Chytej.cz

Téma fotosoutěže necteno

4.2.2013 | HaD | 7.402 zobrazení | 72 odpovědí

Téma fotosoutěžeNějaké nápady na téma dalších fotosoutěží? Návrhy a nápady jsou vítány! Nebojte se cokoliv navrhnout. Budeme rádi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 5. února 2013 ve 12:42 ® rybař13
rybař13

Konečně to tady někdo přesně vystihnul, zlatý řez koprese, degrese atd.

reagovat
Úterý 5. února 2013 ve 12:30 ® nnnap
nnnap

já bych jenom vyzval fotografické špičky, aby neopomněly hajlajt téma – a to fluorocarbonáre.

reagovat
Úterý 5. února 2013 v 11:48 ® lunimus reakce na …

David Havlíček> teraz je to dokonale :-)
… a mozeme pokracovat s typmi na dalsie sutazne temy :-)

reagovat
Úterý 5. února 2013 v 11:44 ® HaD
HaD

Už je to pochopitelné?

reagovat
Úterý 5. února 2013 v 8:43 ® Robur
Robur

mne osbně jako laika láká takové téma, kde po zadání začnu přemýšlet co a jak vyfotit a ne, že mám prohrabat archív. VLáčecí soutěž v lednu je jako fotit dušičkovou atmosféru od května do června.

reagovat
Úterý 5. února 2013 v 1:06 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> nehodlám se s tebou hádat o slovíčka, ale pokud se podívám na zadání soutěže, chápu to tak jak jsem psal, třeba někdo jinej potvrdí to jak jsem to pochopil já nebo vyvrátí, nevím, ale já si to přebral takhle a ze stejného důvodu to napsal. Obávám se, že to podobně chápe víc lídí. Pokud je to jinak, je to zadání zatraceně šalomounský.

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 23:58 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> * do slosování budou zařazeny kompletně vyplněné příspěvky do rubriky Z lovu s vloženou alespoň jednou fotografií. Vložením více příspěvků zvýšíte svou šanci na výhru.

Asi to není pochopitelné.

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 23:32 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> nevím co si mám číst, zadání je trochu zmatečný, v prvé řadě je tam „Termín: 15.1.2013, 00:00–15.2.2013, 00:00“ a v druhé „Úlovky na nástrahy REDBASS zasílejte i na naši adresu a budete zařazeni do velké celoroční soutěže“ což se ovšem týká jinýho webu i když je tvůj. Takže furt nechápu co si mám ještě jednou přečíst, mě to vychází tak, že pokud vložím do rubriky z Z lovu rybu chycenou na produkt nástrahy.cz (což jsou prakticky jen vláčecí nástrahy), budu v soutěži a možná vyhraju medajli a protože nejsu pako, který by včil na svazovce vláčelo a na soukromáky nechodím, tak by mi zbýval jen ten archiv.

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 23:16 ® HaD reakce na …
HaD

lunimus> přesně tak !!!

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 23:16 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> přečti si to ještě jednou ;-)

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 23:14 ® lunimus reakce na …

David> Regulus zrejme ma na mysli popisok pred pravidlami sutaze, kde je medzi inym jemne mätuci text citujem: „Úlovky na nástrahy REDBASS zasílejte i na naši adresu a budete zařazeni do velké celoroční soutěže“
Spociatku som si i ja myslel, ze sa to teda tyka len ulovkov s nastrahami Redbass, ale ked si pozriem blizsie pravidla sutaze, tak v principe sa jedna o ktorukolvek zaradenu fotku do sekcie „z lovu“ a ako by to bolo inac, nez aby sef nemal pravdu :-D

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 23:11 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> pokud se mnou souhlasíš s tím, že většina toho co nabízí Nástrahy.cz je určeno pro vláčku a mě to tak při pohledu na e-shop připadá, nepřijde mi nejšťastnější zadat tohle téma v době, kdy se nesmí v ČR vláčet, protože jiný než archivní fotky v soutěži být nemohou, pokud člověk nechce ve svojí podstatě pytlačit, výjimka jsou ovšem soukromáky, kde fungují třeba dírky. Pokud to vezmu z marketingového hlediska do kterýho jsem se původně nechtěl plést, tak alespoň já osobně bych tuhle soutěž vyhlásil s předstihem od 16.6. víc už snad napovídat nemusím, že?

