Vyhledávání
For Fishing 2013
23.1.2013 | tumor | 12.586 zobrazení | 163 odpovědí | upravit
Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. ledna 2013 ve 20:25 ® troutkiller reakce na …
-
Martin Chmelík>Třeba zainvestuje do čištění žumpy
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 ve 20:17 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Beer.Beda> No to jedině. Možná nám z Orlasu udělá moře.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 19:37 ® Beer.Beda reakce na …
-
troutkiller> Budou se chytet dobře.Budou totiž vypadat jak HaDovo pes.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 19:35 ® Beer.Beda reakce na …
-
Martin Chmelík> třeba bude filtrovat
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 19:24 ® Martin Chmelík reakce na …
-
troutkiller> To mě taky. Ale až zjistí, jaká voda je od června na Štědroníně, tak si to rozmyslí. Leda že by byl milovníkem žabince.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 19:12 ® Robur
-
zadání je naprosto nekonfliktní, tak co proboha Tumore řešíš? Když ti někdo bude chtít děla ostudu,tak přeleze do jiné diskuse
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:59 ® troutkiller reakce na …
-
Martin Chmelík>Kašlete na blázna
reagovatMně spíš ranila zpráva že nějakej Rakušák koupil štědronín a chce tam stavět hotely a byty jak na Lipně
(
- Úterý 29. ledna 2013 v 18:57 ® troutkiller reakce na …
-
Beer.Beda>Budem doufat že je do večíra pochytaji
reagovat)
- Úterý 29. ledna 2013 v 18:53 ® nnnap reakce na …
-
tumor> jako, že bys plýtval mým časem, věnovaným do odpovědi jak se ti zachce, co? Jako si mázl protože mu odpovědi nevyhovují. Hehe. Trošku padlý á na hlavičku, ne? Na takové pičoviny se mrkni.
Já to třeba vnímám pozitivně. Jako úctu k drobný přispěvatelům, jejich času, aktivity… Je to věřejný web, ne soukromé divadlo jednoho herce. Musíš si i rozmyslet, co za sebou necháš… Je škoda, aby to padlo pro nějakého blbce. Myslím tím kohokoliv.
Jestli vadí, tak mezi dospělé nelez.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:49 ® Martin Chmelík reakce na …
-
tumor> Hele anonyme, IT není můj silný obor, ale podle toho co píšeš, tak zřejmě jsi někdo, kdy tu v minulosti měl regulérní profil. Protože jak jinak si vysvětlit, že by majitel poznal někoho podle IP adresy. Kdybys tu byl poprvé a neměl nějakou historii, jsem si jist, že by tvoje IP byla neidentifikovatelná, tedy nedala by se přiřadit nějaké známé tváři. Možná tomu opravdu ale nerozumím. Takže nějaký zhrzený (ne)„chyteják“, který pod anonymem provádí záškodnickou činnost?
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:48 ® Beer.Beda reakce na …
-
Otroutkiller>
reagovatTo bude v Písku veselo.
- Úterý 29. ledna 2013 v 18:43 ® troutkiller reakce na …
-
David Havlíček>U honzíčka maji vycházky a těm co nezlobí byl zapujčen notas
reagovat)
- Úterý 29. ledna 2013 v 18:34 ® sus1 reakce na …
-
David Havlíček> Sem zvědavej, až tuhle fotku najde dcera na netu tak za 10 let.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:29 ® HaD reakce na …
-
tumor> funguje to podle zcela jasně daných pravidel.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:28 ® HaD reakce na …
-
Martin Chmelík> Já si spíš myslím, že je to někdo, kdo se tady nechal veřejně upálit a přes to bez nás nedokáže žít. Vnímám to pozitivně. A teď už opravdu odcházím, Domča pro tohle nemá pochopení.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:25 @ tumor reakce na …
-
David Havlíček> Skoda,ze to tu nefunguje tak jak by melo. Minimalne umoznit autorovi smazat svoji diskuzi by melo byt mozne.
Ale to ze nekdo vlozi prispevek za me. 100% pres jinou IP adresu to nevidite a vse je v poradku.
No nic, kazdopadne tady ucet ani nema cenu otvirat. Takze teda dopiju a dvere at za sebou zavre ten posledni.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:22 ® Martin Chmelík
-
Tedy Davide, anonym tumor má recht. Se zvláštní školou se nebaví. Ale proč mám pocit, že se se zvláštní školou bavím já?
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:16 ® HaD reakce na …
-
tumor> myslím si, že jsem se již vyjádřil zcela jasně a diskuzi na toto téma považuji za uzavřenou.
Neodpustím si ale dodat, že tvrdit v jedné větě, že diskutuješ anonymně, aby Ti diskuze neuškodila (docela by mne zajímalo jak) a současně napíšeš ve větě druhé, že stejně Tvou identitu zjistíme je mírně řečeno slušná dávka schyzofrenie Boženko
Obdobně jako to, že mi Karličko střídavě tykáš a vykáš. Kdyžtak mám kontakty v Motolské nemocnici, i když – léčí se to blbě…
Chceš-li na toto téma dál diskutovat Andreo, můžeš. Nicméně já jdu s dcerou do bazénu a pak na večeři, takže na to budeš sama.
