Chytej.cz

Zakaz vlacky na pstruhovem reviru necteno

14.4.2005 | pupak | 29.140 zobrazení | 386 odpovědí

Posledni dobou jsou v mode petice a proto se ptam „dali by jste svuj hlas pro zakaz pouziti trojhaku (pouziti jen jednohacku) na pstruhovych vodach“, jejich povoleni jen v urcitem omezeni a na velkych rekach ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 2. května 2005 ve 20:25 ® srami
srami

myslím že to tím nebude ale celkovou situací jak ve státě – ekonomická a v lidech a další věc regulace povodně a pytláctví ve velkém

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:23 ® Wolf

a možná proto je jich ted míň.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:23 @ 

srama:nejsem nijak dotčen. Jsem zvyklý své názory prezentovat jednoznačně a taky jednoznačně nést následky. A jsou určitě jiné věci, které mě rozhodí. Anonymní diskuze to ale není.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:21 ® srami
srami

no o tom to je moc často se mi nestává že by pstruh měl sešpendlenou tlamu všemi háčky chodím většinou s velikostí 1 a 2. A další věc před deseti lety to nuikoho nezajímalo jestli má trojhák nebo zamačklé hroty či něco jiného a ryb bylo ještě víc než je ted

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:18 ® srama
srama

ZN ale v něčem máme stejný názor!Je to o toleranci. Já jsem se u vody nikdy nepotkal s nikým co by dělal problémy(nějaké extra velké). Nevím co všichni píšou o špatných lidech u vody. Buď mám stěstí nebo nevím. Přečti si co jsem psal na začátku a pochpíš že to myslím dobře. Jen se prostě ve mně díky některým zarputilým lidem rozproudila krev. Fakt jsem se tě nechtěl dotknout!

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:17 ® Wolf

Zn je to o lidech a nahovada narazíš všude. Ale určitě bys neměl celou skupinu odsuzovat za činy jednotlivců.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:15 ® Wolf

Srami pokud jsi tam měl jednohák, tak to fakt byla nešťastná náhoda, která se může stát při každém způsobu lovu.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:13 ® srama
srama

ZN ale víš co mi hlavně NEJVÍC vadí? Že tu každý říká že jim vadí (jenom) trojhák,ale přitom říká že vláčka (celkově) je svinstvo!!!

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:12 @ 

Wolf: jak jsem řekl, vláčka mi nijak nevadí. A s jednoháčkem a bez protihrotu by mi nevadila vůbec. Nikde na západ a jih od nás se na dobrých revírech ale nesmí provozovat. Asi ví proč. Ale co by mi vadilo i bez protihrotu, je chování a naprostá absence tolerance a ohleduplnosti některých vláčkařů. Tím vůbec nechci říct, že u mušky se to nemůže stát. Stalo se mi to několikrát.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:12 ® Wolf

Zn promiň svoji odpovědí jsi mě předběhl.

Tak se pokusme prosadit na třpytkách 00 0 a  menších wolbrech povině jen protihrty. když může být K +70 tak roč by nemohla vznoknout petice proti prasení pstroužků?

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:10 ® srami
srami

No ono to trošku vyznělo jinak a Srama se mozná unáhlil v reakci taky se mi to dvakrát nelíbí ale je to na lidech je chodím s normálníma třpytkama a malým to beru od tlamky a nikdy jsem neviděl extra rozsekaného pstruha ale stalo se mi na jednoháčku po 1.9 v jižních čechách pstruha za oko tak špatně že o něj přišel a tak na co tedy budem chytat?

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:09 ® srama
srama

ZN: OK už si odpověděl bráchovi! Hele já proti nikomu nic nemám,ale když se tu pupák začal povyšovat a urážet,tak sem se bránil. Ať má každý svůj způsob lovu. Ono to není o tom na co chytáš,ale jak se k těm rybám potom chováš. Sorry jestli sem se tě dotkl,ale mám od pupáka pocuchané nervy !

