Vyhledávání
Konečná....
30.6.2013 | Bulldog.o | 2.297 zobrazení | 10 odpovědí
Zažil jste někdy někdo něco obdobného??? http://www.novinky.cz/…-hasici.html
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. července 2013 v 6:18 ® Shrek reakce na …
-
Draky> tak to by bylo velmi rychlé…
reagovat - Pondělí 1. července 2013 v 10:25 ® tucnak11 reakce na …
-
Draky> Tam bym nehtěl stat na muhu
reagovatza tyden jak by mě našly možna tak namě by muhy uš sraly.
- Pondělí 1. července 2013 v 10:14 ® HaD reakce na …
-
Draky> tak to není sebemenší šance
reagovat - Neděle 30. června 2013 ve 22:52 ® Draky
-
Tady je ukazka, jak se takova ricka dokaze rychle zmenit.
reagovat - Neděle 30. června 2013 ve 21:47 ® Chorchus
-
Mě se přesně todle stalo asi před dvanácti lety na Ostravici v Paskově a byl jsem tam s mojim malým synkem. Myslím, že tehdy upouštěli pro změnu Morávku. Byl to fakt mazec. Voda stoupla pěhem pár vteřin, a my stáli uprostřed řeky a nešlo se pohnout. Nakonec jsme se pomalu dostali na protější břeh a tři hodniny jsme šli pěšky k nejbližšímu mostu a pak zpátky k autu. Doma jsem to zbaběle zatajil, bo by mňa moja už z děckem na ryby nepustila.
reagovat - Neděle 30. června 2013 ve 21:00 ®
-
Já jsem zažil něco méně dramatického ale pěkně adrenalinového během povodní na moravě v 97.. byl jsem nabroďěn v Bečvě, když voda začala podezřele a nečekaně stoupat, jenomže to tak krásně bralo
reagovatchytal jsem dál.. pak vylezl na břeh a voda během 5ti minutového balení tak rychle stoupla, že jsem měl problém vůbec z vodou odříznutého místa odjet autem. Domů jsem již běžnou cestu 5km jel 20km objížďkou, vodou a spoustou zatopených úseků..měl jsem štěstí – dojel jsem živ.
- Neděle 30. června 2013 v 18:40 ® Bulldog.o
-
Já jsem jednou zapadnul do nánosu bahna a větví., nemohl jsem se vůbec pohnout., už jsem byl zoufalej., Na navijáku dvacítka, takže vytažení samo navijákem nepřipadalo v úvahu.. "-) ., dlouho nikde nikdo, bez mobilu, už jsem byl kousíček od toho, že začnu ječet o pomoc. V hlavě jsem viděl jak jsem za největšího pitomce ve večerních zprávách. Natočenej jak mě vyprošťují hasiči (blbec na konec).. nakonec v poslední chvilku jsem to zvládnul. Slyšel jsem o případu, že rybář uklouznul, dal si hlavou o kámen a bezvládné tělo sjelo hlavou rovnou do vody. Voda ho neprobrala a bylo po něm…. Ale jestli je to pravda nevím.. někde v okolí Liberce.
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 15:52 ® HaD
-
Za tohle by vraždil. Jednou jsem byl na čertovce – a chvíli po tom, co jsem vylezl, pustili rafťákům vodu. Nikde žádná cedule, upozorněni, nic. Být tam o 5 minut déle, ani hasiči by nebyli potřeba. Kdybych tenkrát mě po ruce toho kreténa, co tohle umožní, vzteky bych mu mezi šutrama rozlousknul hlavu. Stačilo maličko a moje děti byly bez Táty.
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 11:01 ® skwor reakce na …
-
regulus> No podle mě měl víc adrenalinu, než všichni ti závodníci
reagovat - Neděle 30. června 2013 v 10:34 ® regulus
-
No až tak dramaticky ne, ale něco podobného se mi stalo pod Vírem. Když pustí turbíny, dá se to ustát, ale jednou se mi stalo, že toho pustili nějak moc a měl jsem docela problém se dostat ke břehu, k ledové koupeli scházel jenom kousek.
Pokud vím, tak před pár lety to tam spláchlo Dědka, taky toho pustili nějak moc kvůli rafťákům.Mě se v tom článku líbí tahle věta „Rybář zřejmě opomenul fakt, že kvůli sobotnímu závodu Adrenalin Cup upustilo Povodí Odry z nádrže Šance do Ostravice větší množství vody.“.
reagovat