Vyhledávání
Klub příznivců značky Shimano
18.4.2013 | feederar | 6.591 zobrazení | 71 odpovědí | upravitDaiwa i Quantum už svůj fanklub mají, Shimano zatím chybělo. Posílejte fotky prutů, navijáků, pište svoje zkušenosti atd. :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 29. dubna 2013 v 6:25 ® troutkiller reakce na …
-
Libor>Ty máš na vláčku Exage???A drží ti?To je teda skoro zázrak
reagovat))
- Pondělí 29. dubna 2013 v 6:24 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Na fídr dám klidně Aero,to je pod těch 5000 ale na vláčku určitě ne
reagovat(
- Neděle 28. dubna 2013 ve 22:14 ® Libor reakce na …
-
troutkiller> Asi mám doma už hezkou řádku let nějakou vyjímku. Mám rád Shimano
reagovat - Neděle 28. dubna 2013 v 19:53 ® Segoves reakce na …
-
troutkiller> teď už to vím ale v té době jsem to netušil a dal sem na ujištění prodavače…ale přiznám se že sem si říkal je to přece Shimano to nemůže být špatné…ale tyhle začátky mi daly hodně co se týče klacků a navijáků co si od nich představuju:)
reagovat - Neděle 28. dubna 2013 v 9:06 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> furt neda pokoj
reagovatne každy temu dava taky zahul a na nevlačeci heavy techniky by se dalo najit aj cosik levnějši…
- Neděle 28. dubna 2013 v 6:04 ® troutkiller reakce na …
-
Segoves>Koupit Exage na vláčku a čekat že vydrží je stejně naivní jako chtít s Fabií vyhrát VC Monaka
reagovat))Přidej pár korun,kaufni třeba Zauber a máš 4 roky klid.Kupovat od šíma navi pod 5000 je nesmysl
- Neděle 28. dubna 2013 ve 4:00 ® Segoves reakce na …
-
Bahňák> strašně rychle se zhoršil chod a několikrát se mi stalo že začal jít šíleně ztuha a ozývaly se zevnitř divný rachotivý zvuky…teď ho používám na feeder a sem vesměs spokojenej ale na přívlač za tu cenu jsem mohl mít plno jiných vhodnějších navijáků…každej si asi řekne že sem vůl že to neni naviják na přívlač ale mě byl prodavačem doporučenej takže to zklamání tam je
reagovat - Sobota 27. dubna 2013 v 19:31 ® Bahňák
-
Oprava Catana 2500 FB a 4000 FB
reagovat - Sobota 27. dubna 2013 v 19:29 ® Bahňák reakce na …
-
Segoves> můžu vědět co tě konkrétně zklamalo na Exage, mám 4000 RB 3 roky a nemůžu si stěžovat. Vlastním taky navijáky Catana 2500 FB a 4000 FB a opět spokojenost. Dále mám vláčák Catana CX 270 10–30g a přstože jím fajšmekři zpravidla pohrdají, já nemám důvod ke stížnostem, je ale pravda že vláčím jen okrajově.
reagovat - Pátek 26. dubna 2013 ve 21:51 ® Segoves
-
Dneska sem si poprví v krámu osahal UL Alivio a byl sem docela mile překvapen byl to příjemnej proutek v porovnání s podobnejma v cenový relaci který sem dřív zkoušel…ani proti naviáku alivio nemůžu za ty peníze říct krivý slovo mám sice starou serii někdy z roku 2000 ale byl spolehlivej…ale z jiných prutů mě oslovil jen starší speed na vláčku a na feeder z navijáků mám ještě exage to mě zklamalo…přesto mám Shimano rád
reagovat - Čtvrtek 18. dubna 2013 ve 13:38 ® skwor
-
Určitě jsou horší pacienti než já, ale přece. Speed master s Techniem FC, Stradic a Super GT-RC.
reagovat