Vyhledávání
Výroba tripodu
27.3.2013 | PepinoH | 9.450 zobrazení | 17 odpovědí
Ahojte kolegové rybáři, chtěl bych si vyrobit Tripod a chtěl jsem se optat jestli má někdo s výrobou zkušenosti popřípadě nějaké rady, nákresy. Předem děkuji za vstřícnost
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 29. prosince 2013 v 18:26 @ PALIVEC
-
Tady http://www.mrk.cz/diskuse.php?… toho máš dost, i lepší obrázek. Pěkné obrázky jsou i tady: http://issuu.com/…arp2013uk/77?… Inspirace asi dobrá… Nebo tady: http://www.carpfishing.cz/diskuze/7/133/
reagovat - Neděle 29. prosince 2013 ve 13:53 @ mirek hanel reakce na …
-
prosim mohl bys mi take poslat ten planek na tripod.dekuji moc,email fallballa@seznam.cz dekuji predem
reagovat - Sobota 28. prosince 2013 ve 14:24 @ mirek hanel reakce na …
-
Martens44> prosim mohl bys mi poslat nejake fotky.predem moc dekuji.na mail fallbala@seznam.cz
reagovat - Úterý 2. dubna 2013 v 18:44 ® PepinoH reakce na …
-
dík za typ, je to jednoduché a přesně něco podobného hledám, je to jen na pár vycházek k vodě.
reagovat - Úterý 2. dubna 2013 v 18:42 ® PepinoH reakce na …
-
jj máš recht ale mám možnost antikorum v minimální síle stěny,(0,4–0,6) popřípadě titanové trubičky, ve kterých je to vůbec o ničem jiném. ja jen že tripod který se mi líbí stojí cca 3500.- a to si ho raději vyrobím sám. Nebude určitě top ale na mé vycházky na položenou by mohl vystačit, jsem plavačkář a stojan bych využil párkrát do roka.
reagovat - Neděle 31. března 2013 ve 22:18 @ achillex
- reagovat
- Neděle 31. března 2013 ve 22:17 @ achillex
-
Jakýsi Bishop tam má zajímavý jednoduchý stojan. Dokonce z antikoru, jak si představuješ.Kdybych to chtěl vyrábět (nechci ani náhodou), tak asi ten „model Bishop“.
reagovat - Neděle 31. března 2013 ve 22:12 @ achillex
-
Tady máš o tom víc a i jakýsi náčrt: http://www.mrk.cz/diskuse.php?…
reagovat - Sobota 30. března 2013 v 19:34 ® regulus reakce na …
-
PepinoH> mezi nama děvčatama, nerez je sice krásnej, jak z prdele se opracovává víš, ale taky je docela těžkej. Když už si chceš něco vyrobit po svým, tak uvažuj i tak, aby to bylo praktický, tedy např, když půjdeš na flek kus pěšky, aby sis sebou nemusel tahat vozejček. Položená je sice mimo mě, ale kdybych si něco takovýho chtěl dělat, tak bych docela vážně uvažoval o kombinaci nerez a hliníkový profily, výrazně by se to odlehčilo a na pevnosti neztratilo.
reagovat - Sobota 30. března 2013 v 19:27 ® PepinoH reakce na …
-
Ahoj, to by jsi byl hodnej kdyby jsi sem hodil pár fotek. Pracuji s nerezí tak bych to udělal cele antikorum
reagovat - Sobota 30. března 2013 v 17:15 ® Martens44
-
Stojan jsem si dělal sám. Udělal jsem 4 ještě pro kamarády a dodnes slouží. Už je to 6 let. Materiál jekl obyč plus nerez. Jen středový destičky na naklápění jsem si nechal vyfrézovat. Ani soustruh nebyl potřeba. Jestli chceš ,můžu poslat fotky.
reagovat - Pátek 29. března 2013 ve 21:29 ® PepinoH
-
Jj, take jsem nic nenašel, zkusím nějakej omrknout, uchyty, středy, upínáky a ták, uvidíme.
reagovat - Pátek 29. března 2013 v 8:44 ® hraji
-
Zkoušel jsem nějaký návod vygooglovat a nic jsem nenašel. Z toho usuzuji, že takových návodů na webu moc kolovat nebude.
reagovat - Pátek 29. března 2013 v 8:31 ® PepinoH
-
Soustrhu a materiály/nerezové tubičky,tyčky, atd/ není problém, možnosti mám téměř neomezené, proto bych si ho chtěl vyrobit.
reagovat - Čtvrtek 28. března 2013 v 18:59 ® sidla
-
možná budu za blbce, ale sám jsem prodával tripod rybolov za 600, v bazaru se objevily velice krásné stojany od Ivo Slámy. mám to v oboru a stojan bych si nedělal,protože se to neoplatí.ale pokud vyloženě chceš mít svůj dělaný,myslím že najít fotky stojanů rybolov není problém a už to obšlehneš,v případě že máš soustruh a umíš pár základů. hodně zdaru
reagovat - Čtvrtek 28. března 2013 v 11:37 ® fojtas
-
Taky mám zájem
reagovat - Středa 27. března 2013 ve 23:26 ® Pepachyta
-
Já bych měl zájem taky o nějaké rady a nejlépe kdyby jste i přiložili nějaké fotky
reagovat