Chytej.cz

lipno necteno

24.5.2013 | David Mišlan (Ghaz) | 2.520 zobrazení | 17 odpovědí

dobrý den, chtěl bych se zeptat.když mám středočeskou povolenku a pojedu na týden na lipno chytat tak kolik mě bude stát povolenka ??? děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 2. června 2013 v 17:41 ® stump
stump

Ahoj klucí! To chce klid a Petrův zdar.

reagovat
Středa 29. května 2013 ve 21:15 ® laibor reakce na …
laibor

David Mišlan – Priste si radeji kup celosvazovku,aby jsi tady nemusel cist nekoho krec :-)

reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 15:02 ® Segoves reakce na …
Segoves

Segoves> ptát se může kdokoliv…na zbytek si odpověz sám já poukazoval na něco jinýho

reagovat
Pondělí 27. května 2013 ve 12:31 ® regulus reakce na …
regulus

holatkojan> kapinku převracíš co jsem napsal nebo jsi nepochopil jak jsem to myslel.

Možná jsem svoji první reakci na tohle fórum trochu přepískl ve smyslu jak to bylo formulováno. Ceny povolenek pro JčÚS máš vygooglovaný asi za 10 vteřin http://www.crscb.cz/main.php?… a zjistil bys že ho to bude stát dvě stovky, jeho založený fóra jsou samá perla, tak mě tento dotaz kapinku zvedl ze židle, možná proto ten tón. Vůbec nešlo o jedno zbytečný fórum navíc, ale o popostrčení k samostatnosti.

Pokud se týká toho SmartChytej, tak jsem to uvedl jako příklad kam by to mohlo dojít, záměrně trochu přitaženej za vlasy. Je tady velice slušná encyklopedie ryb co se u nás dají chytnout, ale pokud chytíš rybu kterou neznáš, tak musíš hledat, vyhledávač podle fotky tu zatím není, takže to skončí dotazem, což není problém, pokud se jedná o rybu, která není moc běžná, ale představ si, že sem 3× týdně někdo hodí fotku plotice s dotazem co je to za rybu (opět záměrně přehnaný). Některý děcka kromě kapra vůbec nepoznají docela běžný ryby a mnozí se vůbec nesnaží s tím něco dělat, třeba si jen prolézt místní encyklopedii rybu po rybě a prohlídnout si třeba jen ty fotky, aby se u vody nedivily.
Pokud se týká toho zeptání se na revír od vody, to je v některých případech kdy je popis nejednoznačnej docela nutnost, je ovšem otázka za jak dlouho se mu dostane odpovědi, aby nevyseděl na mezi důlek než někdo odpoví. OnLine technická podpora tu zatím není. :-))

Dál bych to nerozmazával.

reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 11:19 ® holatkojan
holatkojan

Mě je celkem jedno smysl tvé existence,ale cokoli tady otevru tak z 99 procent je tam tvůj komentář.rádoby vtipný totálně OT ale hlavně že něco vypotíš.a takovýhle lidi co všechno vědí od všeho mají klíče jsou mi opravdu protu srsti.

reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 11:15 ® holatkojan
holatkojan
reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 10:18 ® Robur reakce na …
Robur

holatkojan> počet mých stupidních témat se ani nevyrovná počtu výstříků s názvem Orlík, Lipno atp. Někdy mám pocit, že mám někde v genech i to, že důvod mojí existence je, aby jsi se měl o koho otírat.

reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 8:44 ® mastrof reakce na …

Segoves> hmmm, a od jakého věku si myslíš že je přípustné se zde na chytej ptát? aby člověk nebyl veřejně pranýřován?

reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 7:16 ® Segoves reakce na …
Segoves

holatkojan> Heleď já byl za poslední 3 roky několikrát svědkem toho jak si mladej kluk udělal papíry protože myslel že rybařina je celkem fajn ale u vody absolutně nepřemejšlel a choval se tam jak klučina kterýmu je 6 let( což je na jednu stranu i pochopitelný je to jeho první sezona) ale díky internetu a ostatním vymoženostem to přemejšlení hodně odpadá a pro většinu je daleko pohodlňejší se zeptat na netu než si nad něčim lámat hhlavu a to ve finále neni vůbec dobře

reagovat
Pondělí 27. května 2013 v 6:24 ® holatkojan
holatkojan

Aha,a já si hloupě myslel že právě smartchytej je od toho aby jsi mohl komunikovat přímo od „vody“ zeptat se na revír atd. Ale i třeba pomoct s určením te nebo oné ryby.no zřejmě ne,asi to slouží k tomu abych si při chytání četl jen příspěvky když neberou.ano mohl se zeptat jinde,stějně jako se zeptat tady,ten kdo ví odpoví,dotyčný se dozví co potřebuje a forum se propadne nebo hlasovàním smaže.

