Chytej.cz

Oznámení úspěchu. necteno

12.4.2005 | rybar11 | 6.207 zobrazení | 32 odpovědí

Nerad se chlubím. Přijali mě na Jihočeskou univerzitu obor rybářství. Musím to nějak oslavit!!!!!!!!!­!!!!!!! Co Vy na to???????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:35 ® perch
perch

gratuluju

reagovat
Středa 18. října 2006 ve 20:01 ® Mirek reakce na …

Prichy: Neomlouvej se. Mne to baví! Dyk mne znáš:-)

reagovat
Středa 18. října 2006 ve 20:00 ® Mirek reakce na …

Alivio: :-)

reagovat
Středa 18. října 2006 v 19:33 ® CeP reakce na …
CeP

BoBo-Falknow> vysokoskolak na NENÍ VŽDY lepe. myslim to uprimne a trvam na tom… ;-) )

reagovat
Středa 18. října 2006 v 19:31 ® CeP reakce na …
CeP

Sander> no v kolbence makaj protoze jsou to nejspis jelita a bud si neumi praci v oboru za odpovidajici peniz sehnat, nebo mozna jo, ale zase je to daleko a u nas se proste se halt na stehovani za praci nehraje. to se radeji budou drzet maminy sukne a proto jsou zase jelita. proste je asi trh praci v oboru rybarstvi v JC presycenej, takze tady na dobrej job muzou zapomenout. nikdo pred nima na zadek nesedne a uz vubec kvuli cervenymu diplomu nevytvori nove pracovni misto s rocnim nakladem dejme tomu 600 a vice tis. kc pokud si doted vystacil se stavajicim kadrem a kseft jede.

reagovat
Středa 18. října 2006 v 16:12 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

TomK>No nehážu!Když přídu že člověk je VS,tak určitě neříkám To je blbec.Napřed ho musím aspoň trochu poznat!! Bohužel asi jsem narazil na pár lidí,kteří se chovají povýšeně a před hazují VS.Naštěstí je normálních lidí ještě dost. P.S.Mindrák z dětství nemám:-)) )))))Nemusíš se bát!

reagovat
Středa 18. října 2006 v 11:25 ® Deleted reakce na …

Okoune 1, já bych řekl, že je do jednoho pytle hážeš. :-) a taky bych řekl, že je to nějaký mindrák z děství, ne?

Myslím, že obecně se nedá říci, že titul je zárukou inteligence a na druhou stranu se nedá říci, že kdo má titul je idiot. Praxe není to hlavní, protože pokud jsi idiot, tak ti ani roky praxe příliš nepomůžou. Shodl bych se s Tebou na té šikovnosti (která samozřejmě s praxí souvisí – řešíš pak problémy efektivně).

Nicméně řešit tady vzdělání mi přijde dost mimo, protože na ryby nechodím proto, abych na nich vedl akademické debaty…

reagovat
Středa 18. října 2006 v 7:29 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Sander: Robur odpověděl stručně a jasně.

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 17:07 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Ing…atd.(VS)nemám moc ty lidi rád a ani nemám s nima moc dobrou zkušenost.Nehážuje do jednoho pytle(tchán a tchýně oba Ing.a žena bude za 2r.Mgr-naprosto super lidi),ale brácha(a jeho přítelkýně) od ženy jsou 100%tupci.Ti by bez toho Ing.byli pod mostem.Já říkám že zručnost a praxe je tohlavní.Tohle my hodnotíme u nás ve firmě.A taky to povyšování(Já sem VS a ty jen vyučený)Naštěstí je každý jiný :-)) ))

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 15:55 ® Robur
Robur

asi proto, že rybařina je jim v Kolbence na prd.

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 15:29 ® Sander
Sander

Bobo > totální nesouhlas :-)) Cituji, „vysokoskolak je na tom VZDY lepe, at penezma, nebo nabidkou zamestnani“, tak jak mi vysvětlíš, že dva mí známí, inženýři v oboru rybářství, dělají dvanáctky v Kolbence za směšnej peníz? :-)) To má být ta lepší nabídka práce a více peněz? No, možná jo, to by ale ve svém oboru museli pobírat minimální mzdu :-)

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 14:31 ® Prichy reakce na …
Prichy

Bobo: souhlas…to se nijak neodporuje s tim, ze firmam zalezi nekdy vice na platovych nakladech vice nez na kvalite prace (kde by treba mohl byt prave rozdil mezi VS a SS) to je cele…(pricemz to nemusi byti pravidlo samozrejme)…jinak nechame to padnout, to uz nema nic spolecneho s rybama ;-)

Mirek: omluva za spatne vyjadrovani…uz asi jiny nebudu:-((

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 12:42 ® Shrek reakce na …
Shrek

Mirek: Protože se Ti Příchyho příspěvky líbí. :-D

Je možné udělat kombíka vel. 2 ve stříbrné barvě s kyanidovým trojhákem?Aby se ta mrcha jen jemně píchla a byla tuhá? :-D

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 12:40 ® Mirek reakce na …

Prichy: Sakra, jak je možný, že většinu tvých příspěvků musím číst alespoň dvakrát? :-))

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 10:11 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Prichy: Absolutní nesouhlas, vysokoskolak je na tom VZDY lepe, at penezma, nebo nabidkou zamestnani.

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 9:53 ® Prichy reakce na …
Prichy

Bobo: jinak jeste samozrejme zalezi na regionu, dost firem nezajima jestli mas VS nebo ne. Ovsem v tomto oboru se docela dobre projevuje vliv komerce…tzn. ze lepsi sikovnej stredoskolak, ktery to udela „nejak“ nez VS dvakrat drahsi (z meho hlediska bohuzel…nesouhlasim s tim). Na to vse navazuje programovani, jez se dneska podoba uz jen skladani casti kodu dokupy (tim samozrejme zvetseni nebezbeci druhotnych chyb apod, software narocne na HW a to i na poli mimo PC). Muzes samozrejme „kontrovat“ ze jsou obory, kde je VS nutna…ja na to, „zaplat pan buh“.

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 9:44 ® Prichy reakce na …
Prichy

Bobo: jeee to je starej prispevek.....a uznavam, ze tam na konci mely byt smajliky :-D (ryby stupla)

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 8:14 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Prichy: Vysokoškolák elektrotechnik na tom bude velmi DOBŘE, neporovnáváš to správně.

rybar11: Gratuluji, doufám, že budeš psát dál, odborná znalost by to tu mohla občas rozsvítit.

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 21:26 ® kkarlos
kkarlos

Jdemeeee slavitttttt, ale uz je trosku po terminu mno… no ale zaminku proc chlastat si musime vzdy nejakou najit ne…? ;-) :-D

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2005 ve 23:42 ® Prichy
Prichy

Quote: On 2005–04–14 21:19, denyg napsal: Mockrát gratuluji,ale mám dotaz:Myslíš,že tě rybařina uživí?Jako druhou vysokou bych to bral,ale jako první?Nevím,nevím. radši bych vystudoval nějakej obor(v mém případě elektrotechnika) a pak až rybařeni.....

aby ses nedivil, ja jsem elektronik a ze bych nejak vejskal (je tedy fakt, ze zatim ziju), elektronika jde dost dolu naproti tomu ryba za nekolik minulych let dost stupla

rybar11: Gratuluji!

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2005 ve 22:19 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Mockrát gratuluji,ale mám dotaz:Myslíš,že tě rybařina uživí?Jako druhou vysokou bych to bral,ale jako první?Nevím,nevím. radši bych vystudoval nějakej obor(v mém případě elektrotechnika) a pak až rybařeni.....

reagovat
Středa 13. dubna 2005 v 9:15 ® hraji
hraji

Blahopřeji Ti. Bude z tebe doufám dobrý odborník.

reagovat
Úterý 12. dubna 2005 ve 23:32 ® kamet
kamet

blahopřeji

reagovat
Úterý 12. dubna 2005 ve 20:38 ® Ciffik
Ciffik

ja ti teda nevim, nechci byt svin. ale

1. co z tebe bude?
  2. nebudes toho o rybach vedet az moc?

podle me je rybareni hlavne o tom ze clovek se musi porad neco o nich ucit a experimento­vat........

ale jinak gratuluju

reagovat
Úterý 12. dubna 2005 v 19:23 ® Tomucha
Tomucha

Elbobo – to by mě taky zajímalo !! jaký to tam je… Rybar11 – pochlub se!

reagovat
Úterý 12. dubna 2005 v 18:36 ® Ebobo
Ebobo

rybar11:V Budejkach je nejaka univerzita se zamerenim:Rybar­stvi?-to nevim Jinak potom bych byl rad,kdybys mi rekl jaky to tam je(skola,ucivo,u­citele)

reagovat
Úterý 12. dubna 2005 v 16:19 ® rybar11

Až budu v Budějovicích, tak klidně. Vzali tam i kámoše, takže budem dva studenti tohohle tichobláznovského oboru z Havířova!!

reagovat
Úterý 12. dubna 2005 v 16:16 ® Tomucha
Tomucha

Robur – dobrej nápad, zamluvím nějákou hospodu a můžem to oslavit…

reagovat
Úterý 12. dubna 2005 v 16:16 ® rybar11

Prominuli všem přijímací zkoušky, takže to nebyl takový problém. Je to málo vytížený obor pro blázny jako jsme my!!!!!!

PS: Doufám, že se dostanu taky jednou na obálku rybářství, jako Ty HaDe!

reagovat
Úterý 12. dubna 2005 v 16:13 ® rybar11

Není problém. Funkci konzultanta přijímám. Znalosti však teprve načerpám.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1