Chytej.cz

Revír Vltava 7 necteno

1.3.2013 | casper | 19.549 zobrazení | 105 odpovědí

Ahoooj všem,

chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.

Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D

Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D

Díky za každý koment ;-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 7. března 2013 v 10:52 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

casper> V pondělí mám volno, tak tam možná zkusím feeder. A to by bylo, aby to nebylo :-)

reagovat
Čtvrtek 7. března 2013 v 10:17 ® casper
casper

tak včera vycházka, bylo hezky, takže fajn čas u vody, ale jak jsme čekali, oba dva čistá nula :-D

reagovat
Úterý 5. března 2013 ve 22:16 ® Filip00 reakce na …
Filip00

casper> je zvedlá, takže asi zbytečný,

reagovat
Úterý 5. března 2013 ve 20:00 ® casper reakce na …
casper

British Angler> no my to pujdem asi zejtra prubnout na jedno místo, tak uvidíme jak to bude s vodou ;-)

Filip00> dík za info :-) o celkem velkých rybách už jsem slyšel několikrát, takže myslím, že nezůstanu u jediné vycházky :-)

reagovat
Úterý 5. března 2013 v 19:56 ® Filip00 reakce na …
Filip00

casper> ryby jsou tam velké, dost se trhá, ale dá se tam dobře zachytat

reagovat
Úterý 5. března 2013 v 19:43 ® British Angler

byl jsem tam asi před týdnem,voda moc vysoko a navíc jak kakao,po dlouhém hledání jsem našel místo kde se dalo vláčet,když už jsem se tam vláčel přes celou prahu.Vydržel jsem asi tři hodky a zhola nic.Počkam až se voda trochu uklidní.

reagovat
Pondělí 4. března 2013 ve 14:57 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

casper> Občas tam chodím léčit abstinenční příznaky před zahájením. Já tam žádné velké úspěchy nemám a nevím o nikom, kdo by tam nějak extra zachytal. Jen asi před třemi roky tam kamarád dal za dvě vycházky dvě štiky přes 60. Od té doby nic.

reagovat
Sobota 2. března 2013 v 15:33 ® casper reakce na …
casper

jepice> já myslím, že to má smysl se tam projet :-) jen vybrat nějaký slušnějí místo, kde to aspoň bude vypadat, že by tam ryby mohly být :-)

reagovat
Sobota 2. března 2013 v 15:21 ® jepice-zruseno reakce na …

Hony> ty já se snažím provětrávat ještě do silvestra. Případně mám jeden „supertajný“ svazový stojatý revír v okolí Prahy, kde se smí vláčet celý rok. Tak a teď hledejte :-D Kdo najde první, má u mě bezvýznamné plus.

PS: Vaše tipy a dotazy mi hoďte přes sz, nemusíme to provařit uplně globálně.

reagovat
Sobota 2. března 2013 ve 12:54 ® Hony

Chodím tam provětrat vánoční dárky, bych věděl co jsem dostal.

reagovat
Sobota 2. března 2013 ve 12:40 ® jepice-zruseno reakce na …

casper> Když em tam byl před dvěma lety v zimě, bylo kulové. Když jsem tam byl loni v létě, chytl jsem pár okounů a sivena a miniaturního tlouště a někteří ostatní chytili i průměrné tlouště.

reagovat
Sobota 2. března 2013 v 10:35 ® casper reakce na …
casper

jepice> a ryba byla?nebo jen urvaný gumy? :-D

reagovat
Pátek 1. března 2013 ve 20:09 ® jepice-zruseno reakce na …

casper> Já tam párkrát byl. Žádná sláva (to může být i rukama). Ale jestli tě to potěší, urval jsem tam hromadu gum :-D

reagovat
Pátek 1. března 2013 v 16:47 ® casper reakce na …
casper

Dany73> ale já tu hromadu gum chci fakt provětrat a když už máme jako pražáci tu možnost tak si říkám proč ne :-D spíš mě zajímá, jestli tam vůbec někdo chodí -_-

reagovat
Pátek 1. března 2013 v 16:19 ® Dany73

Na vláčku se vy… a počkej na nás všechny ostatní :-D

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1