Vyhledávání
Veletrh rybaření 2013
7.3.2013 | HaD | 5.539 zobrazení | 43 odpovědí
Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 10. března 2013 v 0:00 ® regulus reakce na …
-
Prichy> hajzle, měl jsem jednoho panáka, chyba je někde jinde …
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 23:54 ® Prichy reakce na …
-
regulus> a vypils nám všechnu slivovicu regule
reagovat( tedy skoro všechnu )
- Sobota 9. března 2013 ve 23:45 ® regulus
-
Zcela nečekaně jsem si koupil 4 dílnou matchku od Milo, za velmi slušnou cenu i když jsem tento nákup neplánoval. Utratit se tam dalo za cokoliv, nemyslím si, že veletrh nějak výrazně vybočoval z předchozích ročníků, snad jen muškaření tam bylo trošku víc než dřív, ale zase takovej nářez to nebyl, vláčkaři si určitě vybrali, asi i plavačkáři a feederaři a kapraři tradičně měli největší výběr, ovšem cenový relace si netroufám hodnotit, protože v této sféře se prostě neorientuji. Myslím si, že ať už je kdokoliv jakéhokoliv rybářského zaměření, tak si tam alespoň kousíček toho svýho zboží našel.
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 21:46 ® Fryw
-
Vše ohledně vláčky jsem ignoroval s tím, že do začátku sezony je daleko. Teď se mě to rozleželo v hlavě a trošku mě to mrzí. Byl tam třeba celkem pěknej lehkej vlačák od okumy aj s dobře vypadajícím navi kolem 1100…
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 21:21 ® Bigpista
-
Tak jsem se asi před hodinou vrátil z Brna domů. Vzal jsem rodinu na výlet a v BVV jsem je taktně odeslal na veletrh hraček, čímž jsem získal alespoň malou chvilku klidu na výstavě Rybaření. Trochu jsem pokoukal, trochu nakoupil a hlavně se pozdravil se známými tvářemi. Zdá se, že celá posádka je spokojena s dobytými trofejemi
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 21:04 ® Bucho
-
Ja jsem si pořidil měkčené pelety od Top Secret, zitra je vyzkouším u vody. Jinak co se veletrhu tyka tak celkem spokojenost, jen doprovodny program byl letos slaby.
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 18:07 ® sidla
-
jak to vidíte zítra? bude tam ještě všeho dost? nějaký program na nedělu máte někde? nemůžu nikde nic najít
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 17:09 ® OBr
-
neoprenový rukavice se zásadně najdou až zjara, pečlivě uschované a zabalené ještě z loňské výstavy. Já už mám takhle 4 páry, který používám i na zahradě.
reagovat - Sobota 9. března 2013 v 16:22 ® troutkiller reakce na …
-
Fryw>Stěma rukavkama to znám,taky je nemužu najít když je nejvíc potřebuju
reagovat)
- Sobota 9. března 2013 v 15:28 ® Fryw
-
Začalo to špatně. Nemilosrdným vyrváním z postele v 7:00. Nakonec místo plánovaného nákupu jsem koupil method krmítko. Moc kaprařiny, až oči přecházely a člověk se tak trochu v tom ruchu ztrácel. Překvapilo mě že jsme hodně času strávili hledáním neoprenových rukavic. Našli jsme je jen na jednom stánku.
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 13:09 ® skwor reakce na …
-
kingkubik> Zklamání? Proč, povídej.
reagovat - Sobota 9. března 2013 ve 12:56 ® kingkubik
-
smutne to tam bylo …aspon pro me urcite ano:(
reagovat - Čtvrtek 7. března 2013 ve 23:44 ® Fryw
-
Tak, jdu až v sobotu. Napíšu co bych si přál pořídit a v po výstavě konfrontuju s realitou. Co mám tak namyšleno, od toho co bych potřeboval po to co bych si přál. Tak v první řadě postrádám nějakej humánnější podběrák na delší tyči, abych neohrožoval svou bolo a feedery a ploutvičky ryb. To myslím že klapne. Další věc by mohl být nějaký vlačák na smáčkování a malé rotačky, to ale nehoří, tak uvidíme. No a poslední věc a nejméně pravděpodobná je elektromotor. Pokud bude dobrý rozmar a dobrá nabídka tak bych do toho šel. Tak teď uvidím co na to napíšu v sobotu večer…
reagovat