Chytej.cz

Konečná.... necteno

30.6.2013 | Bulldog.o | 2.159 zobrazení | 10 odpovědí

Zažil jste někdy někdo něco obdobného??? http://www.novinky.cz/…-hasici.html

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 4. července 2013 v 6:18 ® Shrek reakce na …
Shrek

Draky> tak to by bylo velmi rychlé…

reagovat
Pondělí 1. července 2013 v 10:25 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

Draky> Tam bym nehtěl stat na muhu:-D za tyden jak by mě našly možna tak namě by muhy uš sraly.:-D

reagovat
Pondělí 1. července 2013 v 10:14 ® HaD reakce na …
HaD

Draky> tak to není sebemenší šance

reagovat
Neděle 30. června 2013 ve 22:52 ® Draky
Draky

Tady je ukazka, jak se takova ricka dokaze rychle zmenit.

reagovat
Neděle 30. června 2013 ve 21:47 ® Chorchus
Chorchus

Mě se přesně todle stalo asi před dvanácti lety na Ostravici v Paskově a byl jsem tam s mojim malým synkem. Myslím, že tehdy upouštěli pro změnu Morávku. Byl to fakt mazec. Voda stoupla pěhem pár vteřin, a my stáli uprostřed řeky a nešlo se pohnout. Nakonec jsme se pomalu dostali na protější břeh a tři hodniny jsme šli pěšky k nejbližšímu mostu a pak zpátky k autu. Doma jsem to zbaběle zatajil, bo by mňa moja už z děckem na ryby nepustila. :-)

reagovat
Neděle 30. června 2013 ve 21:00 ® 

Já jsem zažil něco méně dramatického ale pěkně adrenalinového během povodní na moravě v 97.. byl jsem nabroďěn v Bečvě, když voda začala podezřele a nečekaně stoupat, jenomže to tak krásně bralo :-)) chytal jsem dál.. pak vylezl na břeh a voda během 5ti minutového balení tak rychle stoupla, že jsem měl problém vůbec z vodou odříznutého místa odjet autem. Domů jsem již běžnou cestu 5km jel 20km objížďkou, vodou a spoustou zatopených úseků..měl jsem štěstí – dojel jsem živ.

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 18:40 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Já jsem jednou zapadnul do nánosu bahna a větví., nemohl jsem se vůbec pohnout., už jsem byl zoufalej., Na navijáku dvacítka, takže vytažení samo navijákem nepřipadalo v úvahu.. "-) ., dlouho nikde nikdo, bez mobilu, už jsem byl kousíček od toho, že začnu ječet o pomoc. V hlavě jsem viděl jak jsem za největšího pitomce ve večerních zprávách. Natočenej jak mě vyprošťují hasiči (blbec na konec).. nakonec v poslední chvilku jsem to zvládnul. Slyšel jsem o případu, že rybář uklouznul, dal si hlavou o kámen a bezvládné tělo sjelo hlavou rovnou do vody. Voda ho neprobrala a bylo po něm…. Ale jestli je to pravda nevím.. někde v okolí Liberce.

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 15:52 ® HaD
HaD

Za tohle by vraždil. Jednou jsem byl na čertovce – a chvíli po tom, co jsem vylezl, pustili rafťákům vodu. Nikde žádná cedule, upozorněni, nic. Být tam o 5 minut déle, ani hasiči by nebyli potřeba. Kdybych tenkrát mě po ruce toho kreténa, co tohle umožní, vzteky bych mu mezi šutrama rozlousknul hlavu. Stačilo maličko a moje děti byly bez Táty.

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 11:01 ® skwor reakce na …
skwor

regulus> No podle mě měl víc adrenalinu, než všichni ti závodníci :-D

reagovat
Neděle 30. června 2013 v 10:34 ® regulus
regulus

No až tak dramaticky ne, ale něco podobného se mi stalo pod Vírem. Když pustí turbíny, dá se to ustát, ale jednou se mi stalo, že toho pustili nějak moc a měl jsem docela problém se dostat ke břehu, k ledové koupeli scházel jenom kousek.
Pokud vím, tak před pár lety to tam spláchlo Dědka, taky toho pustili nějak moc kvůli rafťákům.

Mě se v tom článku líbí tahle věta „Rybář zřejmě opomenul fakt, že kvůli sobotnímu závodu Adrenalin Cup upustilo Povodí Odry z nádrže Šance do Ostravice větší množství vody.“:-D

reagovat