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 23:01 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> takže když soutěž sponzorovaly Jestrabice, fotilo se jen tam??? Nebo ten kdo dostane smacky nesmí v lednu chytat na plavačku nebo feeder? Nějak ted nerozumím.

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 23:00 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

toro> nebyl by tvuj nápad lepší na léto? já vjetšinou vyhřívajicí ryby vydím v létě…

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 22:59 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

LuboO> Jasně že :-D …ne :-D

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 22:58 ® regulus reakce na …
regulus

David Havlíček> no mezi nama děvčatama, pokud pominu Tomuchovy muchy, tak veškerej sortiment Nástrahy.cz je o vláčení, to že se sem tam chytne kapr, že se na to dají chytit tloušti a salmoidi je fakt, ale taky je fakt, že tohle období není úplně nejvhodnější pro fotosoutěž s tímto námětem. O opaku mě nepřesvědčíš.

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 22:49 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> ale o cenu vůbec nejde, alespoň z mýho pohledu, je to o tom, že si možná dokážeš, žes nevyfotil úplnou sračku, cena byť sebelepší se stejně trefí úplně vedle, alespoň v mým případě.

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 21:50 ® LuboO reakce na …
LuboO

Martin Mošna> Myslis nieco taketo?

reagovat
foto/forum/2013/th-img92344.jpg
Pondělí 4. února 2013 ve 21:49 ® toro
toro

Co třeba „ryby nechycené (neboli volné)“? Např. ryby, které právě zdrhly z háčku, dále vyhřívající se ryby, ryby ve přirozeném prostředí, atd. S výjimkou pouštěných ryb, páč ty už chycené byly…

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 21:20 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Co takle to zjednodušit jen na Jaro.Teď je jaro a všchno začíná kvést ne?Tak proč sem nedávat fotky kvetoucích rostlin a podobně?

reagovat
Pondělí 4. února 2013 ve 20:37 ® vlčák
vlčák

Když se nedaří!Zlomené pruty,podběrá­ky,křesla,navi­jáky,potopené loďky aj.Prostě když se smůla lepí na paty:-(( :-/:-| :-O 8-( Když nejde o život tak nejde o nic!

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 19:33 ® lunimus

mohli by byt zaujimave temy aj rybicky v akvariu, alebo ryby na tanieri :-) Dalsia tema: vyroba boilies, ci priprava ineho krmenia a navnad

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 19:21 @ JonasCh

První jarní rybaření :-)

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 19:01 ® skwor
skwor

Památky kolem vody (hrady, boží muka, historicky zajímavé mosty…). Je jich dost, kdo se kolem sebe umí dívat bude možná překvapen. Mě osobně by se tohle téma celkem líbilo.

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 18:18 ® kingkubik

fotosoutež Šmírák roku:-D dyt jsme lidi a pres leto snad kazdej z nas u vody potkava ty hole prdele:D aspon by tu byla sranda:-D :-/

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 18:11 ® OBr
OBr

Mě by se líbilo škodolibé téma rybářských neúspěchů a zmarů, abych v té občasné mizerii neměl pocit, že v tom jsem sám :-)

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 17:54 ® HaD
HaD

regulus> K té aktuální – nikde tam není psáno, že to má být dravec. Soutěží automaticky všechny záznamy s fotkou.

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 17:37 ® Robur
Robur

navrhuji vyfotit ROburova psa s pozadím dnešních novin:-D . Zajímavá výstavka by byl retrocajk

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 17:24 ® OBr
OBr

regulus> s tímhle celkem souhlasím, ony ty delší prodlevy mohou mít i jinou motivaci – cena může mít vyšší hodnotu(součet měsíčních) a tím to bude atraktivnější

reagovat
Pondělí 4. února 2013 v 16:51 ® HaD
HaD

regulus> To je námět k zamyšlení. Díky!

reagovat