Vyhledávání
Zakaz vlacky na pstruhovem reviru
14.4.2005 | pupak | 29.142 zobrazení | 386 odpovědí
Posledni dobou jsou v mode petice a proto se ptam „dali by jste svuj hlas pro zakaz pouziti trojhaku (pouziti jen jednohacku) na pstruhovych vodach“, jejich povoleni jen v urcitem omezeni a na velkych rekach ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. května 2005 v 19:13 ® srama
-
NE? opravdu? A kdo řek že kecám pičoviny??????? Já jsem ho konkrétně předtím ani jednou nezmínil,mluvil jsem všeobecně a slušně!nevím co se ho tak dotklo že mi začal nadávat?!Asi potrefená husa…
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 19:11 ® pif
-
hele,mě to přirozený nepřipadá. ani jednou vám,chlapci,sprostě neřekl,kdežto vy jste ho pěkně pojmenovali. nechcu se do toho plíst,pupáka znám a vím,že žádnou pomoc v této debatě nepotřebuje,ale nelíbí se mě to.
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 19:08 ® srami
-
sorry Pife ale pořádně si přečti kdo tu začal být sprostý já ani brácho jsme to nebyli
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 19:07 ® srama
-
Hele,já začal seriozně,Pupák měl blbé kecy,tak se nenechám urážet a budu se bránit!To je snad přirozené ne??
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 19:02 ® pif
-
srama,srami:chlapci,vy chcete něco mluvit o toleranci?s tema ostrejma slovavama to přeháníte,což?dizkuze a urážení je něco,co nejde dohromady. takže klídekPS:pupáku,prosimtě,vezmeš mě do školy úlohy z rýsování?dík
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:58 ® srama
-
Pupak Nechtěně tam máš skoro to samé dvakrát,asi je to silnější než já tak ti to prostě musím napsat víckrát............
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:55 ® srami
-
Přesně tak brácho ale hlavně že si pupák koupil nový vláčak a chlubil se s ním to má asi na muškaření to víš je to expert
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:55 ® srama
-
Pupaku, čistě sportovně si polib prdel! Nikdy jsem pstruhovi držku neroztrhl,taky ho nesmíš z té vody rvát jako kotvu na lod VOLE!Doufám že se na tom lovu pořádně zamotáš do šnůry a spadneš pod pěkně hluboký splav a tam si můžeš přemýšlet o té svoji teorii genocidy vláčkařů a spasení Nadrasy muškařů kokote! Zdar
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:51 ® pupak
-
MLASK SPORTOVCE !!!!
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:49 ® pupak
-
srama – sorrac prekouk sem se v lokalizaci, ale ted uz opravdu musim letet na vecerni sber s dvojdilnym woblerem
reagovat))
- Pondělí 2. května 2005 v 18:48 ® srama
-
čistě sportovně – polib si prdel modráku! v životě jsem pstruhovi držku nenatrhl,ono je taky nesmíš rvát z vody jako kotvu z lodi VOLE!!
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:46 ® srama
-
Pupi rád bych tě upozornil (neřekl sem to a to tě omlouvá) u Budějovic je brácha,já jsem ze Severní Moravy a tam se mi to v životě nestalo. Tam se k sobě rybáři umí chovat. Hold jiná „země“ jiný mrav!
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:45 ® pupak
-
srama/srami – sorrac mlha zamnou mlha predemnou ja odchazim, jedu na pstrouzky mezi nami ciste sportovne navazal sem si novy trojhaky to bude sporticek . . .
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:41 ® pupak
-
srama – mlady sportovce s trojhakem na prutu jak rad bych se na ZDS vratil ani nevis jak bohuzel od zakladky mi deli skoro 30 let
reagovat) a s tim se setkavam i u vas kolem C. Budejic to neni problem jen Prazskejch vod bohuzel
- Pondělí 2. května 2005 v 18:37 ® srama
-
pupak – ty si samozvaný zachránce světa nebo co! Vrat se zpátky na základku (pokud tam teda nejsi) aby ses naučil jak jednat s lidmi a seriozně vystupovat!!
PS: To jestli jsou tam u vás hovada je asi vaší mentalitou. U nás sem se nikdy s takovým přístupem u vody nesetkal. Tak si to vyřešte u vás na nehaž špínu na všechny!
