Vyhledávání
Pc hry
11.4.2013 | -zruseno | 8.929 zobrazení | 66 odpovědí
Když už je tu fórum o filmu a muzice, určitě by
bylo fajn tu mít i fórum o pc hrách. Nejen o těch rybářských, ale
i o všech ostatních. Tak pište co rádi paříte. :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 17. dubna 2013 v 16:19 ® Fryw reakce na …
-
_ANTRAX> Tam nebylo dost dobře zvládnutý dx9, stačilo přepnout na starší a už to fičelo. (To byl ještě pořád quake 3 engine, jen tak pro zajímavost)Teda alespoň u ati karet. hrál jsem v multiplayeru 2,4 a 5. 4 byla nejlepší si myslím. Další díly byly už mlácení prázdné slámy, třeba jako série NFS…
reagovat - Středa 17. dubna 2013 v 16:12 ® _Beny reakce na …
-
Fryw> Vyšší řady jsem nehrál, u 2 jsem měl problém, aby se mi to nesekalo na středních detailech, takže sem hrál na ty nižší rozlišení.
reagovat. Ale věřim, že další řady CoD jsou dobrý, pár recenzí jsem viděl..
- Středa 17. dubna 2013 v 16:12 ® _Beny reakce na …
-
Fryw> Vyšší řady jsem nehrál, u 2 jsem měl problém, aby se mi to nesekalo na středních detailech, takže sem hrál na ty nižší rozlišení.
reagovat. Ale věřim, že další řady CoD jsou dobrý, pár recenzí jsem viděl..
- Středa 17. dubna 2013 v 15:46 ® Fryw
-
To byly nej mapy. Dvojka by mě bavila i teď, ale nějak jsem si ve 4 zvyknul na běhání…
reagovat - Středa 17. dubna 2013 v 15:39 ® _Beny
-
Jo CoD2 jsem se něco nahrál kdysi
reagovat, může to bejt tak 5 let nazpátek. Každopádně je to dobrá hra, která mě několik let bavila jako onlinovka na Gameparku
. Oblíbený mapy jsem měl Carentan a občas Tuane nebo jak se to píše
- Středa 17. dubna 2013 v 15:29 ® Fryw reakce na …
-
Martin Mošna> Já taky ne a i tak to občas pustím. 30 ti bude tak rychle že to ani nepobereš
reagovatNa druhou stranu, když si vezmeš témata akčních her, tak je celkem divné že je to často záležitost běžná pro děti kterým není ani 15 let. Filmy ani ne s tak brutální tématikou byly běžně po 10 a s hvězdičkou… Některé generace v 11 letech cvrnkaly kuličky, jiné střílí lidem do hlav na obrazovce…
- Středa 17. dubna 2013 v 15:15 ® Martin Mošna
-
Docela mě překvapuje co tady píší dospělí …Od 30ti letýho chlapa bych nečekal něco jako CoD2 a takoví ti věci.
reagovat - Středa 17. dubna 2013 v 8:46 ® Segoves
-
Warcraft 3, Zaklínač, Rome Total War;)
reagovat - Úterý 16. dubna 2013 ve 20:52 ® kingkubik
-
I love Counter Strike 1.6
reagovat - Úterý 16. dubna 2013 v 7:14 ® Martin Mošna reakce na …
-
Fryw> Teď si nedokážu předtavit jak to může vypadat
reagovat - Neděle 14. dubna 2013 ve 20:34 ® Fryw reakce na …
-
padák> Jo, ale to vyšlo už v době kdy jsem moc nehrál, tak jsem tyto hry jen zkusil. Pamatuju na cold fear, to jsem radši kvůli nervům ani nedohrál
reagovatAle něco bych zkusil, teď mám celkem dost času. Předvčerejškem jsem dohrál tomb rider 2013…předchozí díly mě nebavily, tohle trošku vybočuje a je to celkem dobry.
- Neděle 14. dubna 2013 ve 20:32 ® Fryw reakce na …
-
Martin Mošna> Jo jo, to je stará mlátička. Od 4 dílu se odstěhovala na konzole, takže asi od 97. se s tim na pc už nesetkáš…
reagovat - Neděle 14. dubna 2013 ve 20:16 ® Martin Mošna reakce na …
-
Fryw> Mortál kombat? to je něco na zpusob kic boxu nebo co to je?
reagovat - Neděle 14. dubna 2013 v 18:32 ® -zruseno reakce na …
-
Hrajete nějaké hororové hry? Já zbožňuju Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, pak je skvělá Amnesia a Penumbra.
