Vyhledávání
Zlomený prut, volné pokračování....
11.4.2005 | Van_Murphy | 2.376 zobrazení | 6 odpovědí
Minulý týden jsem psal, jak mi bylo když jsem zlikvidoval nový prut, myslel jsem si, že mám od prušvihů na nějaký čas pokoj, omyl! Na školení mi vybrali auto a celá výbava včetně povolenky v hajzlu uvidím co na pojišťovně, prý jen co bylo v kufru, ale 3-dilný feeder ( + naviják za 3500 ) do kufru u fabie nenarvu, snad to uznaj, škoda za 9000 a nějakej debil to v bazaru střelí za 1000, zabít málo, strčit podběrák do pr… a otevřít, pak že je rybařina relax, jsem zvědavej co bude příště , co dělat takovej lidem? Omotat pletivem a vychladit v Orlíkzu!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. dubna 2005 ve 21:10 ® Radim
-
mas stesti, ze nejses kaprar s poradnou vybavou to by ses nedoplatil
reagovat - Pondělí 11. dubna 2005 v 18:53 ®
-
Okoukni bazary a zastavárny v okolí kamarádovi se stalo něco podobného a koupil si to v bazaru naspátek za čtvrtinu ceny . Řešit něco takového s policijí nemá cenu, ti akorát koukaji jak to udělat aby škoda byla do 5000 kdyby náhodou někoho chytli tak aby to byl jen přestupek. Moje zkušenost.
reagovat - Pondělí 11. dubna 2005 v 16:17 ® Van_Murphy
-
na dražší věci by to neměl být problém, ale ty drobnosti kolem 100–500, snad mi v rybářskej napíšou paragony
reagovat - Pondělí 11. dubna 2005 v 16:09 ® Milky
-
Pojišťovna od tebe bude na všechno chtít doklady! Na VŠECHNO co budeš po nich chtít nahradit. Připrav se na takové pí. viny, od všeho si dělej kopie a účtenky za kopírovací služby, … všechno jim předlož!!!! Jinak ti to neproplatěj!
reagovat - Pondělí 11. dubna 2005 v 16:08 ® Van_Murphy
-
na autě je to jen zámek cca 1000 Kč ale ty rybařský věci ty byly za těch 9000. Ukradli to v Bořeticích u Velkých Pavlovic na Moravě na hotelovým parkovišti ( nebylo hlídané, ale vyznačeno rezarvací zodpovídá za to, majitel pozemku? )
reagovat - Pondělí 11. dubna 2005 v 16:00 ® Robur
-
ANžto jsem pojišťovák, tak tam bude ještě pravděpodobně spoluúčast a možná i jiné obezličky, které znamenají to, že škoda není likvidní. Nechci být svině, ale aspoň jsi připraven na nejhorší a nebudeš mít zkažené i další dny. ALe držím palce.
reagovat