Chytej.cz

Revír Vltava 7

1.3.2013 | casper | 20.041 zobrazení | 105 odpovědí

Ahoooj všem,

chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.

Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D

Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D

Díky za každý koment ;-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 7. března 2013 v 9:52 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

casper> V pondělí mám volno, tak tam možná zkusím feeder. A to by bylo, aby to nebylo :-)

reagovat
Čtvrtek 7. března 2013 v 9:17 ® casper
casper

tak včera vycházka, bylo hezky, takže fajn čas u vody, ale jak jsme čekali, oba dva čistá nula :-D

reagovat
Úterý 5. března 2013 ve 21:16 ® Filip00 reakce na …
Filip00

casper> je zvedlá, takže asi zbytečný,

reagovat
Úterý 5. března 2013 v 19:00 ® casper reakce na …
casper

British Angler> no my to pujdem asi zejtra prubnout na jedno místo, tak uvidíme jak to bude s vodou ;-)

Filip00> dík za info :-) o celkem velkých rybách už jsem slyšel několikrát, takže myslím, že nezůstanu u jediné vycházky :-)

reagovat
Úterý 5. března 2013 v 18:56 ® Filip00 reakce na …
Filip00

casper> ryby jsou tam velké, dost se trhá, ale dá se tam dobře zachytat

reagovat
Úterý 5. března 2013 v 18:43 ® British Angler

byl jsem tam asi před týdnem,voda moc vysoko a navíc jak kakao,po dlouhém hledání jsem našel místo kde se dalo vláčet,když už jsem se tam vláčel přes celou prahu.Vydržel jsem asi tři hodky a zhola nic.Počkam až se voda trochu uklidní.

reagovat
Pondělí 4. března 2013 ve 13:57 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

casper> Občas tam chodím léčit abstinenční příznaky před zahájením. Já tam žádné velké úspěchy nemám a nevím o nikom, kdo by tam nějak extra zachytal. Jen asi před třemi roky tam kamarád dal za dvě vycházky dvě štiky přes 60. Od té doby nic.

reagovat
Sobota 2. března 2013 ve 14:33 ® casper reakce na …
casper

jepice> já myslím, že to má smysl se tam projet :-) jen vybrat nějaký slušnějí místo, kde to aspoň bude vypadat, že by tam ryby mohly být :-)

reagovat
Sobota 2. března 2013 ve 14:21 ® jepice-zruseno reakce na …

Hony> ty já se snažím provětrávat ještě do silvestra. Případně mám jeden „supertajný“ svazový stojatý revír v okolí Prahy, kde se smí vláčet celý rok. Tak a teď hledejte :-D Kdo najde první, má u mě bezvýznamné plus.

PS: Vaše tipy a dotazy mi hoďte přes sz, nemusíme to provařit uplně globálně.

reagovat
Sobota 2. března 2013 v 11:54 ® Hony

Chodím tam provětrat vánoční dárky, bych věděl co jsem dostal.

reagovat
Sobota 2. března 2013 v 11:40 ® jepice-zruseno reakce na …

casper> Když em tam byl před dvěma lety v zimě, bylo kulové. Když jsem tam byl loni v létě, chytl jsem pár okounů a sivena a miniaturního tlouště a někteří ostatní chytili i průměrné tlouště.

reagovat
Sobota 2. března 2013 v 9:35 ® casper reakce na …
casper

jepice> a ryba byla?nebo jen urvaný gumy? :-D

reagovat
Pátek 1. března 2013 v 19:09 ® jepice-zruseno reakce na …

casper> Já tam párkrát byl. Žádná sláva (to může být i rukama). Ale jestli tě to potěší, urval jsem tam hromadu gum :-D

reagovat
Pátek 1. března 2013 v 15:47 ® casper reakce na …
casper

Dany73> ale já tu hromadu gum chci fakt provětrat a když už máme jako pražáci tu možnost tak si říkám proč ne :-D spíš mě zajímá, jestli tam vůbec někdo chodí -_-

reagovat
Pátek 1. března 2013 v 15:19 ® Dany73

Na vláčku se vy… a počkej na nás všechny ostatní :-D

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1