Vyhledávání
údržba uhlíkových prutů+ jak poznám že jsem ho zničil?
10.4.2005 | Ciffik | 3.947 zobrazení | 9 odpovědí
mám uhlíkový prut na plavačku tzv. match a nevím jak se o něj starat jakou péči. a taky jsem slyšel,že jim vadí každý otřes a že se poručí uhlíkové vynutí a prut je na prd co je na tom pravdy + jak poznám,že jsem ho už zničil? prosím poraďte. v tomhle jsem zajíc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. dubna 2005 v 7:45 ® Ciffik
-
hmmmmm. aha. takze kdyz mi v patek spadnul a ja myslel ze uz sem to posral a za pul hodky na to jsem vytah muirovyho kapra tak to asi bude v poradku.........
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 ve 23:11 ® mirmen
-
Ciffik: u akce typu : ty na jednom konci a větší ryba na druhém )))
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 ve 22:50 ® Ciffik
-
díky všem. a jak že to poznám u té akce???????
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 ve 21:33 ® mirmen
-
ciffik: poznáš poškození oček, jejich uchycení, případně i opotřebování otěrem na vnitřní straně ( například kápneš kapku bílé kancelářské retuše, rozetřeš a setřeš čistým , vlhým hadříkem – prasklinky a prodřeniny se zvýrazní). Poznáš vady ve spojkách, prut „klepe“. Můžeš poznat známky po úderu o něco kovového apod., při bedlivé prohlídce povrchu prutu. Ale zrovna tak právě tahkhle zeslabené místo poznat nemusíš a přesvědčíš se o tom až při práci prutu. Pokud je prut „načatý“, tak šup s ním do servisu, jestli se vyplatí vyvložkovat a přidat nějakou „obrubu“, nebo zda je na místě spíš výměna celého dílu.
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 ve 21:31 ® Tomucha
-
já svojí plavačku otřu někdy vlhkým hadříkem a očka někdy vyčistím kartáčkem na zuby(bez pasty jen nasucho ) Ale čím líp s tím budeš zacházet tím líp !!! ostatně jako se vším
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 19:39 ® BoBo-Falknow
-
Kdo zaváhá, nežere
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 19:31 ®
-
BoBo-Falknov koukám než jsem to naťukal tak jsi mě předběhl
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 19:29 ®
-
Jenom ho udržuj v čistotě nenechávej ho mokrej zabalenej a s těma otřesama to nevadí nesmí se s nim jenom mlátit , blank je slabej a snadno se poruší ale neni to zase taková hrůza už mě kolikrát spadl na zem a nic se mu nestalo. Že je zničíš poznáš až při akci.
reagovat - Neděle 10. dubna 2005 v 19:24 ® BoBo-Falknow
-
Hlavně neplaš, tak háklivý zase není, pozor jenom, ať s ním někde nepraštíš, nenechávej ho vlhkej ve futrále a vše bude OK. Jinak že je v tahu určitě poznáš, neboj
reagovat