Vyhledávání
Shimano Nexave Winkelpicker
9.4.2005 | xycht | 3.702 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímhle proutkem? Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. dubna 2005 v 1:08 ® xycht
-
SALAM: právě že mě tužší prut vyhovuje. a chtěl jsem i něco kratšího na menší revíry a stojáky
reagovat - Pátek 15. dubna 2005 v 1:06 ® xycht
-
cloclo: myslím si,že nemáš pravdu. Se Zebcem jsem chytal a v pohodě. Proč konkrétně je Zebco špatný?
reagovat - Pátek 15. dubna 2005 v 0:50 ® cloclo
-
nenech se naverbovat do Zebca, je to šmejd
reagovat - Středa 13. dubna 2005 v 9:43 ® iceman
-
jj, je to tvrdčí prut. Hodí se na chytání v zarostlých místech, kde potřebuješ rybu zdolávat silově, tam klasické měkké pickery s malou gramáží selhávají. Chytal jsem s ním i na stojáku – kapr 35+ je na něm už fakt slušně znát. Shrnutí: je to slušnej prut s dobrým zpracováním, v kategorii feeder patří do tvrdčích prutů se špičkovou akcí. Hodí se i na chytání větších ryb, nebo v místech kde je více vázek. Jako speciál na oukleje a podobný mrňouse bych volil něco jemějšího.
reagovat - Středa 13. dubna 2005 v 9:21 ® hraji
-
Podívej se po něčem skutečně jemnějším, nemusíš přece jen do Shimana. Podívej se na Zebco nebo Colmic. A kupodivu špatný není ani winklepicker od Jaxona, mám na něj zdoláno pár slušných kapříků.
reagovat - Úterý 12. dubna 2005 v 10:22 ® SALAM
-
Osobně ne, ale od podle mě renomovaného rybáře (iceman z MRKu) vím že je moc tvrdej na jemnej proutek takže sou prý mnohem lepší pickery za rozumější moneje.
reagovat