Chytej.cz

Revír Vltava 7 necteno

1.3.2013 | casper | 19.547 zobrazení | 105 odpovědí

Ahoooj všem,

chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.

Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D

Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D

Díky za každý koment ;-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 19. března 2013 ve 22:20 ® jepice-zruseno reakce na …

Cudla> Bodeť by ne, když tam maj pravidelnej výkrm sivenama přímo z chovů.

reagovat
Úterý 19. března 2013 ve 21:40 ® Cudla reakce na …
Cudla

casper> pod hrází se tam motá pomalu metrová hlavatka a pár velkejch štik a ty že by dřely bídu nevypadaj,dostali jsme tam i pár potočáků.Jinak okounky a bílou rybu.

reagovat
Úterý 19. března 2013 v 18:34 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

jepice> S tím se nedá nic jiného než souhlasit. Já mám štěstí, že se pohybuji., Poděbrady-Praha-Písek a od loňského roku i Příbram. Takže se vyřádím do sytosti.. musím, ale přiznat že zajímavý rybolov v Praze mi přišel (nevím jestli je to přesné označení) starý Libeňský přístav… připadal jsem si jak v PC hře „stalker shadow of chernobyl“. Na druhou stranu, než proběhlo odbahnění pískovny na Černém Mostě tak ta byla přesný opak Libeňského přístavu. Loni jsem se začal poflakovat po Příbramsku tak uvidíme jak to bude vypadat tady. Jen je škoda, že všude člověk narazí na alespoň pár stop po lidech co se chovaj jak „prasata“.....

reagovat
Úterý 19. března 2013 ve 12:22 ® jepice-zruseno reakce na …

casper> Podle mě tam budou pořád. Někdy to tam bere málo, to je pravda, ale vždycky se na něco narazilo. Dřív jsem tam nejezdil, ale loni sme tam byli párkrát v létě a dost pozdě napodzim. Většinou na mouchu. Někdy se stalo, že na druhým břehu drásali a já nic, někdy to zase bylo opačně, někdy sem byl rád, když sem chytil třeba dva siveny. Chce to ale obcházet břeh a sledovat, jestli někde něco nesebere.

reagovat
Úterý 19. března 2013 v 10:48 ® ladin76 reakce na …
ladin76

casper> V8 je taky složitá, díky elektrárně tam furt hejbou s vodou a ty ryby sou pak apatický nicméně sou tam a musej tam bejt furt, nejlepší chytání tam bylo po velkejch povodních když měli elektrárnu rozbitou a předloni když bylo upuštíno díky opravám přehrady ve Vranym

reagovat
foto/forum/2013/th-img96844.jpg
Úterý 19. března 2013 v 10:43 ® ladin76 reakce na …
ladin76

s mouchama to chci v těch místech vyzkoušet letos, takhle to tam vypadalo loni z jara Aktivita ryb na hladině neskutečná

reagovat
foto/forum/2013/th-img96842.jpg
Úterý 19. března 2013 v 10:39 ® casper reakce na …
casper

jepice> no!!!otázkou je pouze KDY se tam na ně chodí, co jsem slyšel, občas tam nějaký vysaděj, ale vůbec netuším kdy…tobě se tam nějaký povedli? :-)

reagovat
Úterý 19. března 2013 v 10:31 ® jepice-zruseno reakce na …

casper> pod štěchovice se chodí pro granuláka k večeři.

reagovat
Úterý 19. března 2013 v 9:51 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

casper> On je letos v plánu i červen? Zatím jsme se dostali jen k únoru, ne? :-)

reagovat
Úterý 19. března 2013 v 8:42 ® casper reakce na …
casper

_ANTRAX> vidíš, takhle to vnímám taky :-D červen je daleko a když kouknu dneska za okno, tak mi příjde ještě dál :-D

reagovat
Úterý 19. března 2013 v 8:41 ® casper reakce na …
casper

Cudla> na Štěchovice bych se taky jel rád podívat, tam jsem zas slyšel, že se sem tam objeví nějakej pstruh, nebo siven, ale prý je to velmi chudá voda na kyslík a moc ryb tam taky není :-((

reagovat
Pondělí 18. března 2013 ve 21:46 ® Cudla reakce na …
Cudla

casper> Je to díky švárovy ten ji má zmapovanou,a i jiný místa,Štěchovi­ce,spíš pod atd......taky slušný místo..

reagovat
foto/forum/2013/th-img96836.jpg
Pondělí 18. března 2013 v 17:41 ® _Beny
_Beny