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:06 @ 

srami: tím jsem myslel, že ničení pstružích tlamek od jednoročků výše se mi nelíbí. Nemám proti vláčce vůbec nic, bohužel jsou u nás povoleny trojháky. To mi vadí.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:06 ® Wolf

Zn: vadila by ti i vláčka s jedním háčkem bez protihrotu.??

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:06 ® srama
srama

NZ : Názor – prasárna. Nezbývá mi než zatleskat!Pokud žiješ v tom tvém civilizovanám světě,tak bys měl vědět že vláčení je jako každá jiná větev sportovní rybařiny!Co ti na něm konkrétně vadí když teda chceš diskutovat?Vláčel si někdy že to odsuzuješ??

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:02 ® srami
srami

ZN: co si myslel svým prvním příspěvkem není mi to uplně jasné?

reagovat
Pondělí 2. května 2005 ve 20:00 @ 

srama: jen jsem řekl svůj názor. Že jsi nevy chovaný magor, je věc jiná. Tady je veškerá diskuze marná. S blbým člověkem je blbá řeč. Tím myslím tebe, sramo.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:58 ® srami
srami

Máš pravdu nejhorší je srážka s blbcem

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:56 ® srama
srama

Wolfe máš asi pravdu. Ničit si nervy s takovými polointeligentními embryi co nedokáží nic než prezentovat svou zarputilost,na­myšlenost a EGO nemá smysl!!!

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:54 ® srama
srama

ZN : jediné prase si tady ty protože se neumíš chovat a nedokážeš respektovat i jiný názor! Máš asi pravou modrou krev co?? Namyšlený EGOISTO!!!!

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:54 ® Wolf

Pokud nechceme spadat do stejné skupiny jako oni, tak je můžeme jen ignorovat pokusy o jejich „nápravu“ by byli asi marný.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:53 ® srami
srami

Jo vlku v pohodě

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:52 ® srama
srama

vidíš wolfe, aprávě kvůli takovým idiotům jako je „ZN“ tu padají sprosté slova!!

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:52 ® Wolf

Omluvte mou diakritiku, nějak jsem to po sobě nečt.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:49 ® Wolf

Já sem to myslel tak že Pupak už pár dní neryl až potom cos nasal svů příspěvek.

Možná si Pupák špatně vyložil to namyšlené prdeli. Alee takhle se nokam nedostanem co kldybysme se shodli na klidu zbraní a zaměřili se proti podsekávačů a prasatům která z rybařinou nemají nic společnýho.

Ps: nic proti nikomu

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:48 @ 

V civilizovaném světě okolo nás je vláčka na pstruhovém revíru nemožná. Není se čemu divit, je to prasárna.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:38 ® srami
srami

wolfe nejdřív čti a potom piš a nevykládej si to špatně byla to poze reakce na to co pupák hlásil

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:34 ® srama
srama

Wolfe to ale není vůbec pravda!četl sis můj první příspěvek!Jestli ne,tak si ho přečti a pak napiš jestli já jsem provokatér!!

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:29 ® Wolf

Já nevím co vás všechny žere.

Já se snažím u vody nepůsobit komplikty a počítám ze stejným přístupem i od ostatních.

Doufám, že na tom, že na třpytkách 00 a malých vodách je lepší používat háčky bez protihrotů a nejlépe jednoháčky bez p. hrotů.

Srama/Srami: Pupak už byl celkem klidnej a až Vy jste ho začali znovu dráždit.
S některými názory pupáka souhlasím, ale některé z nich mě dopravdy štvou.

připadámi že Vy a Pupák snad ani nehledáte řešení, spíš vás jenom láká se hádat a navážet do jiných.

reagovat
Pondělí 2. května 2005 v 19:17 ® srami
srami

zdá se ti vole tvrdý mě ne jde o hovorovou věc a pic… tu zminoval pupak tak si to zkus přečíst znova a pupakovi je kolik let že už je 30 let mimo základku a dělá ve škole rysy nějaký divný ne

reagovat