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:37 ® srami
-
pro Pupaka ja chodím na pstruhy vláčet už 15 let a stalo se mi pouze jednou za celou dobu že by mi vláčkař hodil pod nohy třpytku bylo to loni na Malši. Podíval jsem se na něj zakroutil jsem hlavou a myslel jsem si svoje z blbcem se hádat nebudu zkusil to ještě 3* a mazal pryč:/kdyby to zkusil ještě párkrát tak bych ho už upozornil at si přečte rř/ Když vidím před sebou rybáře a podotýkám je jedno jestli je to vláčkař či muškař obejdu ho minimálně na 30 metrů a maximálně se zastavím a pokecám. tak z toho plyne To co psal Sráma je to v lidech. tak nás to naučil otec a držíme se se Sramou/brácha/toho do dneška
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:32 ® pupak
-
srami – potesilo mi tve hodnoceni me vekove kategorie beru to jako kompliment, ale raci budu nedospely, nez trhat pstruhum drzky trojhakama
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:26 ® srami
-
TO Pupak Zkus trošku dospět a naučit se slušně mluvit
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:25 ® Zlinsky_lovec
-
pupak:Už jsem to tu psal-stačilo by ustanovit pravidla. Myslím,že se tu řeší blboviny…
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:24 ® srami
-
To Pupak: Už si byl v té louži asi ne pořád si to nepochopil hold zkus sio to přečíst znovu a snad se ti rozsvítí
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:23 ® pupak
-
srami – o modre krvi tady BLABOLITE PICOVINY akorat vy ja nenapsal NIKDY ANI SLOVO !
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:21 ® pupak
-
TOLERANCE – stojim na miste a jeste se mi nestalo aby vlackar bud pockal nez prestanu a odejdu nebo se zeptal jestli muze PROSTE TO TAM PLACNE A JE TO!
POCHOPENI – jaky pochopeni muzu cekat od vlackare kdyz chyta na pstruhovce na trojhaky a rika si SPORTOVNI RYBAR !
VSTRICNOST – znamena asi to, ze kdyz prevazuju musku nabehnou dva vlackari a zbesile promrskaj tun
reagovat
a bez vzájemné rivality – to snad ani nema cenu odpovidat ne????? - Pondělí 2. května 2005 v 18:19 ® srama
-
Srama : Díky brácho, myslím že si minimálně my dva rozumíme
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 18:15 ® srami
-
To Srama:Líp si to ani nemohl napsat celkem si mě překvapil
To Pupak:Jdi si hrát do té louže a neber si sebou šnorchl, třebe se ti při nedostatku kyslíku konečně rozsvítí a nebudeš tady psát kraviny o modré krvi a pod.
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 17:42 ® srama
-
Ale přesně o tom jsem mluvil! Tolerance,pochopení,vstřícnost a bez vzájemné rivality!Jestli to nějaké hlavy vypláchnuté splaškovou vodou nedokáží pochopit,je to jejich problém!!!
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 17:39 ® Ebobo
-
Nechte toho už..,vždyť to nikam nevede,když si každej tvrdě stojí za svým názorem. Už to je,jak když se plká v hospodě…
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 17:33 ® srama
-
Pupak : Co myslíš tou 121 ??
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 17:28 ® pupak
-
Mi drazi spoluobcane vlackari za 121 !!!!
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 17:17 ® srama
-
Zopakuju již mnohokrát řečeno – Je to v lidech. Vždy jsem vláčel a nepopírám, že si nejdu i s tou mouchou. Ale nadevše mě vytáčí postoj „modré krve“ (teda aspoň většiny) k nám vláčkařům. Postoj,který byl prezentován i tady : že jsme hovada, masaři,zabijáci pstruhů, trhači apod. To jsme snad takoví všichni co vláčí? Nedělejte si ze mně prdel. Ruku na srdce, říká se přece, podle sebe soudím tebe! Já nepopírám že takoví mezi námi nejsou, ale přiznejme si že i někteří muškaři jsou výše zmíněná hovada, killeři atp. A názory (dosti extrémní na můj vkus) jako že zakázat vláčení mi připadá jako trapný a ubohý pokus egoistických ortodoxních „modráků“ o výsadní postavení na českých vodách a nadvládu nad námi všemi ostatními „ubožáčky ubohými“ . Tohle znamená sprostou diskriminaci. Jen proto že nejsem muškař jsem špatný rybář?Voda patří všem a zaléží na nás jak se na ni budem chovat a pokud se zamyslíme sami nad sebou,možná i přestanem řešit tyto zbytečné spory a vzájemně se napadat. Chci jen vzájemnou toleranci. A ne namyšlený egoismus (na obou stranách samozřejmě)!!! A komu se to nelíbí ať si políbí svoji namyšlenou prdel a de si do nejbližší kaluže pouštět lodičky! Lidi vzpamatujte se! Je jednoduší se hádat,nebo si vyjít vstříc?Na to si každý musí odpovědět sám!!
Diskuse o trojháčcích je na místě, ale to že se to tu zvrhává na veřejné lynčování vláčky už teda moc na místě není!Je to způsob lovu jako každý jiný! Kupříkladu někdo má rád disko,jiný zase metal. A co jako. Je to každého věc co se mu líbí a co mu vyhovuje. Tak už to pochopte!! Muškař není žádný Nietzeho Nadčlověk,je to rybář jako každý jiný!
Pstruhařina je nádherná a je jedno jestli s plechem nebo peřím. Jde přece o relaxaci,přírodu a hlavně zábavu. Nemyslíte?
Petru zdar!
reagovat - Pátek 29. dubna 2005 v 0:35 ® Milky
-
pupácio: … hemmmm a taky budou prý vody : Carp only !
reagovat