reagovat - Neděle 14. dubna 2013 v 9:52 ® Fryw reakce na …
-
Martin Mošna> Auta mě nikdy moc nebavily. Možná kdysi NFS 3–4…Já bych to s těma sklonama k zabíjení zas tak neviděl (zase můžu říct že ty závodní hry způsobují umrtnost na silnicích). Mezi moje nejoblíbenější hry patří serie mortal kombat a call of duty. A nikoho nemlátím a válka se mi hnusí…
reagovat - Sobota 13. dubna 2013 v 11:48 ® Martin Mošna reakce na …
-
Fryw> Ale pořád sou to sklony k zabijení…Když hry tak sou nejlepší nějaký rellyčka jako je třeba Colin MC relly nebo jak se to jmenuje…
reagovat - Sobota 13. dubna 2013 v 11:44 ® Martin Mošna
-
No tak teď to je především Driver San Francisko,Rapala Pro bAss Fishing,Need For Speed Udergrove2, Mám dohranou mafii,GTA San Andreas a td. … Teď už sou jen jendou za tyden neco na par minut zahraji… Je to ztráta času a u vody je mnohem lépe
reagovat - Sobota 13. dubna 2013 v 9:41 ® FInnnp
-
Tak to já jsem z hrama v pravěku.Některé hry jsou tak staré,že jsi musím stahnout zbržďovač......Panzer General,Command a Conqer a jiné staré vykopávky.Vše ve stylu RTS.Ono takhle jsi dát ve třech Command a Conqer se skotskou v ruce.Tak máte 12 hodin super zábavu.
reagovat - Sobota 13. dubna 2013 v 9:39 ® rvanous
-
Stará klasika COD2 on-line. Drží mě to dodnes.
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 ve 23:38 ® _Beny
-
Hrál jsem před pár lety onlajnovku Dark Orbit na serveru GE2 (Global Europe 2), ale postupem času se z toho stal obrovskej důl na eura. A taky nesmim zapomenout, že jsem u toho trávil spoustu času. Takže jsem rád, že to už nehraju
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 ve 23:10 ® MP-E65mm reakce na …
-
Fryw> jde to hrát i bez výhod
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 ve 22:20 ® Fryw reakce na …
-
dnes jsem dohrál tomb ridera 2013. první díl co mě chytil. co dál?! god of war na ps2?!
MP-E65mm> něco takovyho bych dal na androidu, ale všude vyhody za love…
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 ve 21:48 ® RuSaKsRo
-
WoW je jasně na 1. místě a pak crysis3 a battlefield 3, jinak řybářský hry mě moc neberou, tak nějak to neni vono.
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 v 19:23 ® Ciffik
-
chose120> Fuha, pěkné kousky v garáži. Tolik času na to nemám a peníze do toho taky nevrážím. Ze startu jsem si rozjel heavy medko tdčko i artynu. Dneska hraju z 90% jen za medium tanky všech národností, baví mě. Ale zatím jsem na 8–9 tierech. Tak uvidíme.
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 v 19:15 ® MP-E65mm
-
A co onlajnovky? Hrajete někdo traviana, settlera atd.?
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 v 15:40 ® -zruseno reakce na …
-
Fryw> rapala pro fishing je na rybářský absťák ideál.
Jinak, já teď jedu Assassins creed co jsem si nedávno koupil. Mám taky hodně rád Arx Fatalis a sem tam mezi to pustím Warcraft 3.
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 v 15:35 ® -zruseno reakce na …
-
OBr> Snad mu to vydrží i do budoucna.
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 v 15:24 ® Fryw reakce na …
-
OBr> Chytrej kluk
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 v 15:22 ® OBr
-
Tak já si taky občas střihnu WoT, hlavně když se mi dělá práce (kompilují programy), tak třeba 30minut nemůžu na PC nic dělat, vedle na NTB se pak odreaguju.
Mi to připomělo historku, ležím na rehabilitacích, povídám si s masérkou a kolem lítá klučina tak 6–7 let, očividně se chtěl něčím pochlubit… se ptám, co dělá a tak…on se pak zeptal, co mě nejvíc baví, tak abych zůstal v dětské romantické rovině, tak že nejradši chodím na ryby, k řece, kde je krásně, klid a zvířátka. „Já nejradši střílím nácky!“ vykřikl malej, v tu ránu se odhrnul závěs, přiletěla jeho mamka a už byl odveden do izolace…Na jednu stranu úsměvný, uvidíme časem, co to s ním provede
reagovat - Pátek 12. dubna 2013 v 15:12 ® Fryw
-
Cod4 je klasika, občas to dám ještě. wot je taky super. Z klanu jsem odešel, nejsem zas tak zarytej hráč abych si nechal plánovat jinou osobou kdy zrovna mám sedět u pc a hrát.
No a trochu k rybařině…občas si v zimě ukájím absťák na starym ps2 při rapala pro fishing. reagovat