Vyhledávání
Kamenný nebo internetový obchod?
12.4.2005 | efendi | 2.343 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny, jaké máte zkušenosti s internetovým obchodem prutů či navijáků, nebo jiného rybářského zboží? Není zde možnost si cajk vzít do ruky, ale myslím si že je i-obchod o dost levnější. Možná pokud je dost času, je lepší vybrat zboží v kamenném obchodě a pak objednat v i-obchodě, ale asi každý nemá nervy řádit v kamenném obchodě a pak odejít a objednat jinde.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. dubna 2005 ve 22:37 ® Čajda
-
Bytostně nesnáším nakupování a přebírání zboží a když se mi přijde prodávající radit a stojí nade mnou,začínám myslet na vraždu. Ale teď vážně,pro mě je možnost nakupovat přes net vysvobození. Zatím s tím mám jenom dobrý zkušenosti a doufám,že se to tak zůstane.
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 ve 21:47 ® Milky
-
Už jsem nakupoval na netu a mám z toho dost smíšené pocity. Je tu dost problém v tom, že když ti náhodou přijde něco jiného, musíš to poslat zpět za svoje a zase čekat. Nevíc už nemáš penízky v ruce a tím pádem jsi prohrávající. Zrovna mám objednaný navijáček a byl odeslán 7.4. … zatím pošta netuší, kde by mohl být. Minulý rok jsme si objednal pouzdro na pruty, přišlo mi krátké. Volal jsem tam a bylo mi řečeno, ať ho pošlu zpět. Zatím jsem koupil jiný prut a zavolal jsem, že už jsem pro něj našl uplatnění a tak si vemu tedy ještě jedno – to dlouhé, ale ať mi ho pošle bez dopravy, kterou ušetří za to, že mi nemusí posílat to správné. No a co myslíte, … ano, připočetl dopravu a bylo! Už jsem mu kvůli tomu ani nevolal a příště si to koupím tam, kde můžu něko vzít po letech.
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 ve 21:33 ®
-
Měl jsem z toho trochu strach. ale dneska už jsem koupil z internetu foťák pračku myčku a ten prut a když sečtu úsporu tak to je už aspoň 10000 a je pravda že to mužeš vrátit když ti nevyhovuje.
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 ve 20:24 ® kamet
-
pokud kupuješ něco přez internet a pokud ti to nevyhovuje mužeš to bez problemu vratit a dostaneš zpatky pachy již jsem to praktikoval 2× a žadný problem
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 v 19:27 ® ywan
-
v e-shope majú jeden naviják lacnejší až o 4000sk ako v kamennom, a to je pekný rozdiel
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 v 19:18 ® Tomucha
-
To je dobrý téma! pokud je velký rozdíl v ceně tak je to nejlepší prohlídnout a objednat přes i-obchod. Osobně bych si nikdy neobjednal např. prut bo naviják který jsem v ruce nikdy neměl. To je kupování zajíce v pytli.. Jinak i-obchod je dobrá věc když člověk ví do čeho de
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 v 18:59 ® Robur
-
Ještě jsem na netu kupoval kaktusy, ty se nemusí osahat.
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 v 18:55 ®
-
Jednou jsem koupil Match prut v internetovém obchodě a vše bylo OK mám ho 3 roky bez problému. Oproti normálnímu obchodu jsem ušetřil asi 1/5 ceny.
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 v 18:41 ® Robur
-
TeĎ jsem kupoval prut a zkoušel jsem i net, ale žy by tam bylo hodně prodejců on-line, to se teda říct nedá. Takže to mám spíš pro porovnání cen. Navíc udici si mohu osahat a případnou reklamaci vyřídím v místě bydliště, takže odpadají poštovní anabáze. Pokud by byla dobrá nabídka na vláčecí nástrahy nebo věci, které jak se říká nemusí sedět v ruce, tak snad, ale zde zase nejsou takové finanční rozdíly, aspoń podle mě.
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 v 18:33 ® Ebobo
-
Rozhodně dávám přednost nákupu dražšího ryb. vybavení v normálním obchodě. přes net jsem zatím nic nekoupil. Jistota je jistota! Ale chystám se koupit přes net nějaký woblery od fy. Kácel.
reagovat