Jo a mail se žádostí mi prosím pošli na lolitka@lolitky.cz
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:12 @ tumor reakce na …
-
David Havlíček> Rikej mi treba Davidku,Danecku,Pavlicku.
Moje anonymita je samozrejme zamerna, protoze se bojim vystupovat pod svym jmenem. Bojim se ze by mi mohla diskuze s Vami uskodit.
Kazdopadne vim ze se tu nebavim se zvlastni skolou,takze doufam ze i pomoci IP adresy si pojistite moje prispevky a vite o koho jde.
Skoro jste se se trefil Davide, ale asi vim kam smerujes. Dan opravdu nejsem
Omluva z me strany. Email je zkalinka@email.cz. Staci poslat verifikaci. Nechci ale smazat prispevek, nybrz celou diskuzi. Diky
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 18:06 ® Martin Chmelík reakce na …
-
troutkiller>
reagovatNo z jeho nicku je patrné, že ten člověk má zřejmě tumor (nádor – to kdyby nevěděl, co to je) na mozku, tedy má-li vůbec mozek.
- Úterý 29. ledna 2013 v 17:56 ® troutkiller reakce na …
-
Martin Chmelík>Třeba myslel Ochmelky
reagovat)Těch by se určo našlo víc než Chmelíku
)
- Úterý 29. ledna 2013 v 17:55 ® Martin Chmelík reakce na …
-
tumor> Je tady na Chytej zaregistrováno více Chmelíků? Pokud ano, omlouvám se. Pokud ne, je řada na tobě – anonyme. A nejsem vytočený, mýlíš se. Jde mi principy. V této společnosti si mnoho blbů bere jména do úst aniž by věděli, proč. Pokud si tě nepletu, měl jsi i nevhodné poznámky v otázce Karla nebo Miloše. I tam jsi mne napadl za můj pravicový názor. Možná by bylo na místě, aby majitel serveru zabanoval tvou I.P. adresu.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 17:53 ® HaD reakce na …
-
tumor> chlapče, pane, děvče, ženo, Karle, Danielo
– z těchto důvodů zde máme registraci a registrovaní tato práva požívají. Ty jsi rozhodl sem chodit anonymně, pak ovšem tato práva nemáš a nemůžeš využívat. Více zde: http://www.chytej.cz/…dy-clenstvi/ . Bylo by krajně neslušné vůči registrovaným, kdybychom najednou jejich výhody poskytovali neregistrovaným. Děkuji za pochopení.
Přes to vše jsme zaslali na uvedený mail žádost o verifikaci ke smazání příspěvku a vrátil se z důvodu, že mail neexistuje (je smyšlený). Tvá anonymita je tedy záměrná. Pak máš ale holt smůlu.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 17:53 @ tumor reakce na …
-
Martin Chmelík> Nechapu to vytoceni. Tech minut zivota..
Jak muzes vedet ze sem reagoval na tebe? Ses snad jedinej Chmelik? Ze by si snad cekal utok za ten prispevek ? Proc si myslis ze byl utok smerovanej na tebe?
Ze ja se vubec ptam, ty vlastne vis vsechno. Dokonce si schopnej rozhodovat komu nalezi internetova svoboda a komu ne.
Vymazat Diskuzi.Jako autor na to pravo mam.Dekuji
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 17:44 ® Martin Chmelík reakce na …
-
tumor> Jelikož jsi mne osočil, tak se s tebou bavím já. Chovej se jako člověk, ne jako dobytek. Dobytkům internetová svoboda nepatří.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 17:37 @ tumor reakce na …
-
Martin Chmelík> Bavi se s tebou nekdo?
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 17:25 ® Martin Chmelík reakce na …
-
tumor> Opětovně tě žádám o to, abys mi sdělil, proč si mé jméno bereš do úst.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 17:21 @ tumor reakce na …
-
David Havlíček> Dobre, rad bych tedy smazal celou tuhle diskuzi. Jako osoba,ktera tu mistnost zalozila bych na to mel mit pravo. Diky.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 16:45 ® HaD
-
tumor> vše se zdá být v pořádku – mail i IP souhlasí. Měl by ses zaregistrovat a tohle riziko by Ti odpadlo.
reagovat - Úterý 29. ledna 2013 v 16:43 ® Martin Chmelík
-
tumor> Prosím? Já jsem vás zneužil? Prosím o sdělení jak! A to veřejné sdělení vč. toho, co si mám přidávat do sbírky. A můžu vůbec vědět s kým hovořím? Na rozdíl od vás se nestydím za své názory a proto jsem zde transparentně zaregistrován.
reagovat