Chytej.cz

Zlomený prut, volné pokračování.... necteno

11.4.2005 | Van_Murphy | 2.376 zobrazení | 6 odpovědí

Minulý týden jsem psal, jak mi bylo když jsem zlikvidoval nový prut, myslel jsem si, že mám od prušvihů na nějaký čas pokoj, omyl! Na školení mi vybrali auto a celá výbava včetně povolenky v hajzlu uvidím co na pojišťovně, prý jen co bylo v kufru, ale 3-dilný feeder ( + naviják za 3500 ) do kufru u fabie nenarvu, snad to uznaj, škoda za 9000 a nějakej debil to v bazaru střelí za 1000, zabít málo, strčit podběrák do pr… a otevřít, pak že je rybařina relax, jsem zvědavej co bude příště , co dělat takovej lidem? Omotat pletivem a vychladit v Orlíkzu!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 11. dubna 2005 ve 21:10 ® Radim

mas stesti, ze nejses kaprar s poradnou vybavou to by ses nedoplatil

reagovat
Pondělí 11. dubna 2005 v 18:53 ® 

Okoukni bazary a zastavárny v okolí kamarádovi se stalo něco podobného a koupil si to v bazaru naspátek za čtvrtinu ceny . Řešit něco takového s policijí nemá cenu, ti akorát koukaji jak to udělat aby škoda byla do 5000 kdyby náhodou někoho chytli tak aby to byl jen přestupek. Moje zkušenost.

reagovat
Pondělí 11. dubna 2005 v 16:17 ® Van_Murphy

na dražší věci by to neměl být problém, ale ty drobnosti kolem 100–500, snad mi v rybářskej napíšou paragony

reagovat
Pondělí 11. dubna 2005 v 16:09 ® Milky
Milky

Pojišťovna od tebe bude na všechno chtít doklady! Na VŠECHNO co budeš po nich chtít nahradit. Připrav se na takové pí. viny, od všeho si dělej kopie a účtenky za kopírovací služby, … všechno jim předlož!!!! Jinak ti to neproplatěj!

reagovat
Pondělí 11. dubna 2005 v 16:08 ® Van_Murphy

na autě je to jen zámek cca 1000 Kč ale ty rybařský věci ty byly za těch 9000. Ukradli to v Bořeticích u Velkých Pavlovic na Moravě na hotelovým parkovišti ( nebylo hlídané, ale vyznačeno rezarvací zodpovídá za to, majitel pozemku? )

reagovat
Pondělí 11. dubna 2005 v 16:00 ® Robur
Robur

ANžto jsem pojišťovák, tak tam bude ještě pravděpodobně spoluúčast a možná i jiné obezličky, které znamenají to, že škoda není likvidní. Nechci být svině, ale aspoň jsi připraven na nejhorší a nebudeš mít zkažené i další dny. ALe držím palce.

reagovat