Vyhledávání
retro rybařina
9.7.2013 | | 17.019 zobrazení | 73 odpovědí
retro rybařina,pruty,navijáky a ostatní náčiní,rady,fotografie, Uvádějte své zkušnosti,přidejte případně foto
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 24. července 2013 ve 14:34 ® HaD
-
Kdyby měl někdo z účastníků srazu zájem o pár hodně starých věcí, dejte vědět. Já se k „restaurování“ asi nikdy nedostanu
reagovat - Středa 24. července 2013 v 7:07 ® Dawee reakce na …
-
Chorchus> Pěkně udělanej, přesně takovej mi visí na zdi ale v původním origo stavu.
reagovat - Úterý 23. července 2013 v 19:44 ® Chorchus
-
Širda> Tak to máš hotový, zrekonstruoval jsem ti ještě toho Rexííka. Kdy stavíš cigorku na blotňu?
reagovat - Úterý 23. července 2013 v 6:32 ® Martin Mošna reakce na …
-
jepice> Mohly tam toho říct více no…
reagovat - Neděle 21. července 2013 v 10:31 ® jepice-zruseno
-
Včera večer dávali na čt24 nějaký věci z archivu a byla tam výroba plných laminátů v tokozu. Video zde, pruty jsou až u konce, v čase 23:23. http://www.ceskatelevize.cz/…archiv-ct24/
reagovat - Úterý 16. července 2013 ve 21:39 ® reakce na …
-
Pěkný proutek, mám ve své sbírce stejný proutek o délce1,66m a vypadá stejně jako Tvůj.Letos byl u vody asi 20× a chytání paráda. Dík za presentaci.
reagovat - Neděle 14. července 2013 v 18:21 ® Martin Mošna reakce na …
-
palovák62> Vážím si ho.. a moc …k vodě ho už neberu … ale pečuji o něj jak o nové pruty…no teď chodím na brigády .. už sem si pár tisíc vydělal a pokračují dál .. typuju že si vydělám tak 15 000 + .Takže určitě opravím motorku,koupím novej mobil a zbytek půjde do rybařiny
reagovata chci si sehnat nějakej starej výstavní mušák s navijákem
jen je problém něco zehnat :/
- Neděle 14. července 2013 ve 12:06 ® venca1 reakce na …
-
Chorchus> Moc pěkné, je jako nový.
reagovat - Neděle 14. července 2013 v 11:49 ® venca1 reakce na …
-
RuSaKsRo> A teď ještě tu o červené Karkulce
reagovat - Neděle 14. července 2013 v 8:51 ® RuSaKsRo
-
Já míval bambusák na muškaření měl něco málo přes 3 metry, ale jednou se mi při záseku zlomila špička, možna to bylo tim že sem seknul 6 kilovýho kapra a měl utaženou brzdu…
reagovat - Sobota 13. července 2013 ve 20:38 ® Chorchus reakce na …
-
palovák62> Tak tady je polský vlačák pro Širdovku. Zrovna vyvazuji koncové očko a půjde do lakovny.
reagovat - Sobota 13. července 2013 v 18:59 ® reakce na …
-
Martine tak si ho opatruj.Jednou přijdeš na to,že pro Tebe bude mít jinou hodnotu.Já jsem dříve také se věcí zbavoval a nyní je těžce sháním.Dnes se podivuji nad uměním českých hlav a co dokázali vyrobit.Mám navijáky od roku 1940 a pruty jsou některé ještě starší a věř mi,že dnes přijít k vodě s bambusákem a lovit na něj je pro mě svátkem a mnohdy doslova někteří rybáři nabízejí pruty za více jak mailandt.To nemluvím o tom,že kolik rybářů je mělo v rukou a kolik ryb na ně ulovili.
reagovat - Úterý 9. července 2013 ve 22:36 ® Martin Mošna
-
Mám doma červený lamináťák ještě československý.. je pověšený na zdi a vůbec na něj nechytám
reagovat