Chytej.cz

Okuma Trio vs. SPRO Passion necteno

4.7.2013 | Peli33 | 2.946 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Zdravím, prosím o radu ohledně těchto dvou navijáků na lehčí přívlač. Mají je u nás v obchodě, celkem sem byl rozhodnutej pro tu okumu, ale prodavač mě včera tlačil spíš do toho SPRO. Je ale težší a provedení se mi zdá takový lacinější. Má někdo zkušenost, doporučení, kterej spíš? Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 19. července 2013 ve 12:55 ® Firefighter
Firefighter

Trio 30 měla náhradní cívku v balení, trio 40BF bohužel. Hodila by se…

reagovat
Sobota 13. července 2013 ve 22:25 ® Fidel

Mám to SPRO a docela spokojenost. Za tuto cenu má opravdu výbornou brzdu, kterou si myslim, že oceníš nejvíc. Jediná nevýhoda co mně vadí je, že nemá náhradní cívku, ale jinak po roce žádná porucha a to ho používám na přívlač, kde je v neustálém zápřahu.

reagovat
Úterý 9. července 2013 ve 22:14 ® Firefighter
Firefighter

Mám trio 30 na vláčení a na kaprařinu Trio 40 v baitfeederu a oba navijáky frčí naprosto perfektně.Můžu jen doporučit!

reagovat
Úterý 9. července 2013 v 7:53 ® noba
noba

trio mám 2× na feederech a jsem naprosto spokojen, Hlavně jsem ho ve 40 kupoval za 900kč

reagovat
Pondělí 8. července 2013 ve 21:17 @ Peli33

Díky za reakce. V ruce sem měl už oba a to trio mě sedí líp a je o dost lehčí. Zkusím ho

reagovat
Pondělí 8. července 2013 ve 20:12 ® fR4Nk13
fR4Nk13

Mam Trio. Rok strednej vlacky /gumy a streameri do 30g/ a woblery prevazne slidery sa troska podpisali na chode, este som nerozoberal ale nic vazne to mozno nebude. Teraz ho mam na Heavy feedri a stahujem nim tazke olovo a method/kosiky uplne v pohode. Za tie peniaze by somna feeder a lahke vlacku volil Trio, len velkost 40. Spro konkretne RedArc som zohnal 2 mojim znamim a znicili ich za mesiac. Mali v ruke aj Trio a to sa im pozdavalo. V tejto cenovej katogorii nie je velmi z coho vyberat. Pozor tieto navi maju trocha mensiu cievku ako konkurencia.

reagovat
Pondělí 8. července 2013 v 15:47 ® kingkubik

tezka volba myslim ze v cenove relaci jakou mas je to to nejlepsi co muzes sehnat.oba jsou dobre…resil by jsem to tak ze by jsem vzal ten ke kterymu me to vic tahne

reagovat
Čtvrtek 4. července 2013 v 15:13 ® siri

Dost mozna ma ten obchod lepsi vztahy s dodavatelem SPRO a pripadny problem by tak byl lip resitelny. Coz dnes vzhledem k cim dal omezenejsi zivotnosti i mnohem drazsich produktu znamena docela vyznamnou vyhodu…

reagovat
Čtvrtek 4. července 2013 v 11:25 ® skwor
skwor

Koukni do sekce duely, oba navijáky tam byly probírány.

reagovat
Čtvrtek 4. července 2013 v 10:49 ® Bigpista
Bigpista

Nedávno jsem vybíral něco podobného. Nakonec jsem zvolil jinak, ale ta okuma byla velký favorit.

reagovat