reagovat
Neděle 26. května 2013 ve 22:57 ® mastrof reakce na …

holatkojan> souhlasím s tebou, taky mám občas pocit že zde mohou beztrestně psát pouze někteří privilegovaní. souhlasím však i s regulem že toto téma je fakt celkem zbytečné, jeho reakce by však nemusela být tak útočná. hold asi zapomněl že býval kdysi také mladé ucho…

reagovat
Neděle 26. května 2013 ve 21:56 ® regulus reakce na …
regulus

holatkojan> to je docela jednoduchý, jednak takto na odpověď jednoznačný dotaz stačilo vznést ve všeobecné nebo jihočeské diskusi, ale je fakt, že je úplně jedno jestli je tu o jedno pitomý fórum víc nebo míň. No a druhej, hlavní aspekt byl ten, že pokud na takovýto dotazy nikdo ani nepípne, jen slepě odpoví tak se nakonec dostaneme do situace, kdy mladý rybář chytne rybu, mobilem si ji vyfotí, přes Smart Chytej ji pošle sem a zeptá se co je to za rybu a jestli si ji může vzít.

Nevím jak ty, ale já netuším co stojí naše krátkodobý povolenky, musel bych se podívat, ale je to rychlejší než tu založit fórum. Dál k tomu nemám co dodat.

reagovat
Neděle 26. května 2013 ve 20:57 ® holatkojan
holatkojan

regulus -nechápu co tě tak našláplo,místo toho aby jsi tady jsi normálně odpověděl,když nevíš tak mlč. plácáš tady svůj čas a někoho tady moralizuješ že se na něco zeptal,a založil nový forum,myslím že od toho tady je aby se někdo na něco zeptal,ono 90 procent témat co tady je se dá googlem najít takže jsou zbytečná,ale od toho to snad tady je né? zeptat se. nebo to je jen pro tvé kamarádíčky a ostatní jsou mimo?? podívej např. ROBUR kolik udělat témat-stupidních.

reagovat
Sobota 25. května 2013 v 15:15 ® Fidel

500

reagovat
Sobota 25. května 2013 v 10:13 ® Robur
Robur

regule klid, prdne ti žilka, navíc Ghaz už počet přihlášení tendto týden vyčerpal:-)

reagovat
Sobota 25. května 2013 v 6:26 ® David Mišlan (Ghaz) reakce na …

1. blbne mi počitač takže sem rád že sem napsal alespon sem 2. na počitač chodim 2× týdně a to na 10 minut.3. svuj všechen volnej čas trávim tim že sem ve škole,pracuju doma, rybařim nebo chodim pomáhat lidem na vesnici 4. nemám mobil jelikož ho na nic nepotřebuju 5. mám dost starostí vést airsoftoví kroužek a v něm 10 lidí. takže to slovo líný si odpustte děkuji a řekně te to raději těm co kouřej támhle za školou a kradou

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 19:41 ® regulus
regulus

David Mišlan (Ghaz)> něco ti povím chlapče, informatiku ve škole máte??? Co je to Google víš??? Na obě otázky si myslím, že lze odpovědět ANO. Odpověď na tvoji otázku bych měl asi za minutu, ale seru na tebe, já to vědět nepotřebuju. Zadej do googlu ČRS, klikni na jihočeskej US, tam si to kurnik najdi a nezakládej kvůli takový s odpuštěním pyčovině další stupidní fórum. Pokud to nemají na netu, tak existuje přístroj, kterej se jmenuje telefon, slouží to k tomu, aby sis mohl někam zavolat. Telefonní číslo tam určitě mají, protože na tvoji otázku bez hledání neodpoví ani jihočeši, protože je to nezajímá.
Já se fakt poseru, jak jste vy mladí líní jako vši.

reagovat