Chytej.cz

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,.... necteno

30.1.2013 | kamos007 | 3.717 zobrazení | 16 odpovědí

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,…Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 3. února 2013 ve 21:40 ® kamos007 reakce na …
kamos007

pepanek> 9-)

reagovat
Neděle 3. února 2013 ve 20:04 ® pepanek reakce na …

kamos007> Tady se loví v kuse,ale do toho 1 dubna stejně kapra chytne málokdo.Na podzim se některý rok nasypali kapři až po 15 říjnem,takže to by jsme si ani nevrzli.Sněhová voda má velký vliv,ale ve čtvrtek se mi povedly dvě plotice,nic moc,ale potěší.Možná bych i kapříkovi dal milost,mám v mrazáku dost ryb z dírek.

reagovat
Neděle 3. února 2013 v 18:53 ® kamos007 reakce na …
kamos007

pepanek> a na podzim od 15. října máme taky hájené kapry

reagovat
Neděle 3. února 2013 v 18:53 ® kamos007 reakce na …
kamos007

pepanek> je zima a sněhová voda, unás máme hájené ještě chytáme až od 1. dubna, sice si člověk počká, ale ryby pak jsou i v létě narozdíl od jiných revírů

reagovat
Neděle 3. února 2013 v 15:02 ® pepanek reakce na …

kamos007> Já dnes pokoušel štěstí na řece,ale za dvě hodiny ani ťukanec. Už aby bylo jaro.

reagovat
Neděle 3. února 2013 ve 13:16 ® kamos007 reakce na …
kamos007

pepanek> já jsem dával na krmítka pořádné granáty a kapříci jak mi do toho věli tak co 5 min kapřík, i 3× za den se mi stalo že jsem měl kapry na obou prutech.

reagovat
Neděle 3. února 2013 ve 12:41 ® pepanek reakce na …

kamos007> Někdy nám někam kapříci zmiznou,tak se nás několik více rozestoupí a hledáme je.Jak je najdem,tak to zase jde.Je zajímavé,že ani to napadané krmení z krmítek je nějak nepodrží na místě.

reagovat
Neděle 3. února 2013 ve 12:25 ® kamos007 reakce na …
kamos007

pepanek> to je pravda, unas taky, loni na jaře nasypali krásné kapříky a ti brali úplně skvostně, a bylo vidět jak hejno jezdí jak šly záběry po rybářích třeba z prava každý chytil min jednu rybu a pak za chvíli se vraceli z druhé strany a ryby zase chytil každý, dalo se za hodinu chytit aji 10 kaprů, všecko na jedné vzdálenosti jak říkáš. ale když jsem hodil bokem tak po delší době taky přišel záběr a byl to většinou domorodec z předchozí sezóny.

reagovat
Neděle 3. února 2013 v 11:21 ® pepanek reakce na …

kingkubik> Tady ve Znojmě když nasypou kapry,tak ten,kdo háže do hejna chytne a stačí 20 metrů bokem a nepomůže ani krmení za 300kč. Kapři se většinou drží po ránu na nějakém fleku a po nějaké hodině se to hejno zvolna sune proti proudu.

reagovat
Sobota 2. února 2013 ve 22:58 ® kingkubik reakce na …

pepanek> tak tak ja se chytani kapru venuji jen nez vypukne sezona dravcu.chytam obycejny nasadaky nikdy jsem nesel po obr kaprech a chytam je s blbym krmitkem:Dchytam radeji at si zachytam nekdy feeder a kdyz jdu na dyl tak blby krmitko alei u me rozhodujici faktor je vyber mista a prilakat co nejvice ryb…pak sezerou snad cokoliv:Dkdyz nam najelo hejno kolegove je letos chytaly na cca 4 az 5cm rybicky…a kolik se jich nachytalo:D

reagovat
Sobota 2. února 2013 ve 13:32 ® pepanek reakce na …

kingkubik> Taky si myslím,že kapr když žere,tak to bere šmahem.Je mu šumafuk,jestli je to kolínko,brambo­ra,rohlík....­...O úspěchu lovu rozhoduje hlavně výběr místa,vhodné zakrmení,koncová sestava.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 9:07 ® lunimus reakce na …

kamos007> Ked som zacinal s rybami, tak som sa na toto iste pytal. Finalny verdikt bol ten, ze „dochucovanie“ zradla vlockovym krmivom pre ryby je mozne, ale vo finale je to drahsie, ako keby si si kupil kilo rybej mucky … Lacne vlockove krmivo nema vyznam pouzit, lebo jeho kvalita a vona je niekde uplne mimo … a aj v tomto pripade defacto preplatis … a pri drahom krmive, ktore bude mat realny ucinok preplatis tiez … ale tu uz preplatis celkom slusne.

Lacnejsie ta naozaj vyjde kupit hotove zmäsi v rybarskom obchode atd.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2013 v 6:59 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kingkubik> tak já vím že je hodně těst, tak na 2 druhy jsem chytal, ale zarazilo mě že jak který rok, někdy úplná bomba chytám co chvíli rybu a okolo nikdo nic a jiné roky na to nedostanu pomalu ani záběr, tak improvizuji co jim nabídnout, chytal jsem na scopex těsto a na těsto z rybí moučky.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 23:26 ® kingkubik

ja minuly rok chytal hodne na testo a myslim si ze to zbytecne hrotis kapr sezere vsechno.ja chytal na hotovky traper a nebylo to zase tak spatny…pekne pruzinku z propisky a pekne na vlas kazdopadne uplnej zzrak to nebyl.....tech druhu test je snad milion co muzes udelat tak zkousej

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 21:10 ® kamos007 reakce na …
kamos007

hraji> no ono to krmení je vyráběné z velké části z mořských ryb, řas,… a když si k němu čichneš tak to zajímavě smrdí, takže si myslím kdybych si udělal těsto třeba pšeničný šrot, mouka, strouhanka a třeba polévková lžíce tohoto krmení na těsto o velikosti dejme tomu pomeranče tak by to mohlo fungovat, někde tady na chytej jsem viděl že někdo s tím ochucoval dortovou oplatku.

reagovat
Středa 30. ledna 2013 ve 20:31 ® hraji
hraji

Vzhledem k tomu, co krmení pro rybičky obsahuje, nebude to určitě ničemu vadit, ale nejsem si jistý, že to něčemu zásadním způsobem pomůže. Bude samozřejmě záležet na tom, jaký typ krmení pro rybičky si vybereš a kolik procent objemu ho do krmení dáš.

reagovat