a hlavní je mít se fajn u vody ať už chytáš na cokoliv. Odpoledne du na ryby (na mouchu jen tak mimo řeč). Petru zdar všem zapáleným rybářům,které už po včerejšku nebaví se hádat.
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 13:16 ® Dědek
-
Pupak : chlape, ty jsi kanec )) Už vymysli zase něco nového. Ale počteníčko to bylo pěkné.
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 13:06 ® Miki
-
Můj názor je ten, že všechno je v lidech. Já jsem doslova a do písmene pacient, který propadl vláčce se vším všudy a 16. dubna je pro mě, tak jako pro jiné, svátkem. Mohu totiž vzít můj oblíbený vláčák a jít si zaházet. Snažím se k okolí chovat ohleduplně a vyžaduji totéž od ostatních, bohužel pravdou je, že se setkávám s různými individui a i to chování kolikrát pokulhává a to jak u vlákařů tak u muškařů a nebudeme se tady bavit o tom jak někteří jedinci masaří. Ale abych zkrátil lopatu jsem asi jeden z mála který používá trojháky bez protihrotů resp. se zamáčknutými protihroty a výsledek je ten, že když to nějaký ten mrňous spolkne a polechtám mu žábra, tak ten háček bez problémů vytáhnu a rybě neublížím natož aby přišla o jednu jedinou kapičku krve. Takže co by se mělo prosadit chytat na háčky bez protihrotů resp. se zamáčknutými protihroty a drobet ohleduplnosti jak jsem již řek a bylo to zde i zmíněno vše je v lidech a jejich přístupu k rybě.
reagovat