Se tu pěkně rozjela debata, kde to je lepší :-D V sobotu sem byl na výroční členský rybářský schůzi MO a pořídil poprvé MP celosvazovou :-) . Takže bych šel určitě vláčet dřív než 16.6. :-D

reagovat
Pondělí 18. března 2013 v 17:15 ® casper reakce na …
casper

Cudla> to budeš asi jeden z mála, protože drtivá většina lidí odchází z Vltavy 7 s krásnou čistou nulou :-D a při počtu rybářů, kteří ten revír navštívili pochybuji o tom, že to byli všichni stejný neohrabanci jako třeba já :-D nevím no, ta vláčka je tam složitá…na mouchu nechytám ;-)

reagovat
Pondělí 18. března 2013 v 17:05 ® Cudla
Cudla

Já díky tomu ,že v Praze mam šváru dost zapálenýho muškaře tak jsem tam dost často,a snad ani nepamatuji dne že bych si nesáhl na rybu.Naopak měl jsem ryby který bych tam ani nečekal…

reagovat
Pondělí 18. března 2013 v 10:23 ® jepice-zruseno reakce na …

Bulldog.o> Ono to je celkem šumák. Hlavně když je kolem trochu vody a občas to zatáhne. Občas se až divím, v jakých podmínkách jsem schopen celkem spokojeně rybařit. Prostě čumím do vody, která je všude v podstatě stejná a přitom pokaždý úplně jiná. Ostatní věci, která se mě normálně hnusí, dokážu často i nevnímat. Jediný co mě vadí je většinou bordel u vody a ten se občas najde i v těch jižních čechách. Těžko přímo v Praze hledat krásné úseky řek, jaké jsou třeba v jižních, ale i třeba východních či západních Čech. Praha je ale pouze město, i když poměrně velké a chytání ve městě je dle mne podobné skoro všude, proto nelze srovnávat s celými j. Čechami. A ve středních Čechách se nachází spousta krásných vod Jizerou počínaje a Sázavou konče. Slapá ramena Labe nebo Mělnické pískovny docela dobře doplňují škálu stojatých vod. Jediné, čeho je tu víc, je počet lidí. Avšak toto se v letních měsících obrací, u vody v Praze nechytá skoro nikdo a pražští rybáři jsou rozestrkaní po jižních Čechách. Všechno má svoje kouzlo, jen ho najít a využít.

reagovat
Pondělí 18. března 2013 v 10:14 ® casper reakce na …
casper

Bulldog.o> no vidíš to bys mi mohl něco poradit? :-D

reagovat
Pondělí 18. března 2013 v 8:58 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

casper> Neříkám že nedá., "-)

reagovat
Pondělí 18. března 2013 v 8:22 ® casper reakce na …
casper

Bulldog.o> to je bohužel pravda, ale i v Praze se dá pěkně zachytat, jen musí mít člověk trochu toho štěstí a hledat a hledat :-)

reagovat
Pondělí 18. března 2013 v 8:13 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

_ANTRAX> J. Čechy a Praha je bohužel naprosto (znovu naprosto) obrovský rozdíl.

reagovat
Pátek 15. března 2013 ve 23:15 ® _Beny reakce na …
_Beny

casper> Chodíš k vodě i v J čechách, napadlo mě, že bych si pořídil celosvazovou povolenku, když tu s klukama chodíte spolu na fische, ale nevim jestli bych jí využil… :-) Kolem Prahy sem nikdy nechytal, když je volno jezdim na jih.

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 20:47 ® casper reakce na …
casper

Bigpista> tak to je škoda, ale příště už to zlomíme :-) já byl dneska po práci „na skok“ za barákem a povedlo se pár běliček :-D

reagovat
Pondělí 11. března 2013 ve 20:27 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

casper> Vybral jsem si nejlepší možný den. Voda úplně mrtvá, labutě mi lezly pomalu do kapsy a po dvou hodinách bez záběru jsem to zimou vzdal.

reagovat
Pondělí 11. března 2013 v 9:16 ® casper reakce na …
casper

ladin76> paráda!!!!příště asi vezmu jinej cajk, když to tak vidim :-D

reagovat
Pondělí 11. března 2013 v 9:16 ® casper reakce na …
casper

Bigpista> tak jak, jdeš dneska? :-)

reagovat
Sobota 9. března 2013 v 8:36 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

ladin76> Krásnej. No, snad v pondělí taky nějakého najdu.

reagovat
Pátek 8. března 2013 ve 23:01 ® ladin76
ladin76

na fedr dobrý, vláčet tam nechodim

reagovat
foto/forum/2013/th-img96573.jpg
Pátek 8. března 2013 ve 23:01 ® ladin76
ladin76

na fedr dobrý, vláčet tam nechodim

reagovat
Pátek 8. března 2013 v 17:06 ® chupacabra
chupacabra

Párkrát jsem tam vláčet byl a žádná sláva, občas se tam objeví nějaký okoun nebo pstroužek. Nikdy jsem tam ale žádný velký úspěchy neměl, to ale nemusí být tím, že tam ty ryby nejsou…:)

reagovat
Čtvrtek 7. března 2013 ve 13:09 ® casper
casper

Bigpista> no to teda!!!! Já se tam chci určitě ještě podívat se splávkem :-)

reagovat