Chytej.cz

Veletrh rybaření 2013 necteno

7.3.2013 | HaD | 5.539 zobrazení | 43 odpovědí

Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 10. března 2013 v 0:00 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy> hajzle, měl jsem jednoho panáka, chyba je někde jinde … ;-)

reagovat
Sobota 9. března 2013 ve 23:54 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus> a vypils nám všechnu slivovicu regule :-D ( tedy skoro všechnu )

reagovat
Sobota 9. března 2013 ve 23:45 ® regulus
regulus

Zcela nečekaně jsem si koupil 4 dílnou matchku od Milo, za velmi slušnou cenu i když jsem tento nákup neplánoval. Utratit se tam dalo za cokoliv, nemyslím si, že veletrh nějak výrazně vybočoval z předchozích ročníků, snad jen muškaření tam bylo trošku víc než dřív, ale zase takovej nářez to nebyl, vláčkaři si určitě vybrali, asi i plavačkáři a feederaři a kapraři tradičně měli největší výběr, ovšem cenový relace si netroufám hodnotit, protože v této sféře se prostě neorientuji. Myslím si, že ať už je kdokoliv jakéhokoliv rybářského zaměření, tak si tam alespoň kousíček toho svýho zboží našel.

reagovat
Sobota 9. března 2013 ve 21:46 ® Fryw
Fryw

Vše ohledně vláčky jsem ignoroval s tím, že do začátku sezony je daleko. Teď se mě to rozleželo v hlavě a trošku mě to mrzí. Byl tam třeba celkem pěknej lehkej vlačák od okumy aj s dobře vypadajícím navi kolem 1100…

reagovat
Sobota 9. března 2013 ve 21:21 ® Bigpista
Bigpista

Tak jsem se asi před hodinou vrátil z Brna domů. Vzal jsem rodinu na výlet a v BVV jsem je taktně odeslal na veletrh hraček, čímž jsem získal alespoň malou chvilku klidu na výstavě Rybaření. Trochu jsem pokoukal, trochu nakoupil a hlavně se pozdravil se známými tvářemi. Zdá se, že celá posádka je spokojena s dobytými trofejemi :-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img96608.jpgfoto/forum/2013/th-img96609.jpg
Sobota 9. března 2013 ve 21:04 ® Bucho
Bucho

Ja jsem si pořidil měkčené pelety od Top Secret, zitra je vyzkouším u vody. Jinak co se veletrhu tyka tak celkem spokojenost, jen doprovodny program byl letos slaby.

reagovat
Sobota 9. března 2013 v 18:07 ® sidla
sidla

jak to vidíte zítra? bude tam ještě všeho dost? nějaký program na nedělu máte někde? nemůžu nikde nic najít

reagovat
Sobota 9. března 2013 v 17:09 ® OBr
OBr

neoprenový rukavice se zásadně najdou až zjara, pečlivě uschované a zabalené ještě z loňské výstavy. Já už mám takhle 4 páry, který používám i na zahradě.

reagovat
Sobota 9. března 2013 v 16:22 ® troutkiller reakce na …

Fryw>Stěma rukavkama to znám,taky je nemužu najít když je nejvíc potřebuju:-)) )

reagovat
Sobota 9. března 2013 v 15:28 ® Fryw
Fryw

Začalo to špatně. Nemilosrdným vyrváním z postele v 7:00. Nakonec místo plánovaného nákupu jsem koupil method krmítko. Moc kaprařiny, až oči přecházely a člověk se tak trochu v tom ruchu ztrácel. Překvapilo mě že jsme hodně času strávili hledáním neoprenových rukavic. Našli jsme je jen na jednom stánku.

reagovat
Sobota 9. března 2013 ve 13:09 ® skwor reakce na …
skwor

kingkubik> Zklamání? Proč, povídej.

reagovat
Sobota 9. března 2013 ve 12:56 ® kingkubik

smutne to tam bylo …aspon pro me urcite ano:(

reagovat
Čtvrtek 7. března 2013 ve 23:44 ® Fryw
Fryw

Tak, jdu až v sobotu. Napíšu co bych si přál pořídit a v po výstavě konfrontuju s realitou. Co mám tak namyšleno, od toho co bych potřeboval po to co bych si přál. Tak v první řadě postrádám nějakej humánnější podběrák na delší tyči, abych neohrožoval svou bolo a feedery a ploutvičky ryb. To myslím že klapne. Další věc by mohl být nějaký vlačák na smáčkování a malé rotačky, to ale nehoří, tak uvidíme. No a poslední věc a nejméně pravděpodobná je elektromotor. Pokud bude dobrý rozmar a dobrá nabídka tak bych do toho šel. Tak teď uvidím co na to napíšu v sobotu večer…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1