Vyhledávání
Jak na pstruhy na stojáku?
24.7.2013 | vovo | 3.163 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj potřeboval bych poradit jedeme na týden na rybník (kolem 10ha) a kromě kaprů a klasických ryb tam jsou i siveni a duháci. Když jsme tam byly poprvé tak se mi jeden podařil chytit na feeder na rohlík když to krmítko propadávalo sloupcem ale pak už nikdy nic. Zkoušel jsem vláčet atd. ,ale nic. Vláčák mám ale nejsem v tom tak zběhlí spíš bych stál o radu jak ho přelstít na feeder nebo tak. Díky za všechny rady. Petrův zdar
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. července 2013 v 15:11 ® pepanek reakce na …
-
vovo> Ta desítka se ti neztratí,používám Raptor,není tak drahý a pokud si ho budeš hlídat,tak ti i vydrží.
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 ve 14:45 ® HaD
-
Zkus nějakou nymfu. Pokud jsou dál od břehu, tak se sbirolinem. Já je jinak chytám na malé woblírky, na malé plandavky, na rotačky, smáčky a malé twistříky. Teď v létě to ale bude bída. Teplá voda, málo kyslíku, moc přirozené potravy…
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 v 10:57 ® vovo
-
Díky určitě to zkusím, ale nejtenčí vlasec mám 14ku myslíš že může být nebo mám koupit tenčí?
reagovat - Čtvrtek 25. července 2013 ve 2:02 ® pepanek reakce na …
-
vovo> dej 0.10 vlasec,brčko a hnojku. Zkus-pokud tam jsou-lovit pod převislými stromy. Ryby tam čekají,co spadne do vody.Olůvko u splávku(brčka) a 150 cm hloubku,jak to bude propadat,taky je nějaká šance.
reagovat - Středa 24. července 2013 ve 22:57 ® vovo
-
Ten splávek jsem nezkoušel na ten jsem nějak zapomněl ale na rybičku to nepůjde tam je rybka povolena 15cm+
reagovat - Středa 24. července 2013 ve 22:53 ® pepanek
-
Nelovil bych na dně,ale ve sloupci.Třeba se splávkem+kostní červi. Nebo malou rybičku